jaucianti: Biomedic, greičiausiai kilo nesusikalbėjimas dėl to, ką vadinate "bendravimu poroje". Turbūt tai šiek tiek daugiau negu greitas seksas per kavos pertraukėlę ar ilgesnis naktinio budėjimo metu. Taip, ir gydytojai su seselėmis, ir direktoriai su sekretorėmis romanus rezga ir mezga, bet ar bendrauja? O trumpiems susibėgimams aiškaus tikslo vardan tai žinoma, kad mažai rūpi... bet galbūt ir klystu
Ne, be žodžių, rankų ženklais apsikeičia trumpa informacija kur kada, atlieka reikalą ir tais pačiais rankų ženklais atsisveikina... Oho, kad taip būtų įmanoma bendrauti su žmonėmis, kuriuos matai kasdien ir su kuriais kartu nuolat dirbi. Ne, neįvyko joks nesusipratimas, kadangi esu lietuvis, "bendravimą poroje" suprantu ne blogiau už jus ir kalbėjau apie artimus ilgalaikius ryšius tarp chirurgų ir seselių. Laiką jie kartu leidžia toli gražu ne tik budinčių chirurgų kabinetuose bet ir už ligoninės ribų, kartu vaikšto į pasimatymus ir netgi gyvena - aišku, prisižiūrėjus tokių tikrovės neatitinkančių serialų kaip Grey Anatomija, įspūdis apie daktarų ir jiems asistuojančio personalo santykius gali susidaryti klaidingas, tačiau aš pats studijuoju mediciną ir nuolat bendrauju su medikais, ir esu tarp medikų, tiek budint ligoninėse, tiek medžioklėse bendraujant su chirurgais, tokių istorijų prisiklausai toli gražu ne vieną ir ne dvi Ir nuo kada romanais pradėti vadinti vienos ar kelių neįpareigojančių naktų nuotykiai? Ar aš taip jau smarkiai nuo šių dienų realijų atsilikęs, nieko sau laikai !