Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Tu man labai patinki, bet likim draugais...

Tu man labai patinki, bet likim draugais...

babulka

B

51 įrašai

2011/01/21 10:09:46 10:09:46

vot cia tokis pasakymas,kai bijo pasakyt tiesiais sviesiai. o vyro paieska yra kaip loterija,nelosi - nebus net sanso,kad laimesi. lygiai taip pat ir cia,kiek reikia lost,ir tikrint bilietus,kol rasi ta laimingaji sekmes brangieji,amen

senas hrienas

S

540 įrašai

2011/01/21 18:13:56 18:13:56

Jolin: Kai kurių komentarai verčia nusišypsoti... Parašai ką nors į forumą ir iš karto ima vertinti tave kaip žmogų, vos iš kelių sakinių...
Juk tai tiesiog tema forume... Ir tai ką žmonės rašo nebūtinai yra tiesa...
Tai gali būti tik iliuzija.... o gal tiesiog mintys... arba... atsakymų ieškojimas... o gal kas nors rimčiau? Nemanau...
Mano tema yra tik vos vos susijusi su tuo kas yra įvykę mano gyvenime Ši tema atsirado forume, nes norėjau įsitikinti ar tikrai forumuose įmanoma diskusija be asmenybės vertinimo. Tema gali būti ir labai artima žmogui, kuris ją užvedė, bet diskutuoti juk įmanoma ir daug lengvesne forma.

Ir vis tik manau, kad tamsta esi savo islavinto proto nelaisveje.

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/21 18:25:15 18:25:15

Jolin: Kai kurių komentarai verčia nusišypsoti... Parašai ką nors į forumą ir iš karto ima vertinti tave kaip žmogų, vos iš kelių sakinių...
[b:2qy1bpc5][color=#0040FF:2qy1bpc5]Juk tai tiesiog tema forume... Ir tai ką žmonės rašo nebūtinai yra tiesa...
Tai gali būti tik iliuzija.... o gal tiesiog mintys... arba... atsakymų ieškojimas... o gal kas nors rimčiau? Nemanau... [/color:2qy1bpc5][/b:2qy1bpc5]Mano tema yra tik vos vos susijusi su tuo kas yra įvykę mano gyvenime Ši tema atsirado forume, nes norėjau įsitikinti ar tikrai forumuose įmanoma diskusija be asmenybės vertinimo. Tema gali būti ir labai artima žmogui, kuris ją užvedė, bet diskutuoti juk įmanoma ir daug lengvesne forma.

Gerai pasakyta čia tik tema forume ir mintys, manau kiekvienas atsirenka pagal save , kam ko reikia, kas tau pritaria , o kas ne.

Mona

M

110 įrašai

2011/01/21 18:37:16 18:37:16

Autorei
Kažką supainiojote, gerbiamoji (asis), ne psichologų diskusijų klubas čia, ir niekas taisyklių, iš kurio kampo ką vertinti, nenustatinėja. Kas bijo, kad gali būti pasikėsinta į jo asmenybę, čia nesilanko ir neniekina, man rodos, nuoširdžių pasisakymų...

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/07 11:23:26 11:23:26

Man pries savaite taip pasake...
Buvau sokiruota. nes maciau, jok man tikrai neabejingas. Paskui pasikalbejom, paaiskejo, jok vienas kita ne taip supratom, ne taip pagalvojom... pokalbis baigesi lovoje ir toliau sekmingai draugaujam (ne kaip draugai).
Kartais reikia tik paklausti...

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/07 11:41:21 11:41:21

Svečias: Man pries savaite taip pasake...
Buvau sokiruota. nes maciau, jok man tikrai neabejingas. Paskui pasikalbejom, paaiskejo, jok vienas kita ne taip supratom, ne taip pagalvojom... pokalbis baigesi lovoje ir toliau sekmingai draugaujam (ne kaip draugai).
Kartais reikia tik paklausti...

Iš tiesų žavinga Sveikinu

Dalia

D

99 įrašai

2011/11/07 12:48:01 12:48:01

Juk tai tiesiog tema forume... Ir tai ką žmonės rašo nebūtinai yra tiesa...
Tai gali būti tik iliuzija.... o gal tiesiog mintys... arba... atsakymų ieškojimas... o gal kas nors rimčiau? Nemanau...
Mano tema yra tik vos vos susijusi su tuo kas yra įvykę mano gyvenime Ši tema atsirado forume, nes norėjau įsitikinti ar tikrai forumuose įmanoma diskusija be asmenybės vertinimo. Tema gali būti ir labai artima žmogui, kuris ją užvedė, bet diskutuoti juk įmanoma ir daug lengvesne forma.

Kaip pirštu į akį-spaudžiu dešinę:) tik dar pridursiu- kuo įvairiapusiškesnis žmogus,tuo mažiau jis vertina kitus tokiu būdu. Ir yra dar blogesnis variantas-kai diskusijos metu žmogus ima taikyti visus pasisakymus sau asmeniškai. Nieko nėra blogiau,kaip neutralioje diskusijoje pereiti į asmeniškumus:)taip kad nesijaudinkit-ne tik jūs tai pastebėjot:))

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume