Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → kodel jis kalba, apie ja...

kodel jis kalba, apie ja...

Joanaaa

J

31 įrašai

2010/12/06 13:23:24 13:23:24

Labas, noreciau isgirsti jusu nuomone. Susipazinau su vaikinu, viskas grazu, bendraujame, draugaujame, jis sako, kad mane myli, kad as jo gyvenimo meile, kad nieko dar taip nemylejo, bet tuo pat metu, vis tarsi lygina su savo buvuse drauge, tiesa daznai, jis manyje randa daugiau teigemu dalyku nei joje, bet nera nei dienos, kad jos neprisimintu, as vis tylejau, bet viena vakara neistveriau, meciau rageli ir nesikalbejau, jis rase zinutes, skambino, sake, kad suklydo, kad istaisys klaida, kad ji niekas, cia tik jo praeitas gyvenimas. Ir as tai suprantu, bet vistiek man nemalonu, kiekviena diena girdeti apie ja, kaip buti su juo, kai ore vis skraido mintys, apie jo buvuse mergina, kuria jis tariamai pamirso?

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/06 20:25:08 20:25:08

Duok truputi laiko jam istaisyti klaida. Jei po kiek laiko vstiek nesiliaus, tada daryk koki tai sprendima, o dabar - kantrybes

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/12 22:36:14 22:36:14

Lietuvių žodynas: pavogė-nupiso; apgavo-apipiso; atsibodo-užpiso; laimėjo-papiso; atsikabink-atsipisk; prisikabino-prisipiso; pavargo-nusipiso; atsibodo-dapiso; prigėrė-pripiso; pasimylėjo-pasipiso; pralaimėjo-prapiso...

gytare

G

76 įrašai

2010/12/13 11:00:00 11:00:00

Joanaaa: Labas, noreciau isgirsti jusu nuomone. Susipazinau su vaikinu, viskas grazu, bendraujame, draugaujame, jis sako, kad mane myli, kad as jo gyvenimo meile, kad nieko dar taip nemylejo, bet tuo pat metu, vis tarsi lygina su savo buvuse drauge, tiesa daznai, jis manyje randa daugiau teigemu dalyku nei joje, bet nera nei dienos, kad jos neprisimintu, as vis tylejau, bet viena vakara neistveriau, meciau rageli ir nesikalbejau, jis rase zinutes, skambino, sake, kad suklydo, kad istaisys klaida, kad ji niekas, cia tik jo praeitas gyvenimas. Ir as tai suprantu, bet vistiek man nemalonu, kiekviena diena girdeti apie ja, kaip buti su juo, kai ore vis skraido mintys, apie jo buvuse mergina, kuria jis tariamai pamirso?

nepamirso jis jos, pati tai supranti...

net jei jis kalbetu apie ja tik neigiamai, tai vis tiek butu akivaizdu, kad jo visos mintys sukasi apie ja.

Gal jus dar trumpai kartu?

Joanaaa

J

31 įrašai

2010/12/13 11:45:50 11:45:50

Taip, mes nesenai kartu, bet jis su ja issiskyre pries keleta metu, ir nezinau ka ji jam reiskia, bet jis del manes gali padaryti bet ka, bent taip sako, nebekalba apie ja visiskai, sako, kad brangesnio zmogaus kaip as nera buve jo gyvenime, kad didziuojasi manimi pries draugus, viena vakara, jis man sako- bijau tave pararasti, nes tokie zmones kaip tu nesimeto, na gal tikrai myli, vis klausia, ar nepasakyciau ne, jei jis man pasipirstu o as net nezinau, kas tu vyru galvelese sukasi, ar kalba, tik tam, kad kalbeti, ar cia viskas nuosirdu, as jam dideles meiles kazkodel nejauciu, kartais pagalvoju, kad mane salia jo laiko, tik tas mokejimas, man itikti, mane liaupsinti, na bet noretusi, kad vyrai tokie butu savo mylimosiom ot ir issikalbejau

gytare

G

76 įrašai

2010/12/13 13:40:25 13:40:25

manau, kad tai normalu, kad jis kazkiek kalba apie ja, juk ji jo praeitis, pasakodamas apie save, naturaliai mini ir ja.

Kai jus jau turesit SAVO istorija, savo kazkokia praeiti, jis kalbes apie jus Juk tik susipazine zmones dazniausiai kalba apie praeiti, taip vyksta pazinimo procesas. Gal tai truputi erzina, bet tai labai naudinga, zmogus kalbedamas apie buvusius santykius, labai daug informacijos atskleidzia butent apie save, ir tuo paciu taip isreiskia savo lukescius naujuose santykiuose.
Viskas jums bus gerai, tiesiog jauciu!

Joanaaa

J

31 įrašai

2010/12/13 19:13:43 19:13:43

Pagyvensim, pamatysim Aciu Gitare Tau

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume