Manyčiau, kad rašosi jungti, čia net lietuviškos klaviatūros nereikia. Beje, o kas blogo lietuviškoje klaviatūroje, kas taip sudėtingo? Manau, kad jeigu jau kaip sakotės, siekiate antrojo aukštojo mokslo, neturėtų būti problema klaviatūra, nes jau visi darbai yra ruošiami kompiuteriu, ar aš ką maišau? Juk ne chemines ir matematines lygtis rašote ...
Hasna: Atsakau: jei bent karta laiket nors viena kodeksa rankuose ar tarkim imones steigimo istatyma, ar reorganizavimo, ar koki kita.... tai turetumet zinoti, kad reikia moketi mintinai...nes esu ne karta (deja) naud. advokatu ar notaru paslaugomis, pas kurios atejus: jie issitraukia is stalciaus kodeksus ir varto juos (aisku visada reikia patikrinti), bet dazniausiai jie isvis nezino apie ka eina kalba ir suradus reikiama istatyma, jie man ji cituoja...nors as ir pati jiems galeciau ji pacituoti mintinai...vienu zodziu juokinga ir graudu ... todel mano manymu teises aktus reikia bent kokiais 85proc. iskalti mintinai... o aukstaja matematika ir tarkim Leontjevo ar gamybos optimizavimo metoda- jus galit ir perprasti. Ir dar teko dalyvauti kelis kartus teismo posedziuose, kuriuose vienu metu ivair. zmonems atstovauja daug advokatu, tai didziausia ispudi daro tie, kurie ateina gerai pasiruose ir bent savo srities istatymus moka pacituoti, ne veltui tokio advokato darbo valanda nuo 300-600Lt, nes jie visada laimi...plius teiseje dar ir menas [u:3m86oawk]apjunkti [/u:3m86oawk]kelis istatymus kliento naudai, nes Lietuvoje vienas istatymas priestarauja kitam