Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Kaip išsirinkti?

Kaip išsirinkti?

ieva

I

96405 įrašai

2010/08/12 10:40:28 10:40:28

Sveiki. Norėjau pasidalinti džiaugsmu ir galvos skausmu. Susipažinau su dviem vyrais. Vienas iš DP, kitas iš kitos palinkos. Abu rimti partneriai, samojingi ir patrauklūs. Atrodytų nerealu, metų metus ieškai, blaškaisi ir nieko, visi liurbiai, mazgotės, nerimti arba užimti arba dar kažkas ne taip, o dabar abu labai man patinka. Nenoriu tuo pačiu metu bendrauti su abiem, nes tada negalėsiu deramai susikoncentruoti ir skirti pakankamai dėmesio, kas būtina santykių pradžioje. Nenoriu jiems pasakoti vienasapie kitą ir vaidinti panelės geidžiamosios, bet galutiniam apsisprendimui trūksta ryžto. O jei vėl išsirinksiu ne tą. Ypač, kai galiu rinktis. Į kokius kriterijus Jūs kreiptumėte didžiausią dėmesį?

Sirdele :)

S

1 įrašai

2010/08/12 10:45:15 10:45:15

...atsakyma turi padiktuoti sirdis, bet pabendrauti reiktu siek tiek su abiem, nes kitaip -kaip tu gausi atsakyma is savo sirdies ?

rudnosiukas

R

1260 įrašai

2010/08/12 11:25:13 11:25:13

Jei nežinote kurį, tai gal nė vieno nereikia? Gal kiekvienas tinka tik variantui "iš bėdos"?

maxsima

M

1 įrašai

2010/08/12 12:01:03 12:01:03

Durne,kam sneki tokias nesamones,is vis ko cia rasineji.

TikiuSusirasiu

T

1 įrašai

2010/08/12 12:43:05 12:43:05

Manau tau jau atejo laikas, kai labiau vadovaujiesi protu, nei sirdimi... tik kazin, ar todel, kad anksciau sekiai sirdies balsa ir nusvilai ar todel, kad visada mastai ir neleidi sau jaust?

malvina0120

M

163 įrašai

2010/08/12 12:50:36 12:50:36

pirmiausia išsiaiškink -kokio partnerio nori. Nemanau, kad tie vyrai lygiaverčiai - tiesiog rinkis tą, kuris atrodo arčiausiai SIEKIAMYBĖS.
P.S. baltu pavydu pavydžiu - Sėkmės

domina

D

176 įrašai

2010/08/12 15:00:45 15:00:45

As tai pirmiausia paziureciau i save veidrodyje.Dabar esu sioje svetaineje 1,5 metu ziurejo 240 vyru ir ne vienam netikau,gal as (urodas),nors as laikau save norma MOTERIMI.KO CIA VYRAI IESKO?

Pasileidusi

P

395 įrašai

2010/08/12 16:13:25 16:13:25

Nereikia rinktis.
Pabandyk į viską pažiūrėti kiek kitu kampu: o kodėl manai, kad čia tu renkiesi?

Kaikada

K

298 įrašai

2010/08/12 16:33:27 16:33:27

Jeigu žiūrėti pagal tai, kas peržiūrėjo ir neparašė, tai čia, kaip tamsta, išsireiškėte, urodų ir dinozaurų svetainė .Aš taip pat buvau tokiame etape, kai galvojau, jog esu niekam tikusi, nes man nerašo.
Dabar, tegul mane sudirba buvusios ugnelės ir kitos panašios moteriškės, bet pasakysiu paprastai -nėra čia nė vieno vyro, kuris būtų vertas normalios moters. Bent jau šiek tiek vyresniame amžiuje.
Ir nesivartysiu čia akrobatiniais triukais, kad apsimesčiau tuom, kuom nesu tam, kad kažkas parašytų. Taip, nesu super duper gražuolė ir nenoriu tokia būti, noriu, kad mane vertintų už protą, sąmojį, mokėjimą išgyventi šiuo nelengvu laikotarpiu. Bet, kadangi vyrų protas mažojoj galvelėj yra veikiamas tik išvaizdos, tai tegu jie paskui pakeltus sijonus ir laksto ir po to verkia gražuolės palikti, kurios susirado geriau stovinčią ir turtingesnę galvelę

Metai eina, su jais ateina ir išmintis, bet daugumai vyrų, deja, metai ateina vieni.
Sėkmės jums toliau ieškant gražaus veidelio ir figūros, ir neverkit, kai jus išdurs. Nes, kad išdurs, tai garantuota. Negi, jūs tokie naivūs, kad galvojat, kad esat reikalingi 15-20 metų jaunesnei gražuolei??? Arba, kad ir vienmetei, kuri turi darbą, uždarbį, o jūs neturit nieko? Sakot, pasirinkimas didelis, moterų daug? Galbūt.
Kai ant ko nors užpili vandens, šiukšlės išplaukia į paviršių. Tai va, tokių daug, rinkitės bet, tikri vyrai ieško gilesnių vertybių, dvasinio artumo. Tokių kol kas šitoj svetainėj nesutikau, nors tikiu, kad jų yra. Kai žmogus mato, jog žmogaus vidus dera su išore, kai akys nėra tuščios...
Daugybė dvasios elgetų.........o gal be galo įskaudintų ir sugniuždytų žmonių........
Nesijauskim, moterys blogomis vien dėl to, kad jie nerašo, patikėkim fraze, kurią pasakė vienas užsienietis:
"keista šalis ta Lietuva -daugybė nuostabių, gražių, išsilavinusių moterų ir dauguma vyrų -neprisižiūrintys, apskretę ir žemos kultūros lygio vyrai. Kaip jie iš viso gali gyventi kartu???"

ieva

I

96405 įrašai

2010/08/12 20:53:34 20:53:34

maxsima: Durne,kam sneki tokias nesamones,is vis ko cia rasineji.

Štai koks lietuvos moterų mentalitetas o jos dar vyrus niekina ir kiaulėm vadina šitam tinklapi ,skaitai ir juokiesi is tokiu atseit auksto lygio moterų,čia verkt reikia..

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume