Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → prasau patarimo

prasau patarimo

Aurimas84

A

21 įrašai

2011/03/16 18:51:44 18:51:44

Sveiki, noreciau isgirsti patarima is nepazystanu, svetimu zmoniu. Turiu tokia problema. Su zmona esame 5 metai, turime vaika, tuokemes galima sakyti is reikalo. bet viskas buvo kaip ir normaliai, gyvenom graziai, aisku buvo visko bet viskas normaliai. Zmona isidarbino paciam blogiausiam miesto bare. Del daugelio priezasciu pradejau manyti, kad ji man neistikima (skambuciai naktimis, buvimas tam bare iseiginemis, nauju numeriu telefone kalnas, nesirupinimas seima, vaiku, namais ir t.t.). Visiskai atsalome grynai per jos darba. As visaip bandziau ir bloguoju ir geruoju jai paaiskinti, kad eitu is darbo lauk. Viskuom esame apsirupine, nieko netruksta, kad butu butinybe jai dirbti, bet ji absoliuciia pries mesti si darba, teikdama, kad ja ten visi gerbia, jos laukia, o namie tik pykciai ir t.t. Jau 1.5 metu taip, man jau truksta kantrybe buti vaiko aukle, namu seimininke, kiemo priziuretoju ir mama ir tevu vaikui, zadu paduoti skyrybom ir ieskoti naujos moters kol esu jaunas. ka manot kaip elgti, nenoriu kad butu ir man ir vaikui ir jai blogiau. Laukiu normaliu atysakymu. Aciu

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/16 19:07:34 19:07:34

Kalbėtis su žmona reikia. Forume kiekvienas parašys savo nuomonę, o tau reikia surasti savo kelią. Jei jau buvot ir kol kas tebesat šeima, tai ir problemas spręskit kartu.

Aurimas84

A

21 įrašai

2011/03/16 19:10:57 19:10:57

Svečias: Kalbėtis su žmona reikia.

o jei tik pradedam kalbet ir susipykstam, jinai net nesileidzia i klabas apie isejima is darbo. pats zinau kad reikia kalbetis, ir bandau ta daryti, bet be sansu, neina i kalbas.

Danielius

D

407 įrašai

2011/03/16 19:16:27 19:16:27

skirtis, artimiausia isheitis, sunku, aishku, nu tu didelis, ishtversi, a vot vaikiukuij ta visa velniava tikrai ne i gera, bet taip toliau tai vejai, jai sakai, kad jai niekas neberupi.... ir dar, paminejai, kad kaltas darbas, baik tu, kiaule visur savo lovi ras, jai ne tas tai kitas darbas... juolab, kad(jauciasi ish tavo pasisakymo) meile tarp jusu nelabai sklando.....

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/16 19:20:06 19:20:06

Vieną moterį nori pakeisti kita??? Oho. O paskui jei kita nepatiks, trečia ir t.t.
Jei mane norėtų keisti kita, aš tikrai nesiaukočiau ir nemesčiau darbo. Ar tau neįdomu, kodėl ji renkasi darbą, bet ne šeimą?
O beja, ką veikia vedęs vyras pažinčių svetainėje?

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/16 19:25:17 19:25:17

Aurimas84: Su zmona esame 5 metai, turime vaika, tuokemes galima sakyti is reikalo. bet viskas buvo kaip ir normaliai, gyvenom graziai, aisku buvo visko bet viskas normaliai. Del daugelio priezasciu pradejau manyti, kad ji man neistikima (skambuciai naktimis, buvimas tam bare iseiginemis, nauju numeriu telefone kalnas, nesirupinimas seima, vaiku, namais ir t.t.). Visiskai atsalome grynai per jos darba.

Vedybos iš reikalo. O meilė buvo? Yra? Juk tai svarbiausias klausimas.
Įtarinėji dėl neištikimybės. O gal nesikalba, nes pyksta, nes įtarimai nepagrįsti? Kaip jausies išsikyręs, jei taip?
Sakykim, kad tikrai neištikima. Manau, kad moterys nesugeba to ilgai paslėpti, Truputį kantrybės ir paaiškės. Tada ir priimsi sprendimą. Vienas sprendimas bus, jei įsitikinsi, kad klydai, kitas -jei įtarimai pasitvirtins.
Jaunam vyrui juk dar viską prieš akis. Sėkmės

Danielius

D

407 įrašai

2011/03/16 19:42:07 19:42:07

Svečias: Sakykim, kad tikrai neištikima. Manau, kad moterys nesugeba to ilgai paslėpti, Truputį kantrybės ir paaiškės. [color=#FF4000:2dozkp6t]Tada ir priimsi sprendimą[/color:2dozkp6t].

Cia bishki ne i tema.... Koks gali dar buti sprendimas kai paaishkes?????? Uz ciuprynos ir i gatve, imanoma daug dalyku atleist, bet ishdavystes del, neva, aplinkybiu(daug kartu)????? Kaip pasiutusi shuni i lapyna..... farshuij....

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/16 19:46:19 19:46:19

Aurimas84: Sveiki, noreciau isgirsti patarima is nepazystanu, svetimu zmoniu. Turiu tokia problema. Su zmona esame 5 metai, turime vaika, tuokemes galima sakyti is reikalo. bet viskas buvo kaip ir normaliai, gyvenom graziai, aisku buvo visko bet viskas normaliai. Zmona isidarbino paciam blogiausiam miesto bare. Del daugelio priezasciu pradejau manyti, kad ji man neistikima (skambuciai naktimis, buvimas tam bare iseiginemis, nauju numeriu telefone kalnas, nesirupinimas seima, vaiku, namais ir t.t.). Visiskai atsalome grynai per jos darba. As visaip bandziau ir bloguoju ir geruoju jai paaiskinti, kad eitu is darbo lauk. Viskuom esame apsirupine, nieko netruksta, kad butu butinybe jai dirbti, bet ji absoliuciia pries mesti si darba, teikdama, kad ja ten visi gerbia, jos laukia, o namie tik pykciai ir t.t. Jau 1.5 metu taip, man jau truksta kantrybe buti vaiko aukle, namu seimininke, kiemo priziuretoju ir mama ir tevu vaikui, zadu paduoti skyrybom ir ieskoti naujos moters kol esu jaunas. ka manot kaip elgti, nenoriu kad butu ir man ir vaikui ir jai blogiau. Laukiu normaliu atysakymu. Aciu

Normalaus atsakymo nieks neduos, nes jo nėra. Kiekvienas žmogus vis kitoks, situacija vis kitokia.
O ko tu nori pats? Nes jei turi pakankamai pinigų, kad žmona nedirba, tai pakaktų jų ir namų šeimininkei ir auklei ir kiemo prižiūrėtojui, ne tas tave knisa. O gal tikrai, reikia naujos moters, kad indus suplautų?
Tu pats nori skirtis, ar nenori skirtis? Su žmona kalbėjai?

O šeip, nueik pas psichologą, gali padėti susigaudyti pačiam, ko tu nori, gali su žmona kartu eiti.

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/16 19:56:59 19:56:59

Na toks ir sprendimas. Pagal Danielių -už čiuprynos. Kultūringas žmogus gal tiesiog išsiskirs. Tiesa, žinau, ir tokių vyrų, kurie atleidžia neištikimybę ir po to gyvena, tačiau kai kuriems vyrams -tai peilis tiesiai į paširdžius ir jie tokių, kurie atleidžia niekada nesupras.

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/03/16 20:50:12 20:50:12

Aurimai, Aurimai jeigu “kabini makaronus” ir paskui nepameni ką prirašęs, vertėtų pasidaryti planą ar sąrašiuką kokį. Kovo pirmomis dienomis rašai, kad esi išsiskyręs ir ieškai normalių moterų, o mėnesio viduryje še tai tau – dar vedęs ir klausi patarimo.
Draugiškas patarimas – jei jau pūti miglą, tai daryk tai taip kad niekas ir niekada nesugebėtų suprasti, kitu atveju neverta net stengtis.

Aurimas84:
Vaikas atsirado is ten pat is kur visi kiti vaikai atsranda - gime. o mama pabego, issiskyrem, tikriausiai per jauni buvom, vaikam ir seimynai.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume