Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Ka daryti, kad vaikinas atleistu?

Ka daryti, kad vaikinas atleistu?

KristinaTomo14

K

1 įrašai

2010/11/20 14:01:51 14:01:51

Draugavau su vaikinu tik kelis menesius, smagu buvo tai:- per juos daug isgyvenome graziu akimirku, pajutome iskarto stipru rysi, daug pomegiu, daug minciu buvo panasios, kartais sutapimai stebindavo, -buvo neapsakomai gera. Paskui jis po 4 menesiu musu draugystes turejo 6 men. isvaziuoti i uzsieni. Pirmus men. labai truko Jo, paskui pradejau vis daugiau iseiti i viesa aplinka su draugemis, kelis kartus per gimtadieniu isejau i klubus. Po siu pasivaiksciojimu viena karta visai nekalati susirasiau per fc su vienu klube matytu nepazystamuoju, tai buvo tik salta zinute apie nieka,;- bet sia zinute pamate MANO VAIKINAS(jis zinojo mano slaptazodi fc). Jis nusprende - kad negalima taip elgtis ir nusprende musu draugavima nutraukti, nes jo vertybes yra tikrai aukstos ir net susirasineti negalima su nepazystamais (sutinku, ta karta nepagalvojau rasydama apie pasekmes). As suprantu ji, tik tose zinutese pati neiziurejau nieko blogo. Paskui po keliu menesio MANO VAIKINAS TRUMPAM gryzo, mes dar bandeme kalbetis, bet jis panoro paziureti i mano telefona, o jame buvo sms is kitu vaikinu, bet tos zinutes buvo rasytos jau po jo paskelbimo;- kad mes issiskyrem. A s taip ieskojau savo skausmo numalsinimo tiesiog tik bendraudama su zmonemis, ta tarpe ir su vaikinais. Kai jis pamate zinutes, - pradejo galvoti kad Jam buvau neistikima, ir dabar taip galvoja, ir vengia bendrauti. Ko noriu paklausti ? Ar objektyvios priezastys skirtis, kada vaikinas pamato zinutes apie nieka ? Kaip elgtis merginai tokioje situacijoje, kai vaikinas pyksta del merginos poelgio ? Dabar jis ir vel isvaziavo, plysta Sirdis del to, kad jo nera Lietuvoje, kad jo nera salia... ir kad esu beveik bejege kazka pakeisti. Kaip manote ka galeciau padaryti, kad irodyciau, jog ta zmogu tikrai myliu ir noriu buti kartu ? Ar ji palikti ramybeje, ar bandyti itikineti ? Kaip Jus elgtumetes, jeigu jaustumete kad tai Jusu zmogus, o Jis Jums uzvertu duris del Jusu paciu klaidingu poelgiu. Aciu Jums, galeciau padaryti daugeli dalyku, kad tik susigrazinciau Ji, tik Jis sako, kad jau per velu.

Elektrikas

E

1096 įrašai

2010/11/20 14:24:34 14:24:34

Visokiu žmonių yra jei jam i tave nenusišvilpt pats išsiaiškins kaip čia yra arba bent bandys tai padaryti,o jei ne tai net nesivargink priežastį užpykt jis turi, jei jam to reikėjo jis ta priežastim pasinaudojo o ka tu žinai ką tam užsienį jis veiklia? Dabar jis jaučiasi teisus i gali daryt ką tinkamas, nes kaip ir su tavim parišo dėl tavo kaltės ,tai labai patogu !!!!

senas hrienas

S

540 įrašai

2010/11/20 14:44:22 14:44:22

Niekada nera per velu, kol zmogus gyvas,labai noresi- susigrazinsi. Bet, ...yra tokia nerasyta visatos taisykle: nezinojimas neatleidzia nuo atsakomybes. Tad studijuok tinkamas zinias , tobulek ,ir net jei vis tik tau nepavyktu jo susigrazinti, jos padetu tau isvengti arba labai sumazintu tokiu sukretimu tikimybe ateity.

renata_

R

358 įrašai

2010/11/20 15:16:47 15:16:47

"Aukštos vertybės" Labai patogu. Kame čia jo tos vertybės, kad su žmonėm negalima bendraut? Nesveikas pavydas, nepasitikėjimas, tikrinimai ir pan. - vertybės? Ir kokią jis turi teisę priekaištaut dėl to, kad susirašinėjai tais sms - juk "nusprendė draugavimą nutraukt". Savininkiškumo jausmas, matyt, pas jį stiprokas.

Kaikada

K

298 įrašai

2010/11/20 15:19:21 15:19:21

Arba jis labai nepasitiki savimi arba tavimi. Abiem atvejais nieko gero

senas hrienas

S

540 įrašai

2010/11/20 15:47:11 15:47:11

Na ar to vaikino aukstos vertybes ar jis dviveidis mes nezinom.. bet tai , kad jis knaisiojasi po tos neapsiplunksnavusios paukstytes privata nieko gero apie ji nepasako. Nors man atrodo, kad siuo atveju kalti abu.

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/22 23:19:21 23:19:21

tai yra objektyvios priezastys skirtis, nes tavo vaikinas marazmatikas, nesveikai pavydus, savininkiskas. Pradzia jau yra, veliau sie jo bruozai gali taip sustipreti, kad gyvenimas salia taps neimanomas. todel geriau skirkis dabar, kol jis didesniu nemalonumu nepridare. itariu kad jam su galva netvarkoj.
nors, kitas variantas, kad labai viskas tvarkoj ir jis tik rado priezasti tave palikti.
abiem atvejais gerau bendravimo netesti.

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/23 08:36:57 08:36:57

Manau nereikėtų taip iš karto nurašyti vaikino į pavyduolius, marazmatikus ir panašiai, galiausiai, čia juk skaitome istoriją aprašytą tik iš vienos varpinės. Gal ta žinutė, kurią jis perskaitė facebook'e, nebuvo tokia ir nekalta, kaip autorei atrodo? Gal ta žinutė buvo paskutinis lašas, po kurio trūko jo kantrybė? O gal ir anksčiau mėgot pabendrauti, paflirtuoti su aplinkiniais, kad ir nekaltai?
Jei tai nėra slapta, gal galima būtų tą žinutę pamatyti? Ar bent jau kontekstą atpasakokit.

P.S. Savo facebook, el-pašto, e-banko ir kitus slaptažodžius geriau neatskleidinėti niekam - net ir antrai pusei.

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/23 09:02:39 09:02:39

Isiklausyk i esme : [color=#BF00FF:1bja59w3]Jis nusprende musu draugavima nutraukti ir po keliu menesiu gryzes jis panoro [/color:1bja59w3][color=#FF00FF:1bja59w3]paziureti i mano telefona[/color:1bja59w3]. Ar atrodo normalu, kad moteri palikes vyras kontroliuoja jos telefona ir bendravima?
Dar :[color=#FF00FF:1bja59w3] Kai jis pamate zinutes, - pradejo galvoti kad Jam buvau neistikima.[/color:1bja59w3] Kam istikima? Zmogui, kuris pries kelis menesius paliko? Ar tai sveiko mastymo zmogus. As manau, kad ne. Manau, kad turi begti nuo jo.

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/23 10:26:12 10:26:12

[quote:wur8d2oo]Jis sako, kad jau per velu.[/quote:wur8d2oo]
viskas aisku, jis turi kita, o sita komedija buvo tik pretekstas skirtis.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume