Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Vaikinas su veido defektu

Vaikinas su veido defektu

Monika

M

29 įrašai

2011/03/21 20:19:25 20:19:25

Sveiki. Noreciau paprasyti patarimo su panasia patirti turinciais zmonemis. Susipazinau su puikiu vaikinu,jis man patinka visapusiskai,bet yra vienintele kliutis,kuri viska gadina Jis turi veido defekta. Tvarkosi jis ta veida,greitu metu laukia paskutine jau operacija,per kuria medikai padarys maximuma,ka galima padaryti tokiu atveju... Na bet as kazkaip neisivaizduoju,ar jis galetu atrodyti geriau... Pirma karta susiduriau su tokiu atveju,kai galimus grazius santykius gadina tokia,is pirmo zvilgsnio gali atrodyti,maza smulkmena... As nenoriu jo skaudinti Jis i mane ziuri labai rimtai,o as nezinau,ar po tos paskutines operacijos galesiu buti su juo... Tai gal is pat pradziu reikia pasakyti,kad viskas,nutraukiam sia pazinti... Nors kaip zmogus tai jis tiesiog nuostabus... Ir bijau,kad kada gyvenime nesigaileciau,padariusi tokia klaida Noreciau pasiteirauti,gal kam buvo kazkokia panasi situacija? Ar susitaikete su kazkokiu rimtu zmogaus defektu,kurio neimanoma niekaip paslepti?

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/03/21 21:47:45 21:47:45

Aš visiškai be problemų galėčiau būti su tokiu žmogumi. Jeigu man vyras patiktų viskuo kitu, atsirastų jausmai, tos išorės ilgainiui nebepastebėtum. Ir jeigu tu į jį žiūrėsi paprastai, be gailesčio, nesistebėdama ir niekaip neišskirdama iš kitų, tada ir kiti į jį ir jūsų porą taip žiūrės. T.y. iš jūsų abiejų reikia pasitikėjimo, kad viskas yra absoliučiai normalu ir tada tikrai niekas net nesuabejos ir priims viską natūraliai.
Prisipažįstu, kad kai buvau jauna, nebuvau tokia ,,išmintinga'':)) Buvau graži ir perdaug išpaikinta dėmesio. Teko pažinti vieną tokį žmogų ir didelei savo gėdai prisipažįstu, kad tada nutariau, kad man toks netinka. O jis sutiko gerą ir jautrią, vargo mačiusią mano kursiokę, sukūrė labai gražią šeimą, padarė karjerą, o sunkią man valandą pats susirado ir pasiūlė pagalbą. Tikrai ne kartą esu pagalvojusi, kad tada padariau klaidą, matydama tik žmogaus išorę.
Teko sutikti dar keletą panašių žmonių su vienokiais ar kitokiais defektais. Paprastai tai būna stiprios dvasios ir jautrūs žmonės, įpratę nesiskųsti ir atsparūs likimo smūgiams. Be to, tai ne proto ar dvasios negalia, o tik išorė.
Ir dar: aš nesu mačiusi savo vieno senelio, t.y. jis mirė man tik gimus. Iš visų pasakojimų tai buvo labai šaunus ir verslus vyras, už kurio ne viena tada norėjo ištekėti. Visai neseniai sužinojau, kad jis buvo smarkiai šlubas, nes kažkada buvo nukirstas jam kulnas! Kitos jo savybės buvo tokios ryškios, kad tą šlubumą visi net pamiršo. Tai va, kaip būna...

beniko

B

19 įrašai

2011/03/22 10:50:57 10:50:57

Monika: Sveiki. Noreciau paprasyti patarimo su panasia patirti turinciais zmonemis. Susipazinau su puikiu vaikinu,jis man patinka visapusiskai,bet yra vienintele kliutis,kuri viska gadina Jis turi veido defekta. Tvarkosi jis ta veida,greitu metu laukia paskutine jau operacija,per kuria medikai padarys maximuma,ka galima padaryti tokiu atveju... Na bet as kazkaip neisivaizduoju,ar jis galetu atrodyti geriau... Pirma karta susiduriau su tokiu atveju,kai galimus grazius santykius gadina tokia,is pirmo zvilgsnio gali atrodyti,maza smulkmena... As nenoriu jo skaudinti Jis i mane ziuri labai rimtai,o as nezinau,ar po tos paskutines operacijos galesiu buti su juo... Tai gal is pat pradziu reikia pasakyti,kad viskas,nutraukiam sia pazinti... Nors kaip zmogus tai jis tiesiog nuostabus... Ir bijau,kad kada gyvenime nesigaileciau,padariusi tokia klaida Noreciau pasiteirauti,gal kam buvo kazkokia panasi situacija? Ar susitaikete su kazkokiu rimtu zmogaus defektu,kurio neimanoma niekaip paslepti?

man tai kilo pora klausimu:
1. kokie jusu santykiai?
2. kodel butent po paskutines operacijos nebegalesit "buti kartu"?
man teko pazinti tokia pora, kurie jau daug metu santuokoje. kai pirma karta juos pamaciau, pagalvojau, kaip moteris pamilo vyra su tokiu aiskiu "defektu" (akys)? pabendravus daugiau, tokiu klausimu nebeliko, puikus, silti tarpusavio santykiai, grazu paziureti...

ir kai su zmogum pabendrauji daugiau, nebesimato to, nes zmogu jau priimi kaip visuma, o ne atskiras kuno dalis.

Monika

M

29 įrašai

2011/03/22 11:46:38 11:46:38

Atsakysiu i tuos pora klausimuku. Mes susipazinom labai neseniai,jis man sutaise kompiuteri,nuo to ir prasidejo musu bendravimas,as jam labai patikau,ir jis nenorejo,kad musu pazintis taip staiga nutruktu. O as,labiau ji pazinusi,taip pat pamaciau,koks jis nuostabus zmogus... Tik vat tas jo veidas man trukdo Jis kaip ir noretu su manim buti pora,o as nezinau,ka man daryti... Jis laukia tos paskutines operacijos kaip kokio naujo gyvenimo pradzios,jis tiki,kad tada atrodys visai kitaip,bet as nematau,kad galima is jo veido padaryti kazkoki stebukla... Tai vat tokia ganetinai kvaila situacija

Taskas

T

207 įrašai

2011/03/22 17:07:02 17:07:02

Jei tai tikrai tik vienintelis trūkumas, tai kvailokai elgiesi.. Apsidairyk aplinkui, kokius vyrus turi kai kurios moterys. Ir šis su šiuom defektu gali atrodyti įdealus vyras.
O kodėl tau nepalaukus operacijos pabaigos, gal visgi rezultatas ir maloniai nustebins. O jei ne, tai tavo reikalas su kokiomis vertybėmis gyventi.

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/22 18:21:07 18:21:07

Žinai gal geriau neknisk jam proto nes pati rašai kad lauki iš operacijos stebuklo bet netiki kad jis bus ,vadinasi tu jo nei myli nei ka bet jei va būtų gražuoliukas tai nepamaišytų eik nuo jo nusisukus ir negadink vyrukui gyvenimo, plauk į ameriką ten rasi užjūrio princą!

Filosofas

F

252 įrašai

2011/03/22 18:41:24 18:41:24

Zmoniu santykius itakoja daug dalyku.
Pvz. isvaizda: nebutinai grazuolis, bet ir ne bjaurybe.
Pvz. seksualumas: nebutinai uberseksualas, taciau jaudinantis.
Pvz. pinigai: nebutinai turtuolis, taciau ir ne elgeta.
Pvz. seimyniskumas.
Pvz. ukiskumas.
Pvz. daug kas.
Nebutinai idealus, taciau viskam yra ribos. Pas kiekviena savos ribos. Kazkur yra riba ir isvaizdai, koks puikus bebutu. Galima issiskirti su negraziu ir paskui gailetis beziurint i jo puikia seima, o galima gyventi kartu, paslapcia ilgesingai pasvajojant apie patrauklesni grazuoli. Gera seima su negraziu vyru - nebutinai geresnis variantas. Kiekvienam savaip. Darni seima - svarbiausia, o visa kita neesme?.. Ne visiems taip paprasta.
Normalu kad yra ribos, perzengus kurias zmogus ima abejoti. Isvaizda ne isimtis. Jei abejoji - tiesiog neskubek. Leisk gyvenimui atskleisti ir patikslinti situacija, tiek vaikino veide, tiek tavo sirdyje.

eglluzele

E

2 įrašai

2011/03/22 18:53:35 18:53:35

Zinot grozis dar ne viskas. Grazus vyrai tik paziureti grazus o ju vidus ne toks, tu gyvensi ne su isvaizda o su zmogumi. Jei nori rimtu santykiu pirma ziurek kad jis butu geras draugas ir zmogus. O siais laikais operacijos tokius stebuklus daro taigi ziurek del savo sprendimo kad po to nesigailetum. O jei vis tiek negali saves perzenkti tai bent zmogui vilciu bereikalingu nesuteik.

Astulka

A

30 įrašai

2011/03/28 11:46:12 11:46:12

Monika: Sveiki. Noreciau paprasyti patarimo su panasia patirti turinciais zmonemis. Susipazinau su puikiu vaikinu,jis man patinka visapusiskai,bet yra vienintele kliutis,kuri viska gadina Jis turi veido defekta. Tvarkosi jis ta veida,greitu metu laukia paskutine jau operacija,per kuria medikai padarys maximuma,ka galima padaryti tokiu atveju... Na bet as kazkaip neisivaizduoju,ar jis galetu atrodyti geriau... Pirma karta susiduriau su tokiu atveju,kai galimus grazius santykius gadina tokia,is pirmo zvilgsnio gali atrodyti,maza smulkmena... As nenoriu jo skaudinti Jis i mane ziuri labai rimtai,o as nezinau,ar po tos paskutines operacijos galesiu buti su juo... Tai gal is pat pradziu reikia pasakyti,kad viskas,nutraukiam sia pazinti... Nors kaip zmogus tai jis tiesiog nuostabus... Ir bijau,kad kada gyvenime nesigaileciau,padariusi tokia klaida Noreciau pasiteirauti,gal kam buvo kazkokia panasi situacija? Ar susitaikete su kazkokiu rimtu zmogaus defektu,kurio neimanoma niekaip paslepti?

Nesuprantu, kur problema.

Vaivita

V

290 įrašai

2011/04/05 13:27:47 13:27:47

Na,as tai manau,kad tai tikrai nera siaubinga problema Juk jis ne koks invalidas... O kazkoks veido trukumas tikrai neturetu gadinti graziu santykiu...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume