Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Vaikino neapsisprendimas.

Vaikino neapsisprendimas.

renata_

R

358 įrašai

2011/02/26 14:12:37 14:12:37

Taip, čia yra grynų gryniausia manipuliacija

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/26 14:21:38 14:21:38

Anot ne kai kurių, vyras ir moteris turi kurti šeimą, remdamiesi vadinamuoju „lytiniu suderinamumu“. Taigi tas vaikinas ir derina dabar su kokiom trim kandidatėm. Ko jūs prie jo pristojot? Susiderins galutinai ir apsistos prie vienos. Iki tol, kol dar kokios naujos nenuspręs išbandyti...

Mangofruit

M

1982 įrašai

2011/02/26 18:16:01 18:16:01

kai vyras nenores-jokios manipuliacijos nepades.
tavo brangus draugas tave laiko tik atsarginiu varijantu-jeigu nebus jokios mergos-tuomet tu tiksi. pasidulkinimui. nes, ko gero, miegi per daug reikalavimu nekeldama ir nesilauzydama. kitaip sakant-dykai. naujai sutiktos merginos, ko gero, branginasi, ir tavo brangiam draugui neduoda, nes save gerbia. tiesa pasakius-ner cia ko duot kiekvienam.
jeigu turetum nors lasa savigarbos toki drauga jau senai butum isbraukus is draugu ir ismetus is sirdies.

Giedrute: Baisiausia yra tai.. kad viena diena verkia ant mano peties ir prisiekineja kokia as gera ir brangi, po keliu dienu vel... Ir manau dar ne vien cia jo toks sprendimas.. ta merga manipuliuoja juo labai gerai... I tuos renginius eina su ja, po ju iskart pas mane arbatos gert ir pasikalbet.... Yra minejes kokia ji neidomi ir pan.. tik va as dirbu savaitgaliais tai neturi su kuo nueit i koki rengini... ta irgi ..

Danielius

D

407 įrašai

2011/02/26 18:29:14 18:29:14

Giedrute: Sveiki,
Labai reikalingas patarimas:) Su vaikinu draugavome 3 metus.. Aisku buvo ir pasierzinimu ir visko, bet viska istverem ir visada budavo labai gera grizti i vienas kito glebi.. Budavo nebendraujam max kelias valandas, ar kokia diena.. Siaip ir daznai susitikdavom ir daug bendravom.. Iki sios vasaros... As vasara nusprendziau padirbeti, o jis atostogavo... na jau ne pirmi metai, kaip vasaras leidziam atskirai tai nieko baisaus nepasirode ir sia Tik... sia vasara as likau vilniuje kaip ir jis ( kitom vasarom as grizdavau pas savo tevus, jis pas savo- abu studentai), tik jis nebuvo visa vasara vln, daly kaime, daly pas tevus, daly laiko vln leido... O as visa vasara vln buvau tik porakart buvau namo parvaziavusi... Bet cia gal ne esme Esme ta.. Kad rudeni kaip visada prasideda mokslai ir vel suartejam, siemet taip gerai nebuvo... Jis uzsimane pasukt i sona.. Su draugo seserim susidraugavo.. Na ka.. rugsejy savaite gerai, dvi savaites blogai.. spali- lapkriti nebendravo jis, pasiaiskindamas tuo, kad nori su ta merga draugaut... atejo gruodis.. Gruodi vel daug bendravom, susitikinejom, sausi irgi.. sake jau su ta merga issiskyre, su manim idomiau ir pan.. Vasario pradzioj, tipo apsisprende galutinai su manim skirtis ir nebebendraut, praejo pora dienu ir spekit? Skambino ir verke, kokia as jam brangi, ar as atleisciau... Na jis man tikrai brangus... ilgai gal valanda snekejom, prisiminem vel senas geras musu akimirkas, apsidziaugiau, kad pagalaiu viskas susitvarke ir... po 4 dienu pasake, kad tas pokalbis klaida, kad jis apsimetes ir tik kad ta merga jam ultimatiuma sukele jis man taip snekejo ir sako apsirinko ta... Dabar savaite jokiu ziniu is jo... Jokiu sms ar skambuciu, man neatraso ir nekelia tel... Kodel jis taip metosi? plius ta merga jis pazysta gal 5 metus, jei ankscaiu nerupejo, tai dabar isireike? Eina kulturintis i spektaklius.. Vienas kitam meiles nejaucia... Ji gal tik isskirt nori mus ir pasityciot... Ir ji nori palikt ant ledo.. kaip jus manot? kaip man elgtis? dar vis laukt jo? gal viskas kai kada susitvarkys... snekejau su ja ir prasiau nesikist tarp musu, juk jau daug isgyventa patirta, susigyvene esam, tai ta ne, tik pasityciojo ir viskas, tipo db jai jo isireike... Kaip man elgtis?

Nesupyk labai, bet suveliai cia, tik spek metu laikus skaiciuot... o tu gal dienas, valandas uzsirashineji, tipo kas kada vyksta? Zodziu jai butum pasakojusi shi atveji akis i aki, buciau suskambijes 112 ir ishsikvietes psichushke, taip susukai cia viska.....
na esme aishki, manyciau saugiai mylekites(shiame trikampyje) ir nekvarshinkit galvos nei sau nei kitiems, jug apie zanatve gal dar ankstoka mastalioti, o meile ir ishtikimybe-[color=#BF4080:3j1jkqk9] ANTIKVARIATAS[/color:3j1jkqk9]

Moteris_Ji

M

268 įrašai

2011/02/26 18:57:16 18:57:16

Giedrute: Baisiausia yra tai.. kad viena diena verkia ant mano peties ir prisiekineja kokia as gera ir brangi, po keliu dienu vel... Ir manau dar ne vien cia jo toks sprendimas.. ta merga manipuliuoja juo labai gerai... I tuos renginius eina su ja, po ju iskart pas mane arbatos gert ir pasikalbet.... Yra minejes kokia ji neidomi ir pan.. tik va as dirbu savaitgaliais tai neturi su kuo nueit i koki rengini... ta irgi ..

Taip kaip jis elgiasi, taip tik sugeba elgtis. Jei tau pačiai nepriimtinas toks jo elgeys, turėtum tiesiog pati neleisti su savimi taip elgtis. Aš su tokiu tipeliu tiesiog nutraukčiau santykius nebesigilindama. Kam?! Yra garbingų, ištikimų ir patikimų vaikinų, tik žinoma save reikia gerbti tam, kad tokį sutikti.
Gaila, kad negirdi, ką tau kiti sako, o esi įsikibusi į tą nelaimėlį.

nixe

N

27 įrašai

2011/03/02 21:20:47 21:20:47

Jei vaikinas neapsisprendzia, turi apsispresti tu.

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/03/03 08:44:04 08:44:04

na va laba diena. Eiles tvarka kazkokia?! be eiles butu galima?

26698id_sauluciukea

2

8 įrašai

2011/03/12 13:10:14 13:10:14

Kokia dar eiles tvarka?

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/12 13:39:38 13:39:38

mergaite,tu is vaiku darzelio?

ursulla

U

2 įrašai

2011/03/13 08:44:44 08:44:44

Giedrute: Sveiki,
Su vaikinu draugavau (3m), buvom artimi ir brangus, visada santykius abu labai branginom .. Bet sia vasara as dirbau ir neturejau atostogu, o jis vasaros malonumams susirado drauge... su kuria bendrauja iki siol ir mane ignoruoja... viena diena pas mane meilikauja, kita diena suzinau, kad su ja susitinka... Ta drauge yra jo draugo sese.. Bandziau kalbetis su ja kad negadintu musu santykiu ir nebesikistu, bet vaidina durna ir tiek.. kaip man elgtis?

Aš suprantu kaip tau skaudu ir kaip tau sunku. Gyvenime būna įvairių stebūklų, nežinai kaip bus ir nėra vieno paratimo.. Bet iš savo patirties sakau - negaišk savo laiko. Žinau, kad tau dabar atrodo skaudu ir lauki patarimo čia kaip jį susigrąžinti. Bet pasistenk jį išmest iš galvos ir pradėt naują gyvenimo kelią. Jis susirado kita, tu kalbėjais, jis vistiek anos nepalieka. Nebėra ko laiko gaišt mergyt ir tikėtis kažko. Žinau tai sunku ir skaudu, bet jei metus ar du lauksi ir kažko tikeisies, paskui bus dar skaudžiau.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume