"Iki kol preke bus nepatraukli." = Iki kol preke bus patraukli.

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambiti
2010/09/22 04:47:06 04:47:06
"Iki kol preke bus nepatraukli." = Iki kol preke bus patraukli.
Taskas
2010/09/22 16:05:17 16:05:17
Jei klausi apie autores situacija tai as nei smerkiu nei toleruoju. As nezinau smulkiai visu detaliu, pagal kurias galima priimti sprendima. Juk pries tai minejau gal nebera meiles seimoi, gal jie abu svingeriu tipo ir dzin kas su kuom dulkinas, ir t.t Jei seimoje viskas daugmaz santarveje ir tik pinigu stygius yra tai netoleruociau tokio zmonos elgesio. Bet isijautus i situacija. Tarkim as tas mulkis kuris nieko pinigu neuzdirbu, namas ne mano vardu, turto nieko gero neturiu ir neturiu kur iseiti. Zmona nors ir zeminancia mane , bet vistiek myliu ir negaliu be jos gyventi. Gaunu kazkiek silumos vistiek is jos. O ji tarkim moteriske su kiausiniais ir sako as vistiek meiluzius turesiu, o tu kaip nori tai daryk. Gali pasilikti, o gali ir iseiti. Va cia ir iskyla didysis klausimas ar toleruoti tokia situacija ar iseiti i gatve. Galu gale viltis islieka o gal viskas pasikeis i geraja puse. O kaip daugybe moteru kurios turi geriancius ir smurtaujancius vyrus, bet va vistiek tiki kad sis kartas paskutinis ir daugiau nebemus. Gerai net nesuprantu kuom jos ten tiki, bet dazniausiai vistiek pasilieka su vyru.
ieva
2010/11/14 16:58:31 16:58:31
Kaimynes kalbasi, ir viena sako:
- Tu įsivaizduoji, guliu aš čia su saviškiu, atsidaro durys ir maniškis ieina..
Mažulė
2010/11/16 20:08:28 20:08:28
va...va pasirodo dziaugtis reikia jog yra tokiu geru dedziu-vardu MEILUZEI kurie gali dar ir svetimas seimas islaikyti.....o moteriskaite paminklo verta.....gal dar pateisinciau jai tai darytu del vaiku....nors gyvenime viskas vercias kuliais