Su savo buvusiu vyru pragyvenau 19m. Visko buvo. ir asaru ir liudesio ir juoko ir laimes. Bet kada pirma karta jis pakele pries mane ranka, as nesusillaikiau.pabegau pagalbos pas jo teta. ji gyveno salimais. Mes gyvenome kaime, namas buvo greta vienas kito. Po to ivykio ,jis siek tiek apsiramino. Bet po kiek laiko jis vel pradejo mane must. ir niekas nepadejo, kad pas mus augo du vaikai, as laukiausi trecio, jam buvo vienodai. jam reikejo tik sekso, kad vaikai tyletu ir skaniai pavalgyt. Nuo skyrybu praejo jau sesi metai, as baigiu atsigaut, bet kaip pradedu viska atsimint, krecia siurpulys . Kodel nera tokios organizacijos, kuri galetu padet tokiom moterim kaip as. As isgyvenau deka savo vaiku. ir nezinau jei ne jie ar buciau isgyvenus, Dabar jau viskas praeity, galiu pasakyt drasiai. kad dabar galeciau kovot, bet tada buvau palauzta, ir bijojau visko, Bukit geri ,isisklausykit i mano zodzius,niekada nenuvertinkit saves, kovokit kiek galit. vyrai tokie, jei pajaus kad gali gaut atgal jie apsiramins, o jei ne tai butinai kreipkites i pagalbos centra. negailekit ju, jie to neverti. Su pagarba Jane.