Sveiki,
norėčiau sužinoti Jūsų nuomonę, ką manote apie draugystę ir ilgaliakių santykių perspektyvas su vaikinu (keliais metais už mane vyresnis,viskas iš esmės su juo tvarkoj), bet kuris beprotiškai dievina motociklus, ir pusę savo laiko skiria baikerių klubui,įvairiems panašaus pobūdžio renginiams.
Bendraujame apie mėnesį, pažįstami iš seniau,bet pats pradėjo rodyti iniciatyvą, dėmesį ir t.t. O dabar susitinkame geriausiu atveju kartą į savaitę, visas kitas bendravimas vyksta skype/telefonu ir panašiai..
Kažkaip norėtųsi dažnesnių susitikimų,bet beveik visi jo savaitgaliai jau suplanuoti, vakarai dažniausiai irgi užimti baikeriais.. ir jis tame nemato nieko blogo.. tai ir nebežinau, ar čia aš per greit noriu kažkokių veiksmų,ar reikia dar laukti,ir gal savaime ateis toks laikas,kai aš jam būsiu pirmoj vietoj, o ne baikeriai?
Būtų smagu sulaukti ir vaikinų minčių, kurie vairuoja motociklus,ir tam skiriantys didžiąją savo laisvalaikio dalį. Kokios jūsų mintys susijusios su merginomis?rimtais santykiais ir įsipareigojimais?
Motociklas ir Moteris ? abu žodžiai prasideda tuo pačiu skiemeniu... MO....