Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Vyras iniko i alu,ka daryti?

Vyras iniko i alu,ka daryti?

ieva

I

96405 įrašai

2010/08/03 12:43:11 12:43:11

tai reikėtų numanyti kad apie alkoholizma nes pozymiai akivaizdus.

svetys

S

26 įrašai

2010/08/03 20:11:21 20:11:21

maniske irgi sako, kad as alkoholikas, kai isgeriu alaus. bet tai buna labai, labai retai

Lorele

L

135 įrašai

2010/12/29 13:02:42 13:02:42

Vel iškeliu šitą temą, nes noriu padiskutuoti tokiu klausimu - mano pažįstamas geria alų kasdieną - silpną, bet maždaug po 2 litrus. Ir yra įsitikinęs, kad alkoholizmu tai net nekvepia. Jo žmona pyksta. Man kilo klausimas, kas yra dažnai ir kas yra daug , kai kalbame apie alų ? Aš maniau, kad kai žmogus sako, kad kartais išgeria, tai ir yra kartais - na tarkim ne kiekvieną savaitgalį, šiaip atsitiktinai kokią eilinę dieną draugus sutikęs, bet kai geria kiekvieną dieną... man jau nebeapsiverčia liežuvis tai pavadinti "kartais" Ką jūs apie tai manot ?

senas hrienas

S

540 įrašai

2010/12/29 13:35:28 13:35:28

Ka daryt...amzinas klausimas. IS naujo atrast savo vyra. Vyras geria todel, kad nejaucia supratimo ir pagarbos net meile, kuri taip svarbi moterims, cia tik trecioj vietoj.
Kai vyrui sunku darbe, jis iesko paramos namie, kai sunku namie- iesko darbe, bet kai neranda nei ten, nei ten, prasideda problemos...Tiesa priezastys gali buti ir nesusijusios su zmona , bet pasekmes vis tiek tenka spresti seimoje.

gizma

G

13 įrašai

2010/12/29 13:38:17 13:38:17

Nu jau tik nereikia gint alkašo...

Elektrikas

E

1096 įrašai

2010/12/29 13:40:35 13:40:35

Jei išgėrus kitą diena reik atsipagiriot tai vadinasi dažnai ir daug!

Lorele

L

135 įrašai

2010/12/29 14:23:08 14:23:08

Ką gi, labai logiškas kriterijus bet man rodos čia jau paskutinė stadija..

Lorele

L

135 įrašai

2010/12/29 14:28:42 14:28:42

senas hrienas: Ka daryt...amzinas klausimas. IS naujo atrast savo vyra. Vyras geria todel, kad nejaucia supratimo ir pagarbos net meile, kuri taip svarbi moterims, cia tik trecioj vietoj.
Kai vyrui sunku darbe, jis iesko paramos namie, kai sunku namie- iesko darbe, bet kai neranda nei ten, nei ten, prasideda problemos...Tiesa priezastys gali buti ir nesusijusios su zmona , bet pasekmes vis tiek tenka spresti seimoje.

Hmm.. sveikintina yra ieškoti priežasčių, bet manau būtent taip ir daro alkoholikai ir visada randa priežastis, bet priežastis niekada nebūna jie patys... Šiuo atveju gėrimas, tai laiko užpildymas

senas hrienas

S

540 įrašai

2010/12/29 14:38:36 14:38:36

Lorele:
senas hrienas: Ka daryt...amzinas klausimas. IS naujo atrast savo vyra. Vyras geria todel, kad nejaucia supratimo ir pagarbos net meile, kuri taip svarbi moterims, cia tik trecioj vietoj.

Hmm.. sveikintina yra ieškoti priežasčių, bet manau būtent taip ir daro alkoholikai ir visada randa priežastis, bet priežastis niekada nebūna jie patys... Šiuo atveju gėrimas, tai laiko užpildymas

Laiko uzpildymas tarp ko?
Kita vertus , kai nenori nieko daryti visada galima issiskirti, tik kam cia uzdavinet klausimus...

Lorele

L

135 įrašai

2010/12/29 15:21:13 15:21:13

senas hrienas:
Lorele:

Laiko uzpildymas tarp ko?
Kita vertus , kai nenori nieko daryti visada galima issiskirti, tik kam cia uzdavinet klausimus...

Aš irgi klaiusiau draugės kaip jos brangusis argumentavo tokį savo pomėgį , tai sakė, kad jam tiesiog NUOBODU ir tada laiką leidžia su pulteliu rankoje ir kakleliu prie lūpų ...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume