2010/12/18 20:19:31 20:19:31
laba vakarą, nžn gal jau ir buvo diskutuota šia tema, bet man būtent dabar ji labai aktuali.Tenka rašyti esay o minčių nedaug, nei galvelėj nei internete Taigi santuokos privalumai ir trūkumai, kokie jie? Ar verta šiais laikais tuoktis? O gal geriau tiesiog gyvent kartu kol gyvenasi ir abiem gerai? Bet toks santykiu nestabilumas juk žudo, o jei dar atsiranda vaikai... Kokios jūsų nuomonės?
2010/12/18 20:35:46 20:35:46
na,priklausomai,kokios jusu nuostatos,t.y kiek jums tai svarbu. asmeniskai man visgi noretusi,kad tas "JIS" butu mano,ir tik mano
2010/12/18 21:59:25 21:59:25
Santuokos trukumai ar ju gali buti? Juk santuokos ceremonijos ir tradijos susidare kuriant socialini garanta. Pati santuoka reiskia sutekejima suejima i vienuma. Santuokos privalumai yra tiek vyrui tiek moteriai, socialiniame, ekonominime, psichologiniame lygmenyje tik amziu begyje kai kurie is privalumu sumazejo ar tapo maziau aktualus. Santuoka moteriai suteikia geresnes salygas auginti vaikus, stabilesnes pajamas, psichologine atrama, saugumo jausma, mylintis zmogus viesai parodo pasauliui si moteris yra man svarbi. Vyrui santuoka virsmas is vaikino i vyra, kurio zodis dabar yra svarus, jis viesai pasizada ginti ir saugoti savo moteri. Mano manymu santuokai ryztasi rimtesni zmones. Pats apsisprendimas tuoktis parodo zmoniu branda kartais branda ir rimtumas buna tik vieno is besituokianciu.
Ar tuoktis siais laikais verta? Taip taip TAIP
2010/12/19 07:01:16 07:01:16
Neverta, o kam vėliau tos erzinančios skyrybų procedūros, peštynės, jei ne muštynės, ir papildomos išlaidos - nervatriopka?
2010/12/19 07:31:07 07:31:07
Svečias: Neverta, o kam vėliau tos erzinančios skyrybų procedūros, peštynės, jei ne muštynės, ir papildomos išlaidos - nervatriopka?
Nuspirk gumine lele - stipriai sau gyvenima palengvinsi...
2010/12/19 08:56:54 08:56:54
A žinai, kad ne vienas taip ir daro. Su dabartinėmis merginomis santuoka tiesiog būna neįmanoma. Geriau ištikima guminė lėlė, nei ... nei patys žinote kas?
2010/12/19 09:21:12 09:21:12
jusu rimtai paklause patarimo....
nezinot ka patart - susilaikykit......
o lele kam pirkt? ka ranku neturi? jai tau mergu nereikia, ir esi berankis debilas-tai kisk i raktu skylute.....
o siaip ir merginu ir vaikinu yra visokiu.. . o santuoka yra rimtas zingsnis...
neblogai butu pora metu pagyvent susimetus, o po to sprest ar yra meile, ar viskas buvo tik susizavejimas... manau, kad be meiles negali but ir kalbos apie santuoka... dar turi but pasitikejimas, ir jai jau yra skirtingas finansinis statusas, tai butina priesvedybine sutartis: kur bus aiskiai isdestyta kas ir ka tures is tos santuokos ir po jos...., tada skyrybos bus nesudetingos.
bet asmeniskai ,as, nematau jokiu pliusu oficialioje santuokoje...
2010/12/19 09:41:24 09:41:24
Svečias: A žinai, kad ne vienas taip ir daro. Su dabartinėmis merginomis santuoka tiesiog būna neįmanoma. Geriau ištikima guminė lėlė, nei ... nei patys žinote kas?
vat vat neištikima guminė lėlė taip pat sėkmingai užkrečia lytiškai plintančiomis ligomis kaip ir laisvos merginos ar žmonos
2010/12/19 09:58:04 09:58:04
Bet ka manot apie santuokos įžadus vienas kitam ir prieš Dievą, kai pasižada gerbt, mylėt, palaikyt, būt ištikimi.. tik deja dažnam tie žodžiai nieko nereiškia. Nors iš kitos pusės, ar galima meilę apkraut ir supančiot kažkokiais kvailais įžadais? ir išvis ar mylintis žmogus yra laisvas?
2010/12/19 10:11:13 10:11:13
Koks laisvas, save gerbiantis, solidus, įtakingas vyras nori būti po žmonos padu - būti jos nuosavybe? Kad apsijuoktų tarp draugų ar įgytų blogą reputaciją tarp verslo klasės žmonių? Na jau ne. Jaunos meilužės, tai visai kitas reikals. Kuo jaunesnės - tuo didesnis autoritetas.
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume