Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → skirybos

skirybos

Tadas22

T

3 įrašai

2010/07/09 08:56:46 08:56:46

na ka su panele pradraugavom du metelius pradzia buvo nuostabi pirmus metus nei vieno barnio ar nesutarimo del jos labai stengiausi visa savo meile atidaviau jai tik ji pasiulydavo susitikti mesdavau savo darbus vaziuodavau pas ja pamirsau savo draugus nes ji man buvo pati svarbiausia niekada jos neisdaviau, blogais zodziais nevadinau ir kuo as laikui begant su ja buvau geresnis tuo ji vis labiau pradejo salti... pries pora savaiciu paprase kad i darba jai atvezciau basutes pats buvau is po darbo pusantros paros nemiegojes pervarges nuveziau jai basutes galvojau kad ivertins tai bent apkabins pabuciuos bet buvau paliktas taip nuosaly, pasakiau jai kas negerai ko tikejausi is jos ir ji supyko dingo visai savaitei nei zinutes slepesi nuo manes po savaites ja sutikau issiskyrem jos noru, pasake kad esu labai geras ir panasiai bet ji negales gyvenime buti su manim tokia gera kaip as ir del to pyksimes ir kad nebenori dabar rimtu santykiu su jokiu bahuru... nesuprantu tik vieno dalyko nejaugi man reikia blogai elgtis su panelem galvoti tik apie save visai nesiskaityti ir negerbti kad gauciau pats tos silumos..? zinau ne viena bahura kur savo panom tranko galvas o jos bega is paskos ir buciuoja kojas, bet juk as nepasikeisiu as vistiek visada stengsiuosi del antros puses tik jau esu prarades vilti nes tai jau trecia panele kuri del to istato man ragus nejaugi moterim nebereikia svelnumo ir t.t geriau elgtis kaip su siukslem??

_J_

_

17 įrašai

2010/07/09 10:49:24 10:49:24

Tikrai nėra būtina bjauriai elgtis su moterimis nenorint prarasti jų meilės. Gal tau į temą: http://en.wikipedia.org/wiki/No_More_Mr.Nice_Guy(book)

Fruktozė

F

179 įrašai

2010/07/09 11:22:38 11:22:38

Bjauri ta tavo panelė

Ne tik nuskriaudė, bet dar ir įžeidė - kaip pasakė papūga, kurią ne tik išvežė iš gimtosios šalies, bet dar ir privertė kalbėti angliškai.

_J_

_

17 įrašai

2010/07/09 11:32:00 11:32:00

Neskubėčiau kaltinti panelės. Vaikino tekste labai daug ženklų, jog jos elgesys buvo nulemtas jo elgesio.

Paragvajus

P

8 įrašai

2010/07/09 12:40:04 12:40:04

Tadas22: na ka su panele pradraugavom du metelius pradzia buvo nuostabi pirmus metus nei vieno barnio ar nesutarimo del jos labai stengiausi visa savo meile atidaviau jai tik ji pasiulydavo susitikti mesdavau savo darbus vaziuodavau pas ja pamirsau savo draugus nes ji man buvo pati svarbiausia niekada jos neisdaviau, blogais zodziais nevadinau ir kuo as laikui begant su ja buvau geresnis tuo ji vis labiau pradejo salti... pries pora savaiciu paprase kad i darba jai atvezciau basutes pats buvau is po darbo pusantros paros nemiegojes pervarges nuveziau jai basutes galvojau kad ivertins tai bent apkabins pabuciuos bet buvau paliktas taip nuosaly, pasakiau jai kas negerai ko tikejausi is jos ir ji supyko dingo visai savaitei nei zinutes slepesi nuo manes po savaites ja sutikau issiskyrem jos noru, pasake kad esu labai geras ir panasiai bet ji negales gyvenime buti su manim tokia gera kaip as ir del to pyksimes ir kad nebenori dabar rimtu santykiu su jokiu bahuru... nesuprantu tik vieno dalyko nejaugi man reikia blogai elgtis su panelem galvoti tik apie save visai nesiskaityti ir negerbti kad gauciau pats tos silumos..? zinau ne viena bahura kur savo panom tranko galvas o jos bega is paskos ir buciuoja kojas, bet juk as nepasikeisiu as vistiek visada stengsiuosi del antros puses tik jau esu prarades vilti nes tai jau trecia panele kuri del to istato man ragus nejaugi moterim nebereikia svelnumo ir t.t geriau elgtis kaip su siukslem??

Tavo pana labai ismintingai pasielge...net keista. Patikek ji tau didele paslauga padare, bet jei ir vel lipsi ant to pacio greblio, tai.... bent jau toks ispudis susidaro is tavo pasisakymo. Suprask zmogau, ji jaucia, kad nera tokia tobula, kaip kad tau atrodo,bet blogiausia tai, kad tu del jos atidavei visa savo meile, o tai rodo, kad tapai jos vergu savo noru. Suprask zmogau, kad save myleti reikia tiek pat, kiek ir artima savo. Jei nebusi savimi, laimingu niekada nebusi su jokia moterim. Tai nereiskia, kad reikia galvas trankyti, tai reiskia, kad ji gali darbe pabuti ir be basuciu nes tau butina pailseti.Jei tai suprasi, nunesk jai geliu, pasakyk aciu.... ir sudie

malvina0120

M

163 įrašai

2010/07/09 13:15:07 13:15:07

Atleisk prašau temos autoriau - bet jau ir skystumas tavo. Tu juk vyras... o čia taip verkšleni... Būna, kad per gerklę pradeda lysti tie visi gerumai... Visko turi būti su saiku - net barnių... Ar tau būtų geriau, jei tavim naudotųsi, tuo tavo gerumu. Aš iš kitos pusės pasakysiu, pati tokia gerutė buvau (skalbiau, gaminau, išklausydavau, pamylėdavau) - ir likau prie suskilusios geldos Ir vaikinas man pasakė, kad to gerumo jis neprašė - pa kiek laiko ir man "dašilo" - tikrai neprašė.... Taip kad autoriau - nepersistenk

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume