Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Meiles trikampis

Meiles trikampis

26698id_sauluciukea

2

8 įrašai

2011/03/12 13:12:51 13:12:51

Sveiki,
Ar kovotumete del savo laimes ir meiles, jei... atsirastu trecias asmuo, kuris, bandytu nuvylioti jusu antra puse? kaip elgtumetes?

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/12 13:24:23 13:24:23

O ką darytum su "atkovotu?". Mielas jis tau būtų? Apie tai pagalvok. Nes man "atmuštas" nuo ko nors vaikinas nebūtų mielas. Nors čia kiekvienas sprendžia pagal save.
Man visada keista, kai žmogus bando kovoti. Kaip? Aš matau vienintelį būdą -atvirai pasikalbėti su savo vaikinu ir pagal tą pokalbį spręsti, ką daryti toliau.
Niekas per prievartą į lovą nieko nepasiguldo. Jei tu jam svarbi, tai ir kitos merginos vilionės neveiks.O jei veiks -daryk išvadas, kiek tu jam reikalinga.

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/12 13:38:15 13:38:15

vaikinai ne daiktai, kurie linksta i visas puses,kur tik kas pavylioja.Siandoen viena pavylios,rytoj kita. Palik ramybeje,kai pats nuspres su kuo nori buti,tai ir bus jo pasirinkimas. Nuo visu neatvyliosi atgal.

Teisybė

T

1 įrašai

2011/03/12 14:49:52 14:49:52

Svečias: vaikinai ne daiktai, kurie linksta i visas puses,kur tik kas pavylioja.Siandoen viena pavylios,rytoj kita. Palik ramybeje,kai pats nuspres su kuo nori buti,tai ir bus jo pasirinkimas. Nuo visu neatvyliosi atgal.

100 proc. pritariu! Kažkada turėjau draugę, kuri visiems gražuolėliams ant kaklo kabindavosi, mat pati irgi buvo gražuolė. O tie, gavę lengvą grobį, pasinaudodavo ja kaip klozetu ir pamiršdavo. Man labai budavo skaudu dėl to. Dabar suradau tokią vidutinę panelytę - ne gražuolę, ne vikruolę ir gyvenu patenkintas ir ramus.
Dar galvoju, kad tas toks lakstymas per visus yra genų nulemtas. Pasidomėk to vaikino tėvais. Mano atveju tai pasitvirtino.

Berta

B

10 įrašai

2011/03/12 14:55:17 14:55:17

Ziurint kokia situacija. Stai vienoj temoj vaikinai raso, kad kita pasinaudojo kaip "sliundryte" ir niekada nepaliks oficialios merginos, su kuria sieja bendra patirtis, isbaNDE laikas, kitur jau - kad jei myles, paskui kitas nelakstys. Manau, kad kiekviena situacija unikali. Nieko tu nekovok, pasikalbek - gal ir pacios kaltes yra, kad pas kitas laksto. Arba liepk rinktis: ziuresi, kas jam svarbiau, tu ar laisve.

Berta

B

10 įrašai

2011/03/12 14:57:43 14:57:43

Ir, beje, kaip tu suzinojai, kad kita bando nuviliot?

Liepa Vasare

L

44 įrašai

2011/03/12 17:07:02 17:07:02

sauluciukea: Sveiki,
Ar kovotumete del savo laimes ir meiles, jei... atsirastu trecias asmuo, kuris, bandytu nuvylioti jusu antra puse? kaip elgtumetes?

Sauluciukea.Man panasi istorija jau girdeta ir aptarta DP.Tik tema kitaip vadinosi ir ja pradejo Saule sauluze. Kazkaip net vardai sutampa .Bet tai buvo pernai.Jei esi ta pati, "patarimu prasytoja", negi nepavargai?Ten labai aiskiai buvo atsakyta.Gali pasiskaityti, jei ne ta pati esi.Lyg ir "Vagile, ar tai meiluze nuviliojo vyra".Nesamone "grazintis"atgal.Neoru, zema.O jeigu pavyktu- tai tik tam, kad patenkintum savo ego, neliktum pralaimejus.Bet..is tu siaudu grudu neprikulsi.Neliudinu-teigiu.Turiu daug patirties.Ir nesuprantu zodzio 'nuvilioti" bandau isivaizduoti kaip tai vyksta.Niekaip.O gal Jusu antra puse vilioja, a?
Pagarbiai Liepa Vasare

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2011/03/12 20:05:22 20:05:22

sauluciukea: Sveiki,

Ar protinga kovoti dėl to, ko nebėra? Ir iš viso... Man nepatinka žodis „kovoti“.

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/12 23:18:54 23:18:54

Isklausykit mano istorija. Kai mano vaikinas, busimas vyras nuejo pas kita man buvo sunkus laikas, nes as buvau tik tik pabaigus mokykla ir neturejau darbo. Jisai isvis nesileido i jokias kalbas ir nejo su juo susisneketi. Vaikinas pasidare labai keistas, tartum abvarazytas koks. Man buvo labai blogai, nes as jam tiek buvau davus per musu bendravimo metus. Jisai buvo uz mane vyresnis ir labai protingas ir geras vaikinas. Bet mane laba ipalaike drauges ir sake kad as nepasiduociau. Man tikrai reikejo dauk jegu, nes mano garbe buvo pazeminta, o as buvau labai pasimetus, nes galvojau kad greitai susituoksim. Tada as paprasiau Dievo kuris man visada padedavo ir pabandziau ji susigrazinti. Gal delto kad as esu geras zmogus visiem, o gal del to kad Dievas mane isklause man pavyko. Kadangi jisai su manim nesnekejo tai as nuejau pas jo ir pas jos tevus griestai pasisneketi. Jiems as pasakiau kad as to nepakesiu kad taip su manim yra elgemasi ir pagrasinau sukelti skandala ir papasakoti musu visiems draugams ir draugu draugams apie jo ju negarbinga elgesi kad visi tai zinotu. Dar as parodziau jo rasytus man laiskus kur jisai zada mane vesti ir visaip ragina buti jam istikimai. Mano poelgis suveike kaip zaibas is giegro dangaus. Tos mergos tevai pareiske jai vos ne namu aresta ir pasake kad nelystu prie musu kol mes patys iki galo neissiaiskinsim, matyt ji ir taip skandalu dauk jau buvo turejus. O jo tevai nors ir nelabai mane mego liepe jam palikti ta mergse ir sugristi pas mane. Jie buvo garbinga seima ir turbut nenorejo kad toks skandalas ir pletkai butu apie ju sunu ir seima. Kai jisai taip paveiktas sugrizo mes dauk labai ilgai kalbejomes. Po kokio pusmecio susituokem ir viskas isejo i gera. Jisai sako kad pats negali suprasti kaip taip galejo mane palikti ir sako kad buvo kaip koks apsvaiges, nezinojo ka daro. Ir dabar visa laika man dekoja kad nepalikau jo taip ir susigrazinau. O mes dabar kartu gyvename jau sesi metai, as esu laiminga dvieju mama, o jisai geras tevas ir geras vyras. Mes puikiai sutariam. bet kai pagalvoju kas butu atsitike jei nebuciau tada taip veikusi... Buvau labai pergyvenanti ir neturejau ko prarasti todel dariau ka galejau ir dabar visa gyvenima buciau labai gailejusisi jei nebuciau visko iki galo atlikus. Gerai kad tada taip pabandziau ir man pavyko. Seip kaskur panasia i savo istorija jau esu perskaiciusi ir kitame forume.

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/13 07:40:15 07:40:15

Joo.. saunu.Bet..nepersokus grovio nesakyk-"OP".Tik 6 metai kartu.Tai tikrai nedaug.Kad galetai pasakyti "As nugalejau ir mes gyvensim Ilgai ir laimingai".Viskas pries akis.DazniausiaI poros atsala, kai vaikai uzauga ir nelieka susitelkimo bendram tikslui.Dabar jus turite pareigas, jos vienija.Man tai toks poziuris "kovoti" yra kaip cia svelniai issireiskus "Ziauriai ziaurus".Va, svelniau ir neisejo Visu pirma,neisizeisk, tai silpnas vyras, kuris elgiasi pagal moteriskiu karingumo laipsni.Kuri arsesne, pas ta ir eina.Kaip versis pjauti.Paklusnus.Be nuomones.Vyras, kad zavetu moteri, turi buti asmenybe.Ir pats to noreti.Jega, prievarta, Tavo atveju santazu (!).Tikrai NE.Nenoriu karkseti ir buti blogu pranasu, bet is savo 20 -ju metu vedybinio gyvenimo patirties, galiu pasakyti-kuo maziau vyra laikai prie saves, tuo daugiau sansu, kad jis niekur nenuklys...)Ar tai butu vyras, ar meiluzis.Reikia buti oria, gerbti save.Nors kartu buti svelni ir moteriska.Vyrai nepalieka, kaip ir moterys-geru antru pusiu.Kazkas buna juk ne taip.Moters ginklas-kantrybe, orumas, savo vertes suvokimas.Ir neaimanavimas, 'kokia as bisu be Taves nelaiminga, fui..".Tai vyra ilgainiui pradeda slegti.Jis jauciasi atsakingas uz Tavo busena, gyvenima.O juk jis pats kartais nori pabuti silpnas ir myleti lygiavertiskai stipria partnere.Ja zavetis.Ir visada, nors truputeli jausti, kad gali jos netekti.Vyrai-turi nuolat UZKARIAUTI.Tokia sekmes poroje formule.O mes, moterys, turime pasistengti, kad jie ta nuolat ir darytu.
Tuo paciu, replikuodama SVECIUI, galiu mestelti-o kur garantija, kad tas "susipratelis" Tavo vyrelis, kada nemestels Tau-"Kam vaikeisi mane?Dabar taikykis su pasekmemis".Na, aisku, nelinkiu to, jis gal tikrai 'geras zuikelis" bus visada, bet..Tokios, kaip kad Jusu, gyvenimo pradzios pakloti pamatai, kartais isjudina statini.Kai ateina krize santuokai, drebiama viskas i veida.tad labai gerai reikia pagalvoti, kiekviena poelgi, nes jis atsisuka bumerangu.
Geros kloties, "bumerango" Jums tikrai nelinkiu, tiesiog 'bobiskai" pasamprotavau.
p.s. Beje, esu issiskyrusi, bet pati buvau iniciatore ir ne del exs neistikimybes.Nors ta padarydavo retkarciais-profilaktiskai:), bet as nekreipdavau per daug demesio, liepdavau iseiti.Lovoje su niekuo neuztikau, tik nuojauta ir gandai:)Niekur nejo.Taip palaipsniui dingo pagarba.Apie meile net nekalbu.Jis labai kovojo, kad butum kartu, bet..vaikai uzauginti, kam gyventi su zmogumi, su kuriuo tik apie ora teliko pasikalbeti?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume