Draugavau su vaikinu tik kelis menesius, smagu buvo tai:- per juos daug isgyvenome graziu akimirku, pajutome iskarto stipru rysi, daug pomegiu, daug minciu buvo panasios, kartais sutapimai stebindavo, -buvo neapsakomai gera. Paskui jis po 4 menesiu musu draugystes turejo 6 men. isvaziuoti i uzsieni. Pirmus men. labai truko Jo, paskui pradejau vis daugiau iseiti i viesa aplinka su draugemis, kelis kartus per gimtadieniu isejau i klubus. Po siu pasivaiksciojimu viena karta visai nekalati susirasiau per fc su vienu klube matytu nepazystamuoju, tai buvo tik salta zinute apie nieka,;- bet sia zinute pamate MANO VAIKINAS(jis zinojo mano slaptazodi fc). Jis nusprende - kad negalima taip elgtis ir nusprende musu draugavima nutraukti, nes jo vertybes yra tikrai aukstos ir net susirasineti negalima su nepazystamais (sutinku, ta karta nepagalvojau rasydama apie pasekmes). As suprantu ji, tik tose zinutese pati neiziurejau nieko blogo. Paskui po keliu menesio MANO VAIKINAS TRUMPAM gryzo, mes dar bandeme kalbetis, bet jis panoro paziureti i mano telefona, o jame buvo sms is kitu vaikinu, bet tos zinutes buvo rasytos jau po jo paskelbimo;- kad mes issiskyrem. A s taip ieskojau savo skausmo numalsinimo tiesiog tik bendraudama su zmonemis, ta tarpe ir su vaikinais. Kai jis pamate zinutes, - pradejo galvoti kad Jam buvau neistikima, ir dabar taip galvoja, ir vengia bendrauti. Ko noriu paklausti ? Ar objektyvios priezastys skirtis, kada vaikinas pamato zinutes apie nieka ? Kaip elgtis merginai tokioje situacijoje, kai vaikinas pyksta del merginos poelgio ? Dabar jis ir vel isvaziavo, plysta Sirdis del to, kad jo nera Lietuvoje, kad jo nera salia... ir kad esu beveik bejege kazka pakeisti. Kaip manote ka galeciau padaryti, kad irodyciau, jog ta zmogu tikrai myliu ir noriu buti kartu ? Ar ji palikti ramybeje, ar bandyti itikineti ? Kaip Jus elgtumetes, jeigu jaustumete kad tai Jusu zmogus, o Jis Jums uzvertu duris del Jusu paciu klaidingu poelgiu. Aciu Jums, galeciau padaryti daugeli dalyku, kad tik susigrazinciau Ji, tik Jis sako, kad jau per velu.