Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → vyrukai

vyrukai

xxx

X

308 įrašai

2010/05/28 21:21:01 21:21:01

Svečias: TIK NEREIKIA "lia lia" vyrai to kvietimo apibudinimui ras 10 priezasciu: kavos, vyno, sampano,televizoriaus,video,pakalbet,zidinys,pirtele,muzikos,vakarienes,pietu.

o kodėl tu galvoji kad dėl ko kito mažu tu tam žmogui tu visiskai nepatraukli kaip moteris bet jis vienisas ir nori pabendraut ir vakara praleist,per gerai apie save galvoji ne kiekvienas tikrai ne kiekvienas norėtų is taves to ka tu galvoji.

ieva

I

96405 įrašai

2010/05/28 21:49:16 21:49:16

Esu su dviem vyrukais ilgesni laika bendravusi. Su abiem pirmas pasimatymasbuvo tik kavinese,po to pasivaiksciojant po miesta. labai sauniai bendravome, atvirai,nuosirdziai. Lova-tik po kelinto pasimatymo. Tai nieko blogo apie vyrukus

ieva

I

96405 įrašai

2010/05/29 07:23:10 07:23:10

xxx:
Svečias: TIK NEREIKIA "lia lia" vyrai to kvietimo apibudinimui ras 10 priezasciu: kavos, vyno, sampano,televizoriaus,video,pakalbet,zidinys,pirtele,muzikos,vakarienes,pietu.
o kodėl tu galvoji kad dėl ko kito mažu tu tam žmogui tu visiskai nepatraukli kaip moteris bet jis vienisas ir nori pabendraut ir vakara praleist,per gerai apie save galvoji ne kiekvienas tikrai ne kiekvienas norėtų is taves to ka tu galvoji.

kas tau trukdo viesoj vietoj bendrauti? kalbek, kiek sirdis geidzia ir kiek liezuvis verciasi.
tu turbut impotentas?
daznai vyrai to ko negali, sako, kad nenori

ieva

I

96405 įrašai

2010/05/29 08:38:02 08:38:02

Svečias:
xxx:

kas tau trukdo viesoj vietoj bendrauti? kalbek, kiek sirdis geidzia ir kiek liezuvis verciasi.
tu turbut impotentas?

Kokios bjaurios ir pagiezingos bobos. Pacioms tik antras galas terupi. Ant paciu nieks nelipa tai ir vadinat kitus impotentais. Manes ant tokios kaip tu ir su pagaliu nieks neuzvarytu.
TFU

ieva

I

96405 įrašai

2010/05/29 08:52:32 08:52:32

Svečias: ką manote apie vyrukus,kurie tipo ieško rimtų santykių,o per pirmą pasimatymą siūlo važiuoti į namus?

Tai rimti ir zinantys ko nori vyrai. Padare karjera ir pasiturintys. Pasitikintys ir negaistantys veltui laiko. Negi pirksi kate maise??? Iskart ivertina moters materialine padeti, svara ir tvarka bei sugebejimus lovoje ir virtuveje. Pagarba jiems. Ant tokiu ir laikosi pasaulis.
Jei visi butu tokie, nesedetu cia svetaineje 50 tukst. vienisu zmoniu, bijanciu pakalbinti ar pakviesti kavos.

ieva

I

96405 įrašai

2010/05/29 09:44:39 09:44:39

Svečias: {quote="xxx"]
Svečias: [quote:2zp8zuwg]o kodėl tu galvoji kad dėl ko kito mažu tu tam žmogui tu visiskai nepatraukli kaip moteris bet jis vienisas ir nori pabendraut ir vakara praleist,per gerai apie save galvoji ne kiekvienas tikrai ne kiekvienas norėtų is taves to ka tu galvoji.

tu turbut impotentas?

Kokios bjaurios ir pagiezingos bobos. Pacioms tik antras galas terupi. Ant paciu nieks nelipa tai ir vadinat kitus impotentais. Manes ant tokios kaip tu ir su pagaliu nieks neuzvarytu.
TFU [/quote:2zp8zuwg]
Aha, kazkas uzlipo ant skaudamos vietos?

Urgitutė

U

221 įrašai

2010/06/26 09:55:33 09:55:33

Svečias: As manau, kad padorus vyras i namus per pirma pasimatyma i namus nekviecia ir nesisiulo.

nelabai su tuo sitikčiau. yra ir padorių vyrų, kurie kviečiasi į namus, gal pvz., ilgai ižtruko pasimatymas ir tu neturi kaip gryžti namo, ir dėl to kad vakaras nesusigadintų, pakviečia tave pernakvoti, o ne permiegoti. Na tai viena iš versijų

sinner

S

14 įrašai

2010/07/12 23:13:24 23:13:24

na namie galima ne butinai ka jus paneles galvojat veikt, o ir paprastesnius dalykus, namai vistiek yra namai cia manau dauk siltesne ir jaukesne atmosfera pazinciai nei sedet kavinej, ar vaiksciot po miesta

Moteris_Ji

M

268 įrašai

2010/07/13 07:58:33 07:58:33

Mano namai - mano tvirtovė. Įsileidžiu į namus artimuosius, draugus, tuos , kuriuos gerai pažįstu, pasitikiu ir noriu bendrauti. Nors pakeleivį, nepažįstamą žmogų pakaktų manau drąsos įsileisti, tačiau vyrą, siūlantį pasimatymą namuose - NE (skirtingos intencijos). . Man svarbu išlaikyti ribas visomis prasmėmis. Ir pati į pasimatymą pas mažai pažįstamą vyrą į namus neičiau, man tai savaime suprantamas dalykas.

malvina0120

M

163 įrašai

2010/07/13 09:23:10 09:23:10

Moteris_Ji: Mano namai - mano tvirtovė. Įsileidžiu į namus artimuosius, draugus, tuos , kuriuos gerai pažįstu, pasitikiu ir noriu bendrauti. Nors pakeleivį, nepažįstamą žmogų pakaktų manau drąsos įsileisti, tačiau vyrą, siūlantį pasimatymą namuose - NE (skirtingos intencijos). . Man svarbu išlaikyti ribas visomis prasmėmis. Ir pati į pasimatymą pas mažai pažįstamą vyrą į namus neičiau, man tai savaime suprantamas dalykas.

100proc. sutinku.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume