Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Gerai isidemekit , tai teisybe.

Gerai isidemekit , tai teisybe.

arau1323800666_db

A

8 įrašai

2010/11/20 20:03:56 20:03:56

Su savo buvusiu vyru pragyvenau 19m. Visko buvo. ir asaru ir liudesio ir juoko ir laimes. Bet kada pirma karta jis pakele pries mane ranka, as nesusillaikiau.pabegau pagalbos pas jo teta. ji gyveno salimais. Mes gyvenome kaime, namas buvo greta vienas kito. Po to ivykio ,jis siek tiek apsiramino. Bet po kiek laiko jis vel pradejo mane must. ir niekas nepadejo, kad pas mus augo du vaikai, as laukiausi trecio, jam buvo vienodai. jam reikejo tik sekso, kad vaikai tyletu ir skaniai pavalgyt. Nuo skyrybu praejo jau sesi metai, as baigiu atsigaut, bet kaip pradedu viska atsimint, krecia siurpulys . Kodel nera tokios organizacijos, kuri galetu padet tokiom moterim kaip as. As isgyvenau deka savo vaiku. ir nezinau jei ne jie ar buciau isgyvenus, Dabar jau viskas praeity, galiu pasakyt drasiai. kad dabar galeciau kovot, bet tada buvau palauzta, ir bijojau visko, Bukit geri ,isisklausykit i mano zodzius,niekada nenuvertinkit saves, kovokit kiek galit. vyrai tokie, jei pajaus kad gali gaut atgal jie apsiramins, o jei ne tai butinai kreipkites i pagalbos centra. negailekit ju, jie to neverti. Su pagarba Jane.

renata_

R

358 įrašai

2010/11/20 21:56:12 21:56:12

Miela Jane, yra moterų krizių centrai. Visa info čia http://www.bukstipri.lt/

Elektrikas

E

1096 įrašai

2010/11/20 21:58:16 21:58:16

Gyvenu Marijampolė,yra toks kosmonautų rajonas ten gyveno toks Kestas 25 m ir Meilutė 23 ėmė jie ir susiginčijo kad vyras ja per anksti iš baliaus ištempė, ta supykus stvėrė nuo stalo virtuvini peili ir dūrė jam i kakla, kai tas pasruvo krauju pati iškvietė greitaja bet deja vežant i ligoninę Kęstutis mirė.Norėjo išsisukt nuo policijos ir bandė meluot kad vyras toks gryžo, bet tiesa išaiškėjo,melas nepavyko nes daug kas matė kaip iš baliaus kartu grįžo ,tai turėjo prisipažint,gavo tik šešis metelius atseit jai protas aptemo ,atsėdėjo tris ir namie,taigi čia ir teisybė tik kitokia idomu patikrink rasi lengvai jai pasidomėsi .Taigi norėjau pasakyt čia nevaryk ant vyrų nes ir moterų visokių yra ar aišku, jai tau buvo blogai tai buvo užjaučiu,tam vyrukui manai buvo geriau beje jos vaiką kiti turėjo augint kol mamytė iš kalėjimo grįš!

taigi as

T

1 įrašai

2010/11/21 02:58:03 02:58:03

arau: Su savo buvusiu vyru pragyvenau 19m. Visko buvo. ir asaru ir liudesio ir juoko ir laimes. Bet kada pirma karta jis pakele pries mane ranka, as nesusillaikiau.pabegau pagalbos pas jo teta. ji gyveno salimais. Mes gyvenome kaime, namas buvo greta vienas kito. Po to ivykio ,jis siek tiek apsiramino. Bet po kiek laiko jis vel pradejo mane must. ir niekas nepadejo, kad pas mus augo du vaikai, as laukiausi trecio, jam buvo vienodai. jam reikejo tik sekso, kad vaikai tyletu ir skaniai pavalgyt. Nuo skyrybu praejo jau sesi metai, as baigiu atsigaut, bet kaip pradedu viska atsimint, krecia siurpulys . Kodel nera tokios organizacijos, kuri galetu padet tokiom moterim kaip as. As isgyvenau deka savo vaiku. ir nezinau jei ne jie ar buciau isgyvenus, Dabar jau viskas praeity, galiu pasakyt drasiai. kad dabar galeciau kovot, bet tada buvau palauzta, ir bijojau visko, Bukit geri ,isisklausykit i mano zodzius,niekada nenuvertinkit saves, kovokit kiek galit. vyrai tokie, jei pajaus kad gali gaut atgal jie apsiramins, o jei ne tai butinai kreipkites i pagalbos centra. negailekit ju, jie to neverti. Su pagarba Jane.

Jane, cia tu?
Ar girdi, grizk pas mane, nes man reikia sekso. Kiek gi galima, turek biski proto, gerai?
Tai va, laukiu.
Nors bendrai... Eik tu sikt, neidomus su tavim seksas, kaimyne visada geriau pavarydavo ir nepykdavo, kai suduodavau stipriau susinervines.
Nors valgyt tai gal ir neblogai darydavai...

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/21 09:37:29 09:37:29

taigi as:
arau: Su savo buvusiu vyru pragyvenau 19m. Visko buvo. ir asaru ir liudesio ir juoko ir laimes. Bet kada pirma karta jis pakele pries mane ranka, as nesusillaikiau.pabegau pagalbos pas jo teta. ji gyveno salimais. Mes gyvenome kaime, namas buvo greta vienas kito. Po to ivykio ,jis siek tiek apsiramino. Bet po kiek laiko jis vel pradejo mane must. ir niekas nepadejo, kad pas mus augo du vaikai, as laukiausi trecio, jam buvo vienodai. jam reikejo tik sekso, kad vaikai tyletu ir skaniai pavalgyt. Nuo skyrybu praejo jau sesi metai, as baigiu atsigaut, bet kaip pradedu viska atsimint, krecia siurpulys . Kodel nera tokios organizacijos, kuri galetu padet tokiom moterim kaip as. As isgyvenau deka savo vaiku. ir nezinau jei ne jie ar buciau isgyvenus, Dabar jau viskas praeity, galiu pasakyt drasiai. kad dabar galeciau kovot, bet tada buvau palauzta, ir bijojau visko, Bukit geri ,isisklausykit i mano zodzius,niekada nenuvertinkit saves, kovokit kiek galit. vyrai tokie, jei pajaus kad gali gaut atgal jie apsiramins, o jei ne tai butinai kreipkites i pagalbos centra. negailekit ju, jie to neverti. Su pagarba Jane.

Jane, cia tu?
Ar girdi, grizk pas mane, nes man reikia sekso. Kiek gi galima, turek biski proto, gerai?
Tai va, laukiu.
Nors bendrai... Eik tu sikt, neidomus su tavim seksas, kaimyne visada geriau pavarydavo ir nepykdavo, kai suduodavau stipriau susinervines.
Nors valgyt tai gal ir neblogai darydavai...

Idiotas.

Elektrikas

E

1096 įrašai

2010/11/21 11:26:53 11:26:53

Nu ir artistai

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/21 13:06:11 13:06:11

Debilėja Lietuva, debilėja, ypač vyrai - rinkos ekonomika veikia ir liberalai duoda vaisių, nors bobas ir kolchozuose kaime traktoristai gerai tvatindavo, tai yra, lupdavo gerai, o dar ir pirmininkas su kompartijos sekretoriumi seksualiai patvarkydavo irgi gerai. Dabar direktoriai tai daro rafinuočiau ir grubiau - per pietų pertraukas patvarko.

Kaikada

K

298 įrašai

2010/11/21 14:49:47 14:49:47

Ne visas lupdavo ir ne visas tvarkydavo. Ir dabat tai daro tik atskiri asmenys. Yra merginų, einančių per lovas, yra jomis besinaudojančių, bet nereiškia, kad visi taip gyvena.
Kaip mes įpratę, pamatę blogumą, jį absoliutinti ir pateikti kaip vienintelę tiesą.

Gal todėl toj Lietuvoj taip niūru ir liūdna gyventi?

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/21 15:49:41 15:49:41

Svečias: Debilėja Lietuva, debilėja, ypač vyrai - rinkos ekonomika veikia ir liberalai duoda vaisių, nors bobas ir kolchozuose kaime traktoristai gerai tvatindavo, tai yra, lupdavo gerai, o dar ir pirmininkas su kompartijos sekretoriumi seksualiai patvarkydavo irgi gerai. Dabar direktoriai tai daro rafinuočiau ir grubiau - per pietų pertraukas patvarko.

aiskiai matosi kad ir tave patvarke, pasekmes islenda

Elektrikas

E

1096 įrašai

2010/11/21 18:01:27 18:01:27

Gal daug tokių patvarkymo pasekmių užaugo tokia ir lietuva dabar.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume