Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Meiles trikampis

Meiles trikampis

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2011/03/26 19:16:25 19:16:25

Reiktų suprasti, kad daugeliui vyrų meilė ir seksas yra du atskiri dalykai. Mes tikrai tikime, jog galime mylėti žmoną ir trokšti sekso su kita, mūsų smegenyse tai puikiai skiriama. Sunku ginčytis, kai manote, kad mes esame niekšeliai. Pripažinkime, dabar dažnai moterys nori daugiau sekso nei vyrai, nors ir laiko mus tuščiaviduriais. Interneto dėka vyrams dar paprasčiau mėgautis kitomis moterimis, kad ir virtualiai, net jei kitame kambaryje yra žmona. Be reikalo jūs apie seksualiai neištikimus žmones galvojame kaip apie blogus nesubrendusius niekšus, tačiau dauguma mūsų esame normalūs žmonės, tiesiog kartais ir savimi pasirūpinantys. Priimtas sprendimas apgaudinėti ar būti ištikimu priklauso tik nuo vyrų, moterys to kontroliuoti negali, nors žinote, kad daug tuščių vyrų turi žmonas ir yra ištikimi nei jūsų išrinktasis. Griežta monogamija šiandien neįmanoma. Nesupraskite klaidingai, nesakau, kad derėtų miegoti su kiekvienu sutiktu patraukliu žmogumi, keistis partneriais su draugais. Tiesiog yra tokia realybė ir randame daugybę faktų, kad monogamija nelabai jau ir įmanoma. O moterys, kalbėdami apie seksualumą, lytinę ištikimybę mėgsta meluoti. Jos gal daugiau meluoja tik kalbėdamos apie pinigus. Vidutiniškai 40 proc. vyrų seksualinio pasitenkinimo ieško ne su savo antrąja puse, byloja statistika, o su kita. Lietuvoje dabar yra taip: tikrų vyrų, moterų manymu, kaip sako Eurostatas yra apie 10 procentų, o visi kiti – nevykėliai. O tai rodo, kad vyrai šiandien – labiau pažeidžiami nei moterys.

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/26 20:14:51 20:14:51

Lelis Borgia: Vienas žmogus negali patenkinti visus mūsų poreikius, bet gali pasmerkti mus nuolatiniam seksualinio pasitenkinimo trūkumui, jei partneris negali patenkinti ar praranda tokią galimybę. Be abejo, kad vyrui seksualinių partnerių įvairovės trūkumas ilgainiui nulemia jo „sekso varikliuką“ – jo netekimą. Būtų geriau, jei nereiktų skausmingai skirtis ir gadinti vienas kitam gyvenimus, buvusią gražią meilę ir puikius jausmus, išgyvenimus, vienam partneriui nusprendus palikti ar išdavus, vietoj gero tarpusavio susitarimo, nieko negriaunat ir nepasmerkiant – netampant priešais ir nepanirus į neapykantos ir nemeilės liūną, leidžiančio partneriui, vyrui ar žmonai, pabūti laimingam su kita ar kitu.

nesutinku, kad vienas zmogus negali patenkinti visu poreikiu ne visais atvejais, bet tikrai buna. Kai yra meile, jautiesi pilnai, 100 proc uzpildytas kito zmogaus... kitu tiesiog nepastebi.

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/26 21:35:43 21:35:43

Blemba, nors as esu doros morales salininkas ir saugau istikimybe savo busimai zmonai (taip taip), taciau su Leliu Borgia sunku nesutikti. Tai saunuolis, kuris nesidengia slyksciu melu ir nevaidina teisuolio kaip daugelis cia (ypac mot. lyties).
Svarbiausia, manau, islikti istikimiems savo isitikinimams (kokie jie bebutu) iki galo ir neveidmainiauti. Daug garbingesnis zenotas zmogus, turintis penkis meiluzius ir pripazistantis tai, nei nezenotas turintis du sexpartnerius ir slepiantis tai. Bukim istikimi savo paziuroms ir laikykimes ju iki grabo lentos.
As, pavyzdziui, jei nesutiksiu savo zmonos, tikrai neisiu su svetimomis i jokius intymius santykius, bet taip pat gerbsiu tuos, kurie nors paleistuvauja, bet nesidengia moralumo kauke.
Linkejimai Borgijai!

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2011/03/27 07:16:54 07:16:54

svetlana:
Lelis Borgia: Vienas žmogus negali patenkinti visus mūsų poreikius, bet gali pasmerkti mus nuolatiniam seksualinio pasitenkinimo trūkumui, jei partneris negali patenkinti ar praranda tokią galimybę. Be abejo, kad vyrui seksualinių partnerių įvairovės trūkumas ilgainiui nulemia jo „sekso varikliuką“ – jo netekimą. Būtų geriau, jei nereiktų skausmingai skirtis ir gadinti vienas kitam gyvenimus, buvusią gražią meilę ir puikius jausmus, išgyvenimus, vienam partneriui nusprendus palikti ar išdavus, vietoj gero tarpusavio susitarimo, nieko negriaunat ir nepasmerkiant – netampant priešais ir nepanirus į neapykantos ir nemeilės liūną,[color=#004000:4ogq57ae] leidžiančio partneriui, vyrui ar žmonai, pabūti laimingam su kita ar kitu.
[/color:4ogq57ae]
Atleiskite,labai slykscius dalykus garbinate Gerai,kad taip mananciu ne tiek jau daug.

Ech, Svetlana, Svetlana, nebūtum tu šviesos žmogus, nebūtum ir mano gražiausia DP mintis:
Du bist mein schönster DP‘ Gedanke, ich denke alles für Dich. Dir will ich immer gehören. Du bist die schönste Kritikerin für mich. Ihre Kritik macht mich nur stärker. Kritik hat mich stark gemacht, danke sehr! Esi mano gražiausia mintis čia, todėl tavo kritika mane tik sustiprina, ačiū!
Pagarbiai, - Borgia

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/27 09:07:34 09:07:34

To find a woman you need Money and Time for therefore: Woman = Money x Time.
Woman = (money)² . So women are only the Problems for the Men.

Urgitutė

U

221 įrašai

2011/03/27 09:22:46 09:22:46

Svečias: Blemba, nors as esu doros morales salininkas ir saugau istikimybe savo busimai zmonai (taip taip), taciau su Leliu Borgia sunku nesutikti. Tai saunuolis, kuris nesidengia slyksciu melu ir nevaidina teisuolio kaip daugelis cia (ypac mot. lyties).
Svarbiausia, manau, islikti istikimiems savo isitikinimams (kokie jie bebutu) iki galo ir neveidmainiauti. Daug garbingesnis zenotas zmogus, turintis penkis meiluzius ir pripazistantis tai, nei nezenotas turintis du sexpartnerius ir slepiantis tai. Bukim istikimi savo paziuroms ir laikykimes ju iki grabo lentos.
As, pavyzdziui, jei nesutiksiu savo zmonos, tikrai neisiu su svetimomis i jokius intymius santykius, bet taip pat gerbsiu tuos, kurie nors paleistuvauja, bet nesidengia moralumo kauke.
Linkejimai Borgijai!

nu jo, kazkaip nesutikciau su tuo, kad santuokoje tas svetimavimas yra gerai. o jei dar sutuoktinius jungia stipri trauka, nes turi vaiku. gal tam zmogui,kuris svetimauja, tai yra ne tokia bloga padetis, jis tai suvokia kodel tai daro. bet o kaip jo antrai santuokiniai pusei? smagu tai nujausti ir tai pateisinti? nemanau. o ir ne tik tokia situacija smagi tai pusiai su kuria svetimaujama.

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/27 12:41:19 12:41:19

Urgitute, gali pakarti mane, nušauti mane ir papjauti mane, bet negali nesutikti - kuo mažiau bus moterų, susidedančių su vedusiais vyrais, tuo mažiau bus svetimaujančių ir žmonas išduodančių sutuoktinių. Sakyk ką nori, bet čia yra tikra teisybė.

Urgitutė

U

221 įrašai

2011/03/27 12:51:01 12:51:01

Svečias: Urgitute, gali pakarti mane, nušauti mane ir papjauti mane, bet negali nesutikti - kuo mažiau bus moterų, susidedančių su vedusiais vyrais, tuo mažiau bus svetimaujančių ir žmonas išduodančių sutuoktinių. Sakyk ką nori, bet čia yra tikra teisybė.

tu ir teisus. zinau ka sakai....is patirties...kad ir kaip buna tokiais atvejais sunku, reikia tam padeti taska

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/27 15:25:38 15:25:38

Lelis Borgia:
svetlana:
Lelis Borgia: Vienas žmogus negali patenkinti visus mūsų poreikius, bet gali pasmerkti mus nuolatiniam seksualinio pasitenkinimo trūkumui, jei partneris negali patenkinti ar praranda tokią galimybę. Be abejo, kad vyrui seksualinių partnerių įvairovės trūkumas ilgainiui nulemia jo „sekso varikliuką“ – jo netekimą. Būtų geriau, jei nereiktų skausmingai skirtis ir gadinti vienas kitam gyvenimus, buvusią gražią meilę ir puikius jausmus, išgyvenimus, vienam partneriui nusprendus palikti ar išdavus, vietoj gero tarpusavio susitarimo, nieko negriaunat ir nepasmerkiant – netampant priešais ir nepanirus į neapykantos ir nemeilės liūną,[color=#004000:2dsq8m2m] leidžiančio partneriui, vyrui ar žmonai, pabūti laimingam su kita ar kitu.
[/color:2dsq8m2m]
Atleiskite,labai slykscius dalykus garbinate Gerai,kad taip mananciu ne tiek jau daug.

Ech, Svetlana, Svetlana, nebūtum tu šviesos žmogus, nebūtum ir mano gražiausia DP mintis:
Du bist mein schönster DP‘ Gedanke, ich denke alles für Dich. Dir will ich immer gehören. Du bist die schönste Kritikerin für mich. Ihre Kritik macht mich nur stärker. Kritik hat mich stark gemacht, danke sehr! Esi mano gražiausia mintis čia, todėl tavo kritika mane tik sustiprina, ačiū!
Pagarbiai, - Borgia

Borgia, tu gal isimylejai? Prisipazink kiek bobu vienu metu myli ar ..?

Svetlana

S

980 įrašai

2011/03/27 17:36:17 17:36:17

Lelis Borgia:
svetlana:
Lelis Borgia: Vienas žmogus negali patenkinti visus mūsų poreikius, bet gali pasmerkti mus nuolatiniam seksualinio pasitenkinimo trūkumui, jei partneris negali patenkinti ar praranda tokią galimybę. Be abejo, kad vyrui seksualinių partnerių įvairovės trūkumas ilgainiui nulemia jo „sekso varikliuką“ – jo netekimą. Būtų geriau, jei nereiktų skausmingai skirtis ir gadinti vienas kitam gyvenimus, buvusią gražią meilę ir puikius jausmus, išgyvenimus, vienam partneriui nusprendus palikti ar išdavus, vietoj gero tarpusavio susitarimo, nieko negriaunat ir nepasmerkiant – netampant priešais ir nepanirus į neapykantos ir nemeilės liūną,[color=#004000:1417838g] leidžiančio partneriui, vyrui ar žmonai, pabūti laimingam su kita ar kitu.
[/color:1417838g]

Pagarbiai, - Borgia

Aciu,Leli,jusu mitys buna kartais taip pat labai sviesios (prisimenu jusu palinkejimus), todel kai kurie jusu teiginiai liudina.Raminuosi tuo, kad zmones juk labai skirtingi...kazkam yra taip, o kazkam priesingai...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume