2010/07/02 09:14:33 09:14:33
Manau , jei turi vaiku - nesvarbu, kiek jiems metu - turi rasyti -kad turi. Susiduriau su kitu reikaliuku: vyras raso, jog nevedes, nors tiktu teiginys issiskyres. Ir dar kurjozinis reikaliukas - vyras, kuriam 43, anketoje parase 33 - tai prisipazino, tik po keliu men pazinties - tai buvo vienas is dalyku, itakojusiu pasakyti jam - IKI...
pritariu malvinai
P
1 įrašai
2010/07/02 11:33:48 11:33:48
Aš irgi susidūriau su atveju, kada vyrukas prisistatinėjo išsiskyrusius, nors paaiškėjo, kad sėkmingai vedęs, o vietoj garbingų 49 visur rašė (vėliau radau ir kitur jo anketas:)) esąs 40-ies. Persistengė:) nes vos pamačius tapo aišku, kad jis panašus ne į vyrą jėgų žydėjime, o artėja prie seneliuko statuso...
Ir kam meluoti?
2010/07/09 09:43:09 09:43:09
Siaip cia tik formuluote... Vieni daugiau "emociskai graziai" galetu isreiksti, kiti tiesiau.
Nors irgi idomu, susitinki su vyriskiu, ir pradedi kalba apie vaikus, o po to suzinai, kad visgi ne vienas, o du vaikai, ups...
Nezinau, is kitos puses - idomiai tikrai, jei vaikas jau pilnametis, tai nebutina zymeti, kad turi.
2010/07/10 05:27:17 05:27:17
Išsilavinimas: Aukštasis, aukštesnysis, profesinis, vidurinis - viskas paprasta. Lai atleidžia man kolegijų absolventai - bet tai buvo ir bus aukštesnioji mokykla.
O dėl statuso (vedęs/nevedęs/išsiskyręs) ir vaikų turėjimo/neturėjimo - manau tokios problemos kyla tik vyrams. Nors negaliu suabsoliutinti - nes su moterimis neteko bendrauti šiame portale
Ir atleiskit man vyrai - vyras, kuriam 30-35 metai ir anketoje rašo, jog nevedęs - man atrodo arba apgailėtinai, arba kažką slepiantis. Gal tai tiktų ir moterims, bet juk nemesiu akmens į savo daržą
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume