Nea - ash tiesiog ne savartyne gyvenu
akivaizdu, kad prie konteinerio
ieva
2010/11/25 18:51:41 18:51:41
akivaizdu, kad prie konteinerio
ieva
2010/11/25 18:57:26 18:57:26
O ka, tamsta su padoriu zmoniu gyvenimu nesusidurete? - kai vienas kito neapgaudineja, kai vyras valgyti ruoshia, nes jam tai patinka, kai savaitgaliui i Londona apsipirkti skrendama, kai kartu i klasikos koncertus einama, kai ABU ish tikro LYGUS yra ir vyras be problemu drabuzius lygina, o moteris auto nuvaro i servisa padangu pakeisti?
ieva
2010/11/25 18:59:27 18:59:27
Tamsta vyras ishspyre, nes dulkinaisi su kuo papuola?
renata_
2010/11/25 19:19:34 19:19:34
Bet teorijas išvedinėt ir nustatyt diagnozes kokie greiti Et ar tas, ar anas forumas, vis tiek tas pats
Svetlana
2010/11/25 20:04:16 20:04:16
Santuoka ir seima man svarbiausios, siektinos vertybes. Vienareiksmiskai. Ir nesinori man polemizuoti, ar sekminga gali buti santuoka, ar ne, kas kam tarnauja ir pan. Patys gebame kurti santykius. Kokius sukursime, tokius turesime.
SonKa
2010/11/25 21:24:28 21:24:28
Pasvajok ir praeis...
ieva
2010/11/25 21:32:50 21:32:50
Vadinasi tikrai savo savartyno ishlindusi nebuvote - uzjauchiu - nors zmogus pats pasamoningai susikuria aplinka, kurios jis vertas...
Lelis Borgia
2010/11/26 06:21:03 06:21:03
Norėk ir įsivaizduok, svajok ir pagaliau turėk - būk laiminga, būk laimingas. Graži santuoka, darni šeima, sveiki, drausmingi, savarankiški vaikai yra neabejotinai didelė vertybė, beje, tik ne visiems pasiekami, o gyventi reikia visiems. Dabar toks metas, kai nebereikia santuokos, kai nebereikia drausmės ir atsakomybės, kai nebereikia pilnos šeimos - tokia politika ir tokia pat amorali jos propagandos ministerija, pervardinta į viešuosius ryšius ir nukreipta prieš šeimą, prieš draugystę, prieš meilę, prieš darną ir išaukštintas analas Vilniaus mero pavyzdžiu. Visa tai vadinama politiniu korektiškumu
Lelis Borgia
2010/11/26 07:01:44 07:01:44
Pilnos šeimos nebėra, santuokos nebėra, romantikos nebėra, tiesa? Bet kodėl taip nutiko? Kaltas liberalizmas, iškreipta rinkos ekonomika? Manau, kad kaltas politinis korektiškumas ir pasaulio jėgų centrų persistumdymas – Markūza su Friedman‘u, kaip anksčiau Marx su Engels plius Lenin - Stalin. Santuoka, šeima, meilė, draugystė jau supartalinama mokykloje, reklamoje, TVR, viešuosiuose ryšiuose bei žiaurioje realybėje. Dabartinė propaganda, taip vadinamieji viešieji ryšiai baisesni už Goebbels‘o išrastus informacinės įtakos triukus. Vaikai mato ir jau gerai žino, kad, jei jie susituoks: ves, ištekės, sukurs šeimą, paskęs namų ruošoje, vaiko priežiūroje ir finansinėse krizėse, finansinėse duobėse ir apskritai kasdieninėje rutinoje, pamiršdami save ir sutuoktinį – vyrą ir moterį, kaip dvi gražias, didžias, draugiškas, viens kitą papildančias asmenybes. Dažniausiai romantika, meilė, draugiškumas tęsiasi tik santykių pradžioje – iki vestuvių, o vėliau prasideda sąskaitų suvedinėjimas už buvusį makaroninimąsi. Taip neturėtų būti, bet taip yra – visi su visais kariauja. Mokykloje vyksta baisus, nuožmus karas, patyčios, smurtas, silpnesnio niekinimas. Pamirštama, kad daug meilės ir šilumos gali duoti neįvertintu besijaučiantis silpnesnis žmogutis – Marytė ar Petriukas.
SonKa
2010/11/26 07:07:39 07:07:39
Jei Lietuvą sąvartynu vadini, tada taip - aš iš ten, kaip ir tu beje... Ir myliu aš tą Lietuvėlę tokią kokia yra: su piktais lietuviais-pitbuliais, su naiviais svajokliais, su nepritekliais, su ašaromis ir šypsenomis pro jas, su mažais džiaugsmais ir dideliais rūpesčiais,- MYLIU ir man čia gera, nepriklausomai nuo to, kaip kas ją vadina .