laba visiems
as esu naujas cia ir norejau suzinoti jusu nuomone kaip elgtis del to as esu uzsienitis ir ne labai zinau savo teises lietuvoje ir ne zinau kaip elgtis gerai .
as esu vedes su savo zmona (lietuve) apie 11 menese . ir mes susituokame nes mano zmona buvo nescia ir as jos ne norejau palikti viena ir jie norejo kad mes butum vyras ir zmona.
mes esame is skirtingu kulturos tai aisku per nestumo irgi turejom problemos. . bet po nestuma jos pykstumas padidejo ir mums buvo sunku gyventi ir del pinigu irgi tai vaziavome i uzsienyje o (ne mano salis). tai jie gyveno cia 1 menese ir bego is uzsienyje i lietuva su musu vaika ir sake gyvensime atskirai (kai suzinojo kad gausiu gera darba cia. apie 3500 euro per menese.. as esu uz tai kad vaika augintu abu tevai aisku gyevntu pas mama nes mano kultura taip sako. as nieko pries nesu.
bet as kadangi norejau i uzsienyje dirbti bet del vaiko gerai as turiu gyventi lietuvoje tai as palikau darba kuris dirbau kelis dienos. nes gavau darba ir jie pabege. as siaip noriu gyventi kartu bet jie mane paliko tai turbut as blogiausias, as nuobodziausias vyras, ne moku gyventi . gali buti del to kulturos. bet as ne muslmonas tai as leidziau viska daryt tai ne susitikineti su kitais vyrais po nestuma. nes as kaip vyras ne megstu kad mano zmona susitikinetu su kitais vyrais, vakarles , jie supyke gal jusu kultura tai leidzia, as viska suprantu.(as ne galiu savo zmonai leisti eiti i barus ir pats sesti su vaikas po darbai.cia pries mano kultura)
ar lietuvoje yra tevu teise kad jis gali aplankyti savo vaika kada noriu ir jie gasdina man kad ne galesiu pamatyt savo vaika. ir kaska susirinke mano dokumentus ir ttt. ir kaska nufilmavo ir daug neteisinge dalykai pasake kad as dariau bet istikruju as dauguma dalykai kurie jie sake ne dariau . mes kalbedavome lietuviskai tai jie patogu kalbeti greitai o man biski sunku. cia dare del to kad vaikui as ne matyciau .
as noriu savo vaika auginti ir del to galiu lietuvoje gyventi ir palikti viska.
aisku mes abu esame kalti prie ko cia vaikui blogai daryt uz ta kad mes ne norime pamatyt vienas kitas. kur as galiu krieptis del to kad as galiu auginti vaika su ja . aisku po isiskyrimas irgi noreciau lankyti savo vaika.
dekoju uz jusu noumones. ir patarimai is anksto.
atsiprasau jiegu gramatika ne tiesinga.
aciu
pagarbiai .