Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Išsilavinimo skirtumas bendraujant poroje.

Išsilavinimo skirtumas bendraujant poroje.

24783id_Hasna

2

48 įrašai

2010/04/02 10:50:16 10:50:16

as nieko pries kelti visa gyvenima kvalifikacija, bet ne dazniau negu 1 karta i metus, kasmet... o teiseje reikia kasdien suziureti naujai atsirandancius istatymus (tarkim ir kalbant apie motinystes atostogas ar bendrai darbo teise). Jei uzsireg. infolex, tai pamatysit kiek daug nauju istatymu nuorudu, kasdien rasit savo pasto dezuteje. O mano profesija ne Jusu reikalas... nes jau visai nuo temos nukrypot

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/02 11:23:55 11:23:55

Hasna: as nieko pries kelti visa gyvenima kvalifikacija, bet ne dazniau negu 1 karta i metus, kasmet... o teiseje reikia kasdien suziureti naujai atsirandancius istatymus (tarkim ir kalbant apie motinystes atostogas ar bendrai darbo teise). Jei uzsireg. infolex, tai pamatysit kiek daug nauju istatymu nuorudu, kasdien rasit savo pasto dezuteje. O mano profesija ne Jusu reikalas... nes jau visai nuo temos nukrypot

Jo, tokia profesija kad net geda pasakyti...

Mangofruit

M

1982 įrašai

2010/04/02 12:25:00 12:25:00

Manyčiau, kad rašosi jungti, čia net lietuviškos klaviatūros nereikia. Beje, o kas blogo lietuviškoje klaviatūroje, kas taip sudėtingo? Manau, kad jeigu jau kaip sakotės, siekiate antrojo aukštojo mokslo, neturėtų būti problema klaviatūra, nes jau visi darbai yra ruošiami kompiuteriu, ar aš ką maišau? Juk ne chemines ir matematines lygtis rašote ...

Hasna: Atsakau: jei bent karta laiket nors viena kodeksa rankuose ar tarkim imones steigimo istatyma, ar reorganizavimo, ar koki kita.... tai turetumet zinoti, kad reikia moketi mintinai...nes esu ne karta (deja) naud. advokatu ar notaru paslaugomis, pas kurios atejus: jie issitraukia is stalciaus kodeksus ir varto juos (aisku visada reikia patikrinti), bet dazniausiai jie isvis nezino apie ka eina kalba ir suradus reikiama istatyma, jie man ji cituoja...nors as ir pati jiems galeciau ji pacituoti mintinai...vienu zodziu juokinga ir graudu ... todel mano manymu teises aktus reikia bent kokiais 85proc. iskalti mintinai... o aukstaja matematika ir tarkim Leontjevo ar gamybos optimizavimo metoda- jus galit ir perprasti. Ir dar teko dalyvauti kelis kartus teismo posedziuose, kuriuose vienu metu ivair. zmonems atstovauja daug advokatu, tai didziausia ispudi daro tie, kurie ateina gerai pasiruose ir bent savo srities istatymus moka pacituoti, ne veltui tokio advokato darbo valanda nuo 300-600Lt, nes jie visada laimi...plius teiseje dar ir menas [u:3m86oawk]apjunkti [/u:3m86oawk]kelis istatymus kliento naudai, nes Lietuvoje vienas istatymas priestarauja kitam

Mangofruit

M

1982 įrašai

2010/04/02 12:31:54 12:31:54

Mieloji, šioje temoje kaip tik kalbame apie išsilavinimą ir jūs maloniai mus informavote, kad siekiate antrojo aukštojo išsilavinimo Todėl skaitovams kyla paprastas klausimas-kokia jūsų profesija . Negražu taip atrėžti-ne jūsų reikalas, nemandagu. Etikos ir kalbos kultūros nedėstė jums?

Hasna: as nieko pries kelti visa gyvenima kvalifikacija, bet ne dazniau negu 1 karta i metus, kasmet... o teiseje reikia kasdien suziureti naujai atsirandancius istatymus (tarkim ir kalbant apie motinystes atostogas ar bendrai darbo teise). Jei uzsireg. infolex, tai pamatysit kiek daug nauju istatymu nuorudu, kasdien rasit savo pasto dezuteje. O mano profesija ne Jusu reikalas... nes jau visai nuo temos nukrypot

24783id_Hasna

2

48 įrašai

2010/04/02 12:46:08 12:46:08

Jei taip idomu, tai dirbu viename didziaus. Lt parduotuviu tinkle Pletros Vadove, siuo metu keliu kvalifikacija, kad galeciau dirbti Kokybes Vadove (daugiau moka).

Mangofruit

M

1982 įrašai

2010/04/02 12:48:03 12:48:03

na nežinau kokia vadove dirbate, bet dirbate labai lietuviškai-turite laiko forumuose rašinėti darbo metu. Tokia ir vadovė...

Hasna: Jei taip idomu, tai dirbu viename didziaus. Lt parduotuviu tinkle Pletros Vadove, siuo metu keliu kvalifikacija, kad galeciau dirbti Kokybes Vadove (daugiau moka).

Samanta

S

1028 įrašai

2010/04/02 12:51:15 12:51:15

Mangofruit: Mieloji, šioje temoje kaip tik kalbame apie išsilavinimą ir jūs maloniai mus informavote, kad siekiate antrojo aukštojo išsilavinimo Todėl skaitovams kyla paprastas klausimas-kokia jūsų profesija . Negražu taip atrėžti-ne jūsų reikalas, nemandagu. Etikos ir kalbos kultūros nedėstė jums?

Šaunuole Mango, respect už sveiką nuomonę:D.

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/02 12:53:40 12:53:40

Hasna: Jei taip idomu, tai dirbu viename didziaus. Lt parduotuviu tinkle Pletros Vadove, siuo metu keliu kvalifikacija, kad galeciau dirbti Kokybes Vadove (daugiau moka).

Pagaliau galime atsikvėpti, sužinoję, kad nepriklausote Ūso ir Paulausko teisininkų mafijai, kad nieko bendro neturite su geležinio F.Džeržinskio kostiumuota chėbryte. Linkime sėkmingai studijuoti ir pasiekti tai, ko pageidaujate, ką svajojate. Iš patirties žinau, kad dažnai nuo kursų jokios naudos, o tik debilėjama.

24783id_Hasna

2

48 įrašai

2010/04/02 12:57:10 12:57:10

Oj MangoUoga nepatingesiu ir tuoj surasiu viena sentencija, kuri puikiai Jus apibudina, bent jau man susidare tokia nuomone; paskaicius forumus, kuriuose jus pasisakote

Mangofruit

M

1982 įrašai

2010/04/02 13:01:22 13:01:22

Darote labai daug gramatinių klaidų, mieloji. Paskaityti lietuvių gramatikos vadovėlį jums būtų daug naudingiau, nei ieškoti forume "sintencijų"

Hasna: Oj MangoUoga nepatingesiu ir tuoj surasiu viena sintencija, kuri puikiai Jus apibudina, bent jau man susidare tokia nuomone; paskaicius forumus, kuriuose jus pasisakote

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume