Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Gal kas patarti galetų?

Gal kas patarti galetų?

LapinasK

L

4 įrašai

2010/05/17 11:38:16 11:38:16

Situacija tokia: esu dvyliktokas, mokausi mokykloje, tiksliau ją baigiu jau. Po keletos klasių balių atradau linksmą žmogutį (be alkoholio pagalbos, jei žodis "atradau", jum gali su kuo asocijuotis). :) Esmė tame, kad po naujų metų pradėjome lyg ir susitikinėti: kinas, kavinės, pasivaikščiojimai ir panašiai. Smagiai leisdavom laiką drauge. Pastaruoju metu pastebėjau, kad viskas pradėjo blėsti: susitinkam, susirašom vis rečiau ir rečiau (na gal tai mokslų įtaka - tebūnie). Ką galėtumete patarti, kaip būtų galima vėl "sušildyti" tuos santykius? Svarstau galbūt pasiūlyti susitikti ir tada išsiaiškinti santykius, bet nesinori daryti spaudimo, ypač artėjant egzaminams. Tarp mūsų kolkas nieko rimto nėra (nors ir akivaizdu, ji man tikrai patinka, o ji manau nėra kvaila - supranta, kad veltui tokio dėmesio nerodau), tad kažkaip gal susitikti ir išsiaiškinti santykius šiek tiek per anksti? Kaip manot būtų galima vėl ižiebti tą ugnelę, jei ji blėsta? Ir kaip? Mokykloje susitikti jau visai nėra šansų, nes jau vyksta tik konsultacijos, o mokymo programos mūsų skirtingos.

sena tarka

S

1 įrašai

2010/05/17 13:19:27 13:19:27

Aš, kaip sena tarkaku galėčiau iškart sugriauti tavo viltis, kad nerūpi jai visai... Bet visgi egzaminai ant nosies... man tai labai romantiška, kai vyrai stebina staigmenomis ir rašo laiškus. Taip galima užkoncervuoti merginos širdį iki sesijos pabaigos...

ramaske2

R

7 įrašai

2010/05/17 14:46:23 14:46:23

o gal visdelto reiketu susitikti ir issiaiskinti ,jai tu jos nebedomini tai kam tos iliuzijos

LapinasK

L

4 įrašai

2010/05/17 16:22:24 16:22:24

sena tarka: Taip galima užkoncervuoti merginos širdį iki sesijos pabaigos...

gal galetum konkrečiau, ką turite omeny tai sakydama? Nelabai pagavau jūsų mintį.

Zamaro

Z

1 įrašai

2010/05/17 20:11:51 20:11:51

žinok man lygiai ta pati situacija irgi yra, taip pat egzai prieš akis, taip pat atrodo viskas blėsta, tiek kad rimtesne draugystė yra... net nelabai žinau kuo ir patart... per ilgesnį laiką pradeda igryst jo/jos veiksmai, poelgiai, tampa pykčiai viskokie, tampa nebelabai idomus ir žmogus, pabandyk ramiai pakalbėt, isiaiškint viską, nesnervuodamas ir nesiginčydamas ir reik stenktis suprast vienas kitą arba gali pabandyk (aš taip dariau panašiai), pamiršk kas buvo bloga nutikę, aplamai viską, nekreipt dėmesio ir vėl tarsi vos ne iš naujo draugaut, labiau stenktis dėl draugystės, kažko naujo reikia, nes ta pati rutina nusibosta, todėl ir blėsta viskas na cia bent jau mano nuomone

Kitas svečias

K

23 įrašai

2010/05/18 08:36:23 08:36:23

LapinasK: Situacija tokia: esu dvyliktokas, mokausi mokykloje, tiksliau ją baigiu jau. Po keletos klasių balių atradau linksmą žmogutį (be alkoholio pagalbos, jei žodis "atradau", jum gali su kuo asocijuotis). Esmė tame, kad po naujų metų pradėjome lyg ir susitikinėti: kinas, kavinės, pasivaikščiojimai ir panašiai. Smagiai leisdavom laiką drauge. Pastaruoju metu pastebėjau, kad viskas pradėjo blėsti: susitinkam, susirašom vis rečiau ir rečiau (na gal tai mokslų įtaka - tebūnie). Ką galėtumete patarti, kaip būtų galima vėl "sušildyti" tuos santykius? Svarstau galbūt pasiūlyti susitikti ir tada išsiaiškinti santykius, bet nesinori daryti spaudimo, ypač artėjant egzaminams. Tarp mūsų kolkas nieko rimto nėra (nors ir akivaizdu, ji man tikrai patinka, o ji manau nėra kvaila - supranta, kad veltui tokio dėmesio nerodau), tad kažkaip gal susitikti ir išsiaiškinti santykius šiek tiek per anksti? Kaip manot būtų galima vėl ižiebti tą ugnelę, jei ji blėsta? Ir kaip? Mokykloje susitikti jau visai nėra šansų, nes jau vyksta tik konsultacijos, o mokymo programos mūsų skirtingos.

Tu nemyzk i bata, bet pirma susitvarkyk su egzais. O paskui galesit susitik ir pasikalbet...
Bet kaip ir anksciau minejo , jei merginai pasiruosima egzams praskaidrinsi nusiusdamas keleta graziu eilerasciu blogiau nebus, bet kokiu atveju. Viena kaip pavyzdi Erlicko idedu

Nuo medžių lapai šiandien krito,
Lietus praėjo trotuarais.
Kodėl, žavioji sinjorita,
Man pasakei „au revoir“?

Dabar tu tolimam Sorente,
Kur jis – to mūsuos nieks nežino...
Aš sėdžiu vienas tarp serbentų
Ir ilgesys mane kankina...

Jos sirdis tikrai bus uzkonservuota

Buvusi ugnelė

B

150 įrašai

2010/05/18 08:58:05 08:58:05

kitas svecias:
LapinasK: Situacija tokia: esu dvyliktokas, mokausi mokykloje, tiksliau ją baigiu jau. Po keletos klasių balių atradau linksmą žmogutį (be alkoholio pagalbos, jei žodis "atradau", jum gali su kuo asocijuotis). Esmė tame, kad po naujų metų pradėjome lyg ir susitikinėti: kinas, kavinės, pasivaikščiojimai ir panašiai. Smagiai leisdavom laiką drauge. Pastaruoju metu pastebėjau, kad viskas pradėjo blėsti: susitinkam, susirašom vis rečiau ir rečiau (na gal tai mokslų įtaka - tebūnie). Ką galėtumete patarti, kaip būtų galima vėl "sušildyti" tuos santykius? Svarstau galbūt pasiūlyti susitikti ir tada išsiaiškinti santykius, bet nesinori daryti spaudimo, ypač artėjant egzaminams. Tarp mūsų kolkas nieko rimto nėra (nors ir akivaizdu, ji man tikrai patinka, o ji manau nėra kvaila - supranta, kad veltui tokio dėmesio nerodau), tad kažkaip gal susitikti ir išsiaiškinti santykius šiek tiek per anksti? Kaip manot būtų galima vėl ižiebti tą ugnelę, jei ji blėsta? Ir kaip? Mokykloje susitikti jau visai nėra šansų, nes jau vyksta tik konsultacijos, o mokymo programos mūsų skirtingos.

Tu nemyzk i bata, bet pirma susitvarkyk su egzais. O paskui galesit susitik ir pasikalbet...
Bet kaip ir anksciau minejo , jei merginai pasiruosima egzams praskaidrinsi nusiusdamas keleta graziu eilerasciu blogiau nebus, bet kokiu atveju. Viena kaip pavyzdi Erlicko idedu

Nuo medžių lapai šiandien krito,
Lietus praėjo trotuarais.
Kodėl, žavioji sinjorita,
Man pasakei „au revoir“?

Dabar tu tolimam Sorente,
Kur jis – to mūsuos nieks nežino...
Aš sėdžiu vienas tarp serbentų
Ir ilgesys mane kankina...

Jos sirdis tikrai bus uzkonservuota

Super!!!!! Aš tai tikrai ištirpčiau nuo tokių posmų... Tik kad niekas man taip neparašo.

LapinasK

L

4 įrašai

2010/05/18 14:04:31 14:04:31

kitas svecias, ačiū. Galbūt pabandysiu. Nors nelabai kažkaip atrodo, kad reaguotų į tai teigiamai: susimatome retai, pastaruoju metu beveik nepaskambinam vienas kitam, o jei ir paskambinu tai tik aš (dažniausiai netinkamu laiku), mažai bendraujame. Ir staiga gautų štai tokį laišką ar sms. O man tada toks lyg ir klausimas iškyla: o jei tai tik dar labiau sujauktų viską?

Na jei sakote, kad verta - pabandysiu. Nors šiuo atvėju jau man rimčiau tada atrodo susitikti ir šnektelėti.

nazz

N

27 įrašai

2010/05/18 16:17:12 16:17:12

Spausdamas prisipažinti, ką ji tau jaučia, ar ką galvoja apie jūsų santykius, nieko nepasieksi. Jeigu labai jos nori, gali bandyti užkariauti. Ar siūlydamas įdomiai leisti laisvalaikį, ar tiesiog būdamas žavus, rodydamas malonų neperdėtą dėmesį ir pan.
O santykių aiškinimasis nieko nepadės, nebent paskubins pabaigą. Nemanau, kad jei patiktų susitikimas su labai rimta potekste, tavo jaudinimasis ir kažko tikėjimasis, tada pokalbis "Tai ką tu man jauti? Ką galvoji apie mūsų santykius?" Susidariau nuomonę, kad jai ne tas rūpi. Tikriausiai niekas nemėgsta jaustis spaudžiamas.
Jei perėjimas į kitą santykių etapą nevyksta natūraliai, tikriausiai jam ir nelemta įvykti.
Patarinėti galima daug, bet elkis taip, kaip liepa širdis, laimėsi arba nudegsi ir Įgysi tam tikros patirties :)

ieva

I

96405 įrašai

2010/05/19 08:51:36 08:51:36

Aš irgi manau, kad nereikia spausti. nebent ji megsta santykiu aiskinimusis, yra toks moteru tipas... man atrodo, ji demonstratyviai tave "atsiuva".

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume