Susitikau užvakar sena pazistama. Pasiskundė, kad žmona jau du metai geria. Tik raudona vyna, bet kiekviena diena. Nežino žmogelis ka bedaryti.

Blaivioji
2010/04/04 11:34:37 11:34:37
Susitikau užvakar sena pazistama. Pasiskundė, kad žmona jau du metai geria. Tik raudona vyna, bet kiekviena diena. Nežino žmogelis ka bedaryti.
xxx
2010/04/04 14:25:42 14:25:42
Aš žinau ka daryt ,o gi nieko ne tai liga ir žmogus mest gert gali tik dėl savęs ,nei artimieji net vaikai nebus motyvas,as zinau nes pats gėriau,geriantis zmogus net masto kitaip dingsta atsakomybės ir pareigos jausmai ir visai nesvarbu ar vyras tai ar moteris ,tik kai pripazins sau kad jis alkoholikas/ė ir toliau taip gyvent nenori reikalai gali pajudėti i geraja puse,taciau jokiu nuolaidų ir gailescio nes kai sudarai siltnamio salygas tai zmogus ir nesupranta kad ligonis nes aplinkui mato dar didesnius ligonius ir galvoja kad su juo viskas normalu ir kaltina aplinkinius kad jo nesupranta ,o is tikrūjų tie nesuprantantys jam trugdo gert.CIA NE JUOKAS O LABAI RIMTA JEIGU KA AR KAS GALVOJA KAD TAI VALIOS STOKA ANAIPTOL TAIP NĖRA.tai hemine priklausomybė kuria iveikt vienam mazai sansų. todel koks nors kodavimas laikinas naudos mazai duodantis reikaliukas .aš baigiau minesotos programa ir lankau A.A . aisku tai siek tiek problematiška bet savo pasiekiau jau ilgai kaip man atrodo tuoj bus trys metai kaip neragaves alkoholio o pazystu zmoniu kurie negeria po penkiolika metų ,kodel o todėl kad paragavus liga gryzta staigiai ir viskas buna kaip buve nėra tokio dalyko kai susergi sia liga kaip gėrimas saikingai yra tik du keliai arba geri arba ne.toks jau būna tada likimas tai reik sita isisamonyt ir susitaikyt kad ragau negalėsi kai priimsi tai kaip butina dalyka mesti gerti pavyks.
A_
2010/04/04 16:13:56 16:13:56
Puikiai zinau sia problema, del jos isiro mano seima. Visaip bandziau- ir rupesciu, ir meile, ir pykciu... Net malda. Pats nepripazino, kad turi sia problema, sake geria tik alu.O jo kiekiai vis augo, be to visur buvo prikaisiota tusciu "plockiuku". Su laiku atsirado agresija. Taigi liko vienintelis kelias, kad nepamesti saves- skyrybos.
Labai palaikau ir vertinu tokius zmones kaip XXX. Kai pradejau dometis, atradau pazistamu, kurie taip pat lanko AA, net daugiau kaip 6 metus. Nuolat dalyvauja susirinkimuose palaikymui, vaziuoja i ivairius saskrydzius, atranda sirdziai miela veikla. Labai gaila, bet man neteko palaikyti tokio zmogaus, nors siuliau, siuliausi kartu ir i AA nueiti.
O moterys dar greiciau pripanta gerti. Ju organizmas silpnesnis. Greiciau ir veide pasimato alkoholio zymes. Keletas mano pazistamu iprato su draugemis pagurksnoti, paskui tai pradejo testis kasdien. Viena sustabde tik sunki kepenu liga, kita tesia iki siol, prarado vyra, vaikai isvaziavo pas teva,gyvena su tokiu paciu asmeniu, retkarciais apsidauzydami. Sirdi suspaudzia pamacius gatveje ir prisiminus, kokia tai moteris buvo anksciau.
ieva
2010/04/04 17:40:55 17:40:55
Man pati situacija keista - o ko gi jis čia tau, blaiviai, "senai pažįstamai", guodžiasi? Tai gal dabar tu turi jį griebti ir gelbėti nuo blogos žmonos?
ieva
2010/04/04 18:23:05 18:23:05
AisteM, ar nesiliausi su savo fantazijom?
Viešnia
2010/04/04 18:54:13 18:54:13
Nematau nieko keisto, kad senas pažįstamas, buvome bendradarbiais apie 10 metu, susitikus pasiguodė. Ar jau niekas nesupranta tokiu dalyku kaip paprastas nuoširdus bendravimas. Juk kai žmogui skauda - jis pasiguodžia kaimynui, bendradarbiui ar giminaičiui. Kas gi tame keisto?
ieva
2010/04/04 19:04:42 19:04:42
Keista, kad save Blaiviąja, kaip priešingybę jo žmonai, pasivadinai. Ir dar Velykų dieną užuot buvusi su šeima, draugais, neturėdama ką veikti tokią temą sukūrei.
xxx
2010/04/04 19:09:59 19:09:59
vyrų daugiau geria bet moterys prasigere greiciau del kepenyse alkoholi skaidanciu medziagų skirtumo ,ant jų kūno greiciau pradeda matytis girtavimo pėdsakai.taciau pastebėjau kad moterys turi unikalia savybe atsistatyt palankė moterėle aa du metus negėrė ir jos girtavimo pėdsako beveik neliko nė ženklo žodziu atjaunėjo kokiais astuoniais metais ,net graziau ziurisi.vyrams irgi pasitaiso isvaizda bet ne taip ryskiai kaip moterim.nors tuo galit pasidziaugt.aš rimtai.
ieva
2010/04/04 19:12:47 19:12:47
Čia AistėM gaivina forumą. Pabodo jai apie myžimus rašyti, kilnesnes temas bando kurti, bet nelabai išeina.
ieva
2010/04/04 20:27:23 20:27:23
Moterys dar ir prisižiūri išvaizdą - ne tik muilą ir, geriausiu atveju, losjoną po skutimos naudoja, bet ir kremukuku ir kvapnia vonia pasilepina... ir kirpykloje trigubia daugiau pinigėlių palieka ir manikiūrą ir masažą pasidaro pagal išgales...
Ne tik kepenys viską nulemia