Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Pažintis-mano vyras.

Pažintis-mano vyras.

Mangofruit

M

1982 įrašai

2010/12/14 10:45:04 10:45:04

Ne vienas is paminetu nera geriau.
Juk jusu gyvenimo niekas neprimeta-pacios renkates!!!!!
Tai ko renkates blogus vyrus??

SonKa: Teisingai, Leli
Geriau jau būnu gero vedusio vyro meiluže, nei alkocholiko inteligento+chamo žmona!

Mangofruit

M

1982 įrašai

2010/12/14 10:52:07 10:52:07

As auginu dukra (sakau tik siaip)

Sakote dalinasi vyrais kaime? Bet juk lt kaime turciu su žiburiu reik paieskoti-kaimas juk nusigeres Na nebent turcium vadinat koki ukininka.. tuomet bent uz maista..
Dar-nemanau, kad moterys kaltos del sunu auklejimo-manau, kad kaltos sunu sutiktos moterys, kurios ir paikina iki begalybes bet kuri sutikta-juk lt yra zenklus vyru trukumas-moterų žymiai daugiau. Del to jie ir darkosi-turi pasirinkima. Pvz. Ispanijoj, kur vyru daugiau-vyksta kova del moteru, todel ten moterys islepintos Airijoje irgi

Lelis Borgia: Fantastika: vyras yra nelaisvas! Na ir fruktas tu neprastas! Gali šitaip save gerbiančiam vyrui pasakyti? Kai tik buvo sukurta fotografija 18 a., iškart pasirodė nuotraukos su nuogomis moteriškėmis ir lytinėmis sueitimis. Tai buvo labai brangus dalykas tada ir tą darė labai kilmingi ir turtingi vyrai, o ne baudžiauninkai. Todėl aš ir sakau, kad lytiškai patikimiausi ir ištikimiausi vyrai yra beturčiai – visada seksualiai ištikimi, nes neturi pinigėlių mergužėlėms. Tad patarimas į vyrus sau imti tik bedarbius ir kitus bedalius, beturčius – visada bus ištikimi, o pačios galėsite ir pagastroliuoti. Ką šiandien ir darote. Vėl daugiskaita? Taip, daugiskaita, nes tai visiems žinomas reiškinys, o ne vieno nedorėlio nuodėmės. Ir ne Borgia išmislas. Blogai, kad vyrai yra taip žiauriai pagadinti tų pačių moteriškaičių, spjovusių į sūnų auklėjimą, ypač drausminimą, kad jiems niekas nerūpi – tik primityvūs dauginimosi instinktai ir prisirišimas prie motinos - vergės krūties. Moterims dabar labiau rūpi Markūza su Friedman‘u, kaip kokiam Kubiliui su Kirkilu, nei sūnų ateitis. Neberengiami sūnūs savarankiškam, atsakingam gyvenimui. Taip pat ir atsakingam seksiukui. Anksčiau rūpėjo Marx su Engels‘u, dabar – Marcuse plius Friedman da analas. Neberengiami sūnūs savarankiškam, atsakingam gyvenimui. Taip pat ir atsakingam seksiukui. Dabar, matote, jiems labai šik modernu tapo analas, pradedant Vilniaus meru. Viskas, kas nenormalu, kas žaloja sveikatą, žmogaus garbę ir orumą, žemina moterį, aha, moterį, nemanote? Pažįstu ne vieną vyrą, kurie, būtent, rūpinasi vaikais ir šeima. Kaip auklėjate, kiek lepinate, kaip kvailinate ir paikinate – tą ir turite, tą ir gaunate. O šalis gavo reiškinį, kad trūksta gerų vyrų. Todėl ir pastebi užsieniečiai - sociologai, kad lietuvaitės mielai dalijasi gerais, dažniausiai turtingais, vyrais, ypač kaime. Rašo net disertacijas šia tema. Šitą reiškinį gali matyti plika akimi, jei tik nori ir nesi su kauke. Medžiagos disertacijai „Half a good man is better than none at all“ in Lithuania „ (Geriau dalintis geru vyru kelioms nei likti vienišoms) iki valiai, nors vežimu vežk. Aš dar pridėčiau: geriau dalintis turčiais kol jaunos nei braidyti po nuolatines patyčias, purvą, skurdą ir tamsą – alkti ir šalti.

SonKa

S

840 įrašai

2010/12/14 11:33:56 11:33:56

Mangofruit: Ne vienas is paminetu nera geriau.
Juk jusu gyvenimo niekas neprimeta-pacios renkates!!!!!
Tai ko renkates blogus vyrus??
SonKa: Teisingai, Leli
Geriau jau būnu gero vedusio vyro meiluže, nei alkocholiko inteligento+chamo žmona!

Klysti žmogiška, tad nė vienas nesam apsaugotas nuo klaidų. Kiekvienam savas kryželis Iš dviejų blogybių, renkuosi geresnę ir pakolkas nesnusivyliau. Tai MANO kelias, MANO pasirinkimas ir MAN taip gerai Beje, kažkurioj temoj jau minėjau, kad vyrai, kaip šuniukai: geri pririšti, palaidi tik valkatos

P.S. Negali visos būti tokios neklystančios, kaip Jūs.

Mangofruit

M

1982 įrašai

2010/12/14 11:57:26 11:57:26

Ne taip mane supratote-taip, cia jusu gyvenimas ir gyvenkite, kaip ismanote. Cia diskusija apie vedusi vyra, ieskanti meiluziu. Turbut labai nejaukiai pasijusciau suzinojusi, kad mano vyras pazinciu svetainej iesko meiluzes. Mano ego butu uzgautas.

Elektrikas

E

1096 įrašai

2010/12/14 12:18:06 12:18:06

Miela ponia kad pasijustum taip užgautai, reik ta vyra turėt kadangi neturi o sėdi čia jūsų niekas ir neužgaus,nors dėlto tikrai galit būt rami!

Mangofruit

M

1982 įrašai

2010/12/14 12:26:23 12:26:23

siulyciau nekalbet to ko nezinot.
ir dar-tikrai esu rami, bet aciu uz rupesti.

dėdulė: Miela ponia kad pasijustum taip užgautai, reik ta vyra turėt kadangi neturi o sėdi čia jūsų niekas ir neužgaus,nors dėlto tikrai galit būt rami!

Elektrikas

E

1096 įrašai

2010/12/14 12:45:44 12:45:44

Aš rašau spresdamas iš to ka pati rašot ! ju tai aiškiau negu aišku!

SonKa

S

840 įrašai

2010/12/14 13:00:21 13:00:21

Mangofruit: Ne taip mane supratote-taip, cia jusu gyvenimas ir gyvenkite, kaip ismanote. Cia diskusija apie vedusi vyra, ieskanti meiluziu. Turbut labai nejaukiai pasijusciau suzinojusi, kad mano vyras pazinciu svetainej iesko meiluzes. Mano ego butu uzgautas.

Niekada nesakykite niekada

Gyvenimas mėgsta siurprizus ir vyrams sunku įtikti: esi seksuali be tabu ir ribu - bėga ieškoti flegmos(čia mano atvejis buvo), esi vos ne sniego karalienė ir tik pareigą atlieki - ieško super-duper sex bombos (draugės atvejis). Tai kaip įtikti ir patikti, kad nelakstytų

Nors šiuo metu man dzin ši dilema, laksto ne nuo manęs, o pas mane

Raanan

R

440 įrašai

2010/12/14 13:25:22 13:25:22

SonKa

S

840 įrašai

2010/12/14 13:33:42 13:33:42

Raanan, nežvenk taip garsiai, o tai apkursiu

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume