Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Draugystė su baikeriu? - laukiama ir vaikinų nuomonė :)

Draugystė su baikeriu? - laukiama ir vaikinų nuomonė :)

camilla.liberty

C

14 įrašai

2010/05/27 09:15:56 09:15:56

Sveiki,
norėčiau sužinoti Jūsų nuomonę, ką manote apie draugystę ir ilgaliakių santykių perspektyvas su vaikinu (keliais metais už mane vyresnis,viskas iš esmės su juo tvarkoj), bet kuris beprotiškai dievina motociklus, ir pusę savo laiko skiria baikerių klubui,įvairiems panašaus pobūdžio renginiams.
Bendraujame apie mėnesį, pažįstami iš seniau,bet pats pradėjo rodyti iniciatyvą, dėmesį ir t.t. O dabar susitinkame geriausiu atveju kartą į savaitę, visas kitas bendravimas vyksta skype/telefonu ir panašiai..
Kažkaip norėtųsi dažnesnių susitikimų,bet beveik visi jo savaitgaliai jau suplanuoti, vakarai dažniausiai irgi užimti baikeriais.. ir jis tame nemato nieko blogo.. tai ir nebežinau, ar čia aš per greit noriu kažkokių veiksmų,ar reikia dar laukti,ir gal savaime ateis toks laikas,kai aš jam būsiu pirmoj vietoj, o ne baikeriai?

Būtų smagu sulaukti ir vaikinų minčių, kurie vairuoja motociklus,ir tam skiriantys didžiąją savo laisvalaikio dalį. Kokios jūsų mintys susijusios su merginomis?rimtais santykiais ir įsipareigojimais?

Motociklas ir Moteris ? abu žodžiai prasideda tuo pačiu skiemeniu... MO....

Fruktozė

F

179 įrašai

2010/05/27 09:26:10 09:26:10

panašu, kad jam tai yra gyvenimo būdas, todėl pirmoj vietoj tu jam niekada nebūsi

pagalvok, ar tau tai priimtina...

camilla.liberty

C

14 įrašai

2010/05/27 09:30:01 09:30:01

na, bet kiti jo draugai iš tų pačių baikerių rato, yra ir vedę, kiti yra ir vaikų turintys, kiti tiesiog turintys drauges.. tai kaip ir galvoju,kad gal įmanoma užkariauti ir tokio vyro širdį.. nes šis žmogus man rūpi,patinka..ir su juo aš norėčiau ne tik trumpalaikės draugystės.. bet..na,gal tiesiog reikia laiko

Franceska

F

2 įrašai

2010/05/28 17:42:33 17:42:33

Sveika, uztikau sia diskusija net ne pati - drauge parode su mintimi, kad gal galesiu pasidalinti patirtimi

Na, stai tavo klausimas geras. Kad man atsakyma i si klausima butu pasakes kas anksciau

Matai, as pati ne maza patirti turiu bendravime su baikeriais. Su vienu ju draugauju. Atsakymas i tavo klausima susideda is daugybes aspektu. Tokiu, kaip: kokiam klubui jis priklauso, kiek laiko priklauso...
Nuosirdziai galiu pasakyti, kad taip viskas siam gyvenyme imanoma, bet tik ne su baikeriais Jei isties galvoji apie rimtus santykius, galiu nuvilti... Jie rimtus santykius suvokia kitaip nei "normalus zmones".
Klausyk, gal galetum pasakyti is kokio klubo tavo draugas? Tuomet galeciau apsviesti padeti tame klube
Tiesiog del moterisko solidarumo noriu pagelbeti, gal bus naudos is mano informacijos tau

ieva

I

96405 įrašai

2010/05/28 18:17:47 18:17:47

Siandien uzsimuse Baikeris Panevezy... laikau juos savizudziais ir patys jie daznai tai pripazysta. Nenoriu but nasle.

camilla.liberty

C

14 įrašai

2010/05/28 19:50:52 19:50:52

Franceska: Sveika, uztikau sia diskusija net ne pati - drauge parode su mintimi, kad gal galesiu pasidalinti patirtimi
Na, stai tavo klausimas geras. Kad man atsakyma i si klausima butu pasakes kas anksciau
Matai, as pati ne maza patirti turiu bendravime su baikeriais. Su vienu ju draugauju. Atsakymas i tavo klausima susideda is daugybes aspektu. Tokiu, kaip: kokiam klubui jis priklauso, kiek laiko priklauso...
Nuosirdziai galiu pasakyti, kad taip viskas siam gyvenyme imanoma, bet tik ne su baikeriais Jei isties galvoji apie rimtus santykius, galiu nuvilti... Jie rimtus santykius suvokia kitaip nei "normalus zmones".
Klausyk, gal galetum pasakyti is kokio klubo tavo draugas? Tuomet galeciau apsviesti padeti tame klube
Tiesiog del moterisko solidarumo noriu pagelbeti, gal bus naudos is mano informacijos tau

Franceska,
ar butu galimybe detalia konkrecia info apsikeisti asmeninese zinutese? nenoriu viesojoje erdveje nurodyti nei vardu,nei pavadinimu nieko...

camilla.liberty

C

14 įrašai

2010/05/28 19:52:24 19:52:24

Svečias: Siandien uzsimuse Baikeris Panevezy... laikau juos savizudziais ir patys jie daznai tai pripazysta. Nenoriu but nasle.

kiekvienas renkamės.. o našle gali būti arba nebūti, tai čia jau likimo reikalas, ir nesvarbu kaip ar kokiu būdu tai atsitiktų, nes automobilių vairuotojai taip pat,deja,bet žūsta avarijose..

Franceska

F

2 įrašai

2010/05/29 12:32:25 12:32:25

camilla.liberty:
Franceska: Sveika, uztikau sia diskusija net ne pati - drauge parode su mintimi, kad gal galesiu pasidalinti patirtimi

Franceska,
ar butu galimybe detalia konkrecia info apsikeisti asmeninese zinutese? nenoriu viesojoje erdveje nurodyti nei vardu,nei pavadinimu nieko...

Galimybe yra, taciau kaip siulai tai padaryti?

rudnosiukas

R

1260 įrašai

2010/05/31 06:22:19 06:22:19

Siaubas kažkoks... Turi sau žmogelis užsiėmimą, pomėgius, veiklą, kuriai ūpo netrūksta, atsitinka taip, kad užkalbina mergiotę ir še tau, kad nori- toji pristoja prie jo ir ima reikšti nepasitenkinimą, kad tas yra toks, koks yra... Žiūriu labai jau dažnas variantas, kad neieškoma reikiamo partnerio, nebandoma susitaikyti su tokiu koks yra, o susirandamas bele koks ir iš jo bandoma padaryti tokį, kokį kažkas sau įsivaizduoja esant įdealų. Idealių nebūna. Jei įsivaizduoji idealų, dar nereiškia, kad tai tiesa. Žmogaus nepakeisi...

Notabe

N

4 įrašai

2010/05/31 08:04:28 08:04:28

camilla.liberty: Sveiki,
norėčiau sužinoti Jūsų nuomonę, ką manote apie draugystę ir ilgaliakių santykių perspektyvas su vaikinu (keliais metais už mane vyresnis,viskas iš esmės su juo tvarkoj), bet kuris beprotiškai dievina motociklus, ir pusę savo laiko skiria baikerių klubui,įvairiems panašaus pobūdžio renginiams.
Bendraujame apie mėnesį, pažįstami iš seniau,bet pats pradėjo rodyti iniciatyvą, dėmesį ir t.t. O dabar susitinkame geriausiu atveju kartą į savaitę, visas kitas bendravimas vyksta skype/telefonu ir panašiai..
Kažkaip norėtųsi dažnesnių susitikimų,bet beveik visi jo savaitgaliai jau suplanuoti, vakarai dažniausiai irgi užimti baikeriais.. ir jis tame nemato nieko blogo.. tai ir nebežinau, ar čia aš per greit noriu kažkokių veiksmų,ar reikia dar laukti,ir gal savaime ateis toks laikas,kai aš jam būsiu pirmoj vietoj, o ne baikeriai?

Būtų smagu sulaukti ir vaikinų minčių, kurie vairuoja motociklus,ir tam skiriantys didžiąją savo laisvalaikio dalį. Kokios jūsų mintys susijusios su merginomis?rimtais santykiais ir įsipareigojimais?

Motociklas ir Moteris ? abu žodžiai prasideda tuo pačiu skiemeniu... MO....

sakai visi jo savaitgaliai suplanuoti...bet juk motociklas turi dvi sedynes...tai gal,sakau galetumet kartu megautis tais pasivazinejimais..?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume