Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Nesusikalbejimas

Nesusikalbejimas

Irune

I

13 įrašai

2010/04/21 15:02:57 15:02:57

Sveiki. Vakar susipykome su man labai artimu zmogumi. Aisku, mes dar ne pora, bet vistiek... Pajutau, kad per daug giliai isiveleme i bereiksmi konflikta ir isgirdau is jo zodzius "tu mane nervini"... Ar tai blogas zenkas? Ar tai normalu santykiu pradzioje? Sunerimau...

Samanta

S

1028 įrašai

2010/04/21 15:05:26 15:05:26

Irune: Sveiki. Vakar susipykome su man labai artimu zmogumi. Aisku, mes dar ne pora, bet vistiek... Pajutau, kad per daug giliai isiveleme i bereiksmi konflikta ir isgirdau is jo zodzius "tu mane nervini"... Ar tai blogas zenkas? Ar tai normalu santykiu pradzioje? Sunerimau...

Paklauskite konkrečiai, kuo jį nervinate ? Toks pasakymas rodo, kad žmogus išties jautrių nervų, greitas spręsti - bet tai dar nėra kažkas labai bloga. Galima išsiaiškinti.

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/21 15:22:04 15:22:04

" Ar tai blogas zenkas? Ar tai normalu santykiu pradzioje?"
Nusileisk ant zemes, mergele. Nera ir nebus tarp jusu jokiu santykiu, nebent trumpalaikis seksas, nes jau dabar tu ji nervini. Nesvarbu kuo, svarbu, kad nervini.

Pasileidusi

P

395 įrašai

2010/04/21 16:31:45 16:31:45

pritariu svečiui tu rašai nesusikalbėjimas, man brangus žmogus, dar ne pora bet... ir t.t. o jis tau - "tu mane nervini"
nelabai jau vienodi santykiai atrodo

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/21 17:32:36 17:32:36

Viskas, tavo gyvenimas sugriuvo. Tai labai blogas zenklas. Tavo vietoje neiciau is namu kelis menesius, kol aprims si siaubinga situacija. Brrr, kaip tu ivis gali rasyti tokius baisius dalykus i foruma ir gasdinti nekaltus zmones. Isties, tragedija. Net nezinau, kaip reiketu elgtis tokiomis aplinkybemis. Bandyk kviesti tv3 pagalba.

Samanta

S

1028 įrašai

2010/04/22 06:36:53 06:36:53

Kartais nervina tokie dalykai, kuriuos nesunku pakeisti elgesyje, pvz. nervina per įkyrus klausinėjimas (kur su kuo buvai) ar per didelės pretenzijos smulkmenoms (nepasakei myliu, nepagyrei suknelės, nepaėmei už rankos) - jei santykiai svarbūs, galima tuos nelygumus užglaistyti. antra vertus jai jau tokios smulkmenos nervina...gali būti tikrai jautrus ir ūmus būdas žmogaus. Neatsparus stresui , o tai nėra gerai.

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/23 08:35:59 08:35:59

Irune: Sveiki. Vakar susipykome su man labai artimu zmogumi. Aisku, mes dar ne pora, bet vistiek... Pajutau, kad per daug giliai isiveleme i bereiksmi konflikta ir isgirdau is jo zodzius "tu mane nervini"... Ar tai blogas zenkas? Ar tai normalu santykiu pradzioje? Sunerimau...

Gali buti, kad jis tiesiog pasake savo nuomone ir tuo paciu tave patikrino, kaip reaguosi. Zinoma galejo mandagiai patyleti , bet tas mandagumas viena kart islys per kepenis. Esme tame ar jus suprantat vienas kita. Kuo greiciau tai issiaiskinsit, tuo aiskesne jusu ateitis.

Irune

I

13 įrašai

2010/04/23 09:54:23 09:54:23

Ačiū už patarimus. Mes pakalbėjome po to, jis sakė neimti taip giliai į širdį jo žodžių, o aš pasidariau išvadas, kad geriau vengti didelių diskusijų... Gal tai todėl, kad dar mažai vienas kitą pažįstam.. Nenoriu tikėti, kad aš jam eilinė, kuri nervina. Atsimenu filma apie porele, kurie susituoke greitai labai, abu vienisiai ir jau per medaus menesi toji pradejo ji nervinti, kaip dainuoja ir pan...

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/23 12:31:14 12:31:14

Irune: Ačiū už patarimus. Mes pakalbėjome po to, jis sakė neimti taip giliai į širdį jo žodžių, o aš pasidariau išvadas, kad geriau vengti didelių diskusijų... Gal tai todėl, kad dar mažai vienas kitą pažįstam.. Nenoriu tikėti, kad aš jam eilinė, kuri nervina. Atsimenu filma apie porele, kurie susituoke greitai labai, abu vienisiai ir jau per medaus menesi toji pradejo ji nervinti, kaip dainuoja ir pan...

Visiskai nesinervina turbut tik kokie lobotomikai. O kitiems tai pasitaiko, O ypac daznai bendraujant. Matau, kad nepasimokei is to epizodo. Tu tiesiog bijai. O kai bijai buti savimi- nieko gero nesitikek.

Mangofruit

M

1982 įrašai

2010/04/23 12:51:24 12:51:24

labai blogos tavo išvados, galiu pasakyti. Jeigu bijai su žmogum diskutuoti dabar, kas bus vėliau? Bijosi žodį pasakyt, kad nesunervintum?

Irune: Ačiū už patarimus. Mes pakalbėjome po to, jis sakė neimti taip giliai į širdį jo žodžių, o aš pasidariau išvadas, kad geriau vengti didelių diskusijų... Gal tai todėl, kad dar mažai vienas kitą pažįstam.. Nenoriu tikėti, kad aš jam eilinė, kuri nervina. Atsimenu filma apie porele, kurie susituoke greitai labai, abu vienisiai ir jau per medaus menesi toji pradejo ji nervinti, kaip dainuoja ir pan...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume