Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Aklaviete ir pabaiga?

Aklaviete ir pabaiga?

ieva

I

96405 įrašai

2010/05/26 04:26:36 04:26:36

svecias: Sveiki...iskilo dilema ir sunku rasti objektyvu atsakyma...
Artimai bendravau su panele beveik metus laiko,buvo visko...o siandien aklaviete,nusprendeme daryti pertrauka,issiaiskine kivircu priezastis:suzinojes fakta apie jos praeiti,smarkiai susviravo tarpusavio pasitikejimas,o Jai tai itin svarbu.
Priezastis:jos neistikimybe su savo geriausios drauges vaikinu...Ir kad ir kaip beziureciau i sia situacija,sviesos tunelio gale nebematau,negaliu tokiu zmogum pasitiketi...

Patarkit...

Aš tokiu žmogum niekada negalėčiau pasitikėti. Išduoti draugę - visiškas moralės stabdžių neturėjimas. Žema, niekinga, ir jei žmogus linkęs išdavystėms, tai niekas jo nesulaikys... TIESIOG NEGALĖČIAU GERBTI IR MYLĖTI TOKIO ŽMOGAUS.

kora

K

2495 įrašai

2010/05/26 05:46:26 05:46:26

Artimai bendravau su panele beveik metus laiko,buvo visko...o siandien aklaviete,nusprendeme daryti pertrauka,issiaiskine kivircu priezastis:suzinojes fakta apie jos praeiti,smarkiai susviravo tarpusavio pasitikejimas,o Jai tai itin svarbu.
Priezastis:jos neistikimybe su savo geriausios drauges vaikinu...Ir kad ir kaip beziureciau i sia situacija,sviesos tunelio gale nebematau,negaliu tokiu zmogum pasitiketi...

Patarkit...

• Tik pradzia teisingo kelio pasirinkimo. Pirmyn

ieva

I

96405 įrašai

2010/05/26 06:16:37 06:16:37

ne as noriu tik paporint kad daugelis turėję nesantuokiniu sexualinių ryšių todėl nesvarbu kas buvo praeity o svarbu kas yra dabar.

trikapeikis intelektualas

T

327 įrašai

2010/05/26 06:49:09 06:49:09

Cia buvo mineta "kas buvo tai prazuvo" anaiptol. Nera nieko kas nebus priminta, nera nieko paslepto kas nebus atidengta. Ir visa tai bus priminta visiems girdint.
Imti praeities fakta ir padeti lygybes zenkla su ateities tikimybes teorija, svelniai tariant silpnaprotiska.
Kaip pasiklosi taip issimiegosi. Kuo tiki taip ir bus, kaip zemeje taip ir danguje.

Autoriui, ir neprivalai ja pasitiketi. Kiekvienam atlyginama pagal nuopelnus.
Gyvenimas slidus, klaida nuo gyvenimo budo reiktu skirti. Sitame didziulis skirtumas.
Atleidimas kaip nuopelnas turi gimti is sirdies, bet ne is zodziu.
Stiprybes...

medutis

M

403 įrašai

2010/05/26 09:36:30 09:36:30

"Net 67 proc. vyrų nenori nieko žinoti nei apie partnerės praeitį, nei apie jos praeities aistras, nei juo labiau to, kiek vyrų turėjo jo mylimoji... Tik 7 proc. vyrų „intymi" moters dosjė nesukelia pavydo. Jiem netgi įdomu tai žinoti." - citata iš vieno straipsnio, bet šis faktas man rods artimas teisybei
Aš pats turbūt esu iš tų 7, o tokia mano nuostata yra paremta tuo, jog noriu būt užtikrintas jog visiškai pažįstu savo moterį. Kai galim pasikalbėti apie intymius dalykus, tuomet ir pasitikėjimas tarpusavyje visai kito lygmens. Galbūt panelė tai ir bandė tiesiog pademonstruot tą pasitikėjimą ir šiek tiek labiau save atskleist, su visom savo klaidom ar nuodėmėm, gal tik dar ne laikas buvo.
Keistokai atrodo požiūris, kad jei nežinosi apie praeitį, tai išvengsi ir išdavystės ar dar kokios išdaigos

xxx

X

308 įrašai

2010/05/26 20:50:46 20:50:46

medutis: "Net 67 proc. vyrų nenori nieko žinoti nei apie partnerės praeitį, nei apie jos praeities aistras, nei juo labiau to, kiek vyrų turėjo jo mylimoji... Tik 7 proc. vyrų „intymi" moters dosjė nesukelia pavydo. Jiem netgi įdomu tai žinoti." - citata iš vieno straipsnio, bet šis faktas man rods artimas teisybei
Aš pats turbūt esu iš tų 7, o tokia mano nuostata yra paremta tuo, jog noriu būt užtikrintas jog visiškai pažįstu savo moterį. Kai galim pasikalbėti apie intymius dalykus, tuomet ir pasitikėjimas tarpusavyje visai kito lygmens. Galbūt panelė tai ir bandė tiesiog pademonstruot tą pasitikėjimą ir šiek tiek labiau save atskleist, su visom savo klaidom ar nuodėmėm, gal tik dar ne laikas buvo.
Keistokai atrodo požiūris, kad jei nežinosi apie praeitį, tai išvengsi ir išdavystės ar dar kokios išdaigos

na dar ziurint kokia ta praeitis taciau jai buvus kekšė ir is to darė babkes tai nafik tokia is tikro dideliam mieste gal nieko o mazam zmonės is taves uzsijuoktų ir pirstais uzbadytų,niekas i tave irgi rimtai neziurėtų sakytų visai žlugo žmogus nu ir nevykelis nėr cia su juom ka prasidet ,o galų gale ir pats pradėtai tikėt kad toks esi

ieva

I

96405 įrašai

2010/05/27 04:01:14 04:01:14

Patarkit...

Su tokiu zmogum,sielos ramybes netureciau.

medutis

M

403 įrašai

2010/05/27 04:53:24 04:53:24

xxx:
na dar ziurint kokia ta praeitis taciau jai buvus kekšė ir is to darė babkes tai nafik tokia is tikro dideliam mieste gal nieko o mazam zmonės is taves uzsijuoktų ir pirstais uzbadytų,niekas i tave irgi rimtai neziurėtų sakytų visai žlugo žmogus nu ir nevykelis nėr cia su juom ka prasidet ,o galų gale ir pats pradėtai tikėt kad toks esi

Na tai čia dar blogesnis požiūris. Jei kažkokiu būdu susipažinai ir tas žmogus tau tapo įdomus.. Tai koks po velnių skirtumas ką kiti žmonės galvoja?
Gali išklausyt kitų žmonių ar draugų nuomonės, bet jei ji tau daro įtaką priimt savo sprendimus, tai ...

Odisejas1981

O

28 įrašai

2012/02/20 16:21:19 16:21:19

Pasirode labai idomi tema:)

Kalba eina apie pasitikejima,kurio taip reikalauja ta "nuodemingoji":)

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume