Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → PIRMAS SUSITIKIMAS

PIRMAS SUSITIKIMAS

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/21 21:18:33 21:18:33

abo:
Vaduta: Neįsivaizduoju pirmo pasimatymo... Manau, kad praeičiau pro šalį (pažiūrėti tai norėtųsi )...

reiskia, tau pirma suaugti reikia, paskui apie pasimatymus galvoti.

Ji 44m boba, o masto, kaip mazvaike. Moteriske, tau gyvenimas pro sali praeina, o ne tu praeini

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/21 21:36:41 21:36:41

Vaduta: Neįsivaizduoju pirmo pasimatymo... Manau, kad praeičiau pro šalį (pažiūrėti tai norėtųsi )...

o jezau.... tiek metu, tu ka - pasimatyme niekad nebuvus? vyro bijai? tai ko cia sedi ir kitus kvailini?

Štukorius

Š

3 įrašai

2010/12/22 13:20:00 13:20:00

Svečias:

o jezau.... tiek metu, tu ka - pasimatyme niekad nebuvus? vyro bijai? tai ko cia sedi ir kitus kvailini?

Bijo tai kas vyrui tarp kojų, o jei tuštuma

Pasaulė

P

97 įrašai

2010/12/22 17:08:25 17:08:25

Kaip jūs čia įdomiai mane komentuojat... Aš turėjau omeny pirmą pasimatymą su nepažįstamu žmogumi Tokiam niekada nebuvau ir, manau, niekada nebūsiu. O ką aš čia veikiu, tai mano reikalas

Lady_scorpio1302026861_db

L

1373 įrašai

2010/12/22 18:15:41 18:15:41

Vaduta: Kaip jūs čia įdomiai mane komentuojat... Aš turėjau omeny pirmą pasimatymą su nepažįstamu žmogumi Tokiam niekada nebuvau ir, manau, niekada nebūsiu. O ką aš čia veikiu, tai mano reikalas

Einate iškart į antrą?

Pasaulė

P

97 įrašai

2010/12/22 18:25:47 18:25:47

Lady_scorpio:
Vaduta: Kaip jūs čia įdomiai mane komentuojat... Aš turėjau omeny pirmą pasimatymą su nepažįstamu žmogumi Tokiam niekada nebuvau ir, manau, niekada nebūsiu. O ką aš čia veikiu, tai mano reikalas

Einate iškart į antrą?

Pirmiausiai nusižiūriu ,,auką", susipažįstu, įvertinu, ar bus įdomu bendrauti, ir tik tada galimas pirmas ar antras pasimatymas. O va taip, kad visiškai su nepažįstamu, tai neeeeeee.... Įžeisti žmogaus nenorėčiau, jei nepatiktų pirmą kartą pamačius, o iš mandagumo pabūti - ne mano būdui

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/22 18:26:48 18:26:48

Lady_scorpio:

Einate iškart į antrą?

Ne, ji eina iskart i lova ir galva antklode uzsidengia, kad nematytu, kas ten toks Gi baisu pirmas pasimatymas

Pasaulė

P

97 įrašai

2010/12/22 18:28:29 18:28:29

Svečias:
Lady_scorpio:

Einate iškart į antrą?

Ne, ji eina iskart i lova ir galva antklode uzsidengia, kad nematytu, kas ten toks Gi baisu pirmas pasimatymas

O mes pasirodo ir susitikę buvom... Sorry, nepažinau, nes galvą antklode užsidengusi buvau. Bet, žinai, nepatiko...

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/22 18:29:08 18:29:08

Vaduta:
Lady_scorpio:

Einate iškart į antrą?

Pirmiausiai nusižiūriu ,,auką", susipažįstu, įvertinu, ar bus įdomu bendrauti, ir tik tada galimas pirmas ar antras pasimatymas. O va taip, kad visiškai su nepažįstamu, tai neeeeeee.... Įžeisti žmogaus nenorėčiau, jei nepatiktų pirmą kartą pamačius, o iš mandagumo pabūti - ne mano būdui

nu nu... ir paziuresim, kiek cia tu ,,auku'' bus Speju, kad nei vienos. Nes labai jau tu neidomi. O su tokiom zanudom buti - ne mano budui

Pasaulė

P

97 įrašai

2010/12/22 18:33:07 18:33:07

nu nu... ir paziuresim, kiek cia tu ,,auku'' bus Speju, kad nei vienos. Nes labai jau tu neidomi. O su tokiom zanudom buti - ne mano budui [/quote]

O iš kur toks pasitikėjimas savimi? Ar aš tave kabinau?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume