Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Išsilavinimo skirtumas bendraujant poroje.

Išsilavinimo skirtumas bendraujant poroje.

Svetė

S

256 įrašai

2011/08/04 08:38:07 08:38:07

senas hrenas: gal tikrai cia virusas ne prie ko. Pries pora metu darbo reikalais trumpam buvau nuvykes i Neptuna, tai vos istveriau pora savaiciu tokioje aplinkoje, tada taip gera buvo grizti namo.
Bet jau is Merkurijaus grizti nebenorejau.Matyt kiekviena vieta turi savo energetini lauka kuris daro didele itaka ten gyvenanciu zmoniu elgsenai.

Faina, kai randi vieta, zmones, su kuriais gera buti. Tai grizk i Merkuriju, jeigu tau ten gera. Nes ne tiek daug vietu ir zmoniu sitam gyvenime, su kuriais gera buti...

senas hrienas

S

540 įrašai

2011/08/04 10:08:21 10:08:21

svete:
senas hrenas: gal tikrai cia virusas ne prie ko. Pries pora metu darbo reikalais trumpam buvau nuvykes i Neptuna, tai vos istveriau pora savaiciu tokioje aplinkoje, tada taip gera buvo grizti namo.
Bet jau is Merkurijaus grizti nebenorejau.Matyt kiekviena vieta turi savo energetini lauka kuris daro didele itaka ten gyvenanciu zmoniu elgsenai.

Faina, kai randi vieta, zmones, su kuriais gera buti. Tai grizk i Merkuriju, jeigu tau ten gera. Nes ne tiek daug vietu ir zmoniu sitam gyvenime, su kuriais gera buti...

Gal ir taip, bet as manau, kad neatsitiktinai zmones gimsta ir gyvena vienur ar kitur. Gal kada ir grisiu, bet dabar manes laukia Marsas.

Svetė

S

256 įrašai

2011/08/04 12:21:25 12:21:25

senas hrienas:
svete:

Gal ir taip, bet as manau, kad neatsitiktinai zmones gimsta ir gyvena vienur ar kitur. Gal kada ir grisiu, bet dabar manes laukia Marsas.

Svarbiausia nesusipainioti, kur nori buti ir KUR NORI IS TIKRUJU

senas hrienas

S

540 įrašai

2011/08/04 12:54:22 12:54:22

Tam kad suprast kaip gera lietuvoj gyventi reikia atlikti didele askeze, bet mano egoizmas neleidzia man to padaryti, ir turiu pripazinti, kad jis mane valdo. Liudna zinoma, cia mano dvasine stiprybe, bet ten materialine....yra kaip yra.

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/04 18:50:45 18:50:45

Nėra didesnės kvailystės kaip ginčytis su moterimi : jeigu laimėsi ginčą - tu būsi chamas, o jeigu pralaimėsi - menkysta. Patikimiausia meilė ir santuoka būna ta, kuri sudaroma iš savanaudiškų paskatų siekiant pelno - naudos.

Svetė

S

256 įrašai

2011/08/04 19:37:48 19:37:48

Svečias: Nėra didesnės kvailystės kaip ginčytis su moterimi : jeigu laimėsi ginčą - tu būsi chamas, o jeigu pralaimėsi - menkysta. Patikimiausia meilė ir santuoka būna ta, kuri sudaroma iš savanaudiškų paskatų siekiant pelno - naudos.

tik tiek savivertes, kad ji telpa i du krastutinumus: chama arba menkysta?
Patikimiausia kame???

jaucianti

J

452 įrašai

2011/08/04 20:53:41 20:53:41

Svečias: Nėra didesnės kvailystės kaip ginčytis su moterimi : jeigu laimėsi ginčą - tu būsi chamas, o jeigu pralaimėsi - menkysta. Patikimiausia meilė ir santuoka būna ta, kuri sudaroma iš savanaudiškų paskatų siekiant pelno - naudos.

Tiesos yra: jeigu į tokią santuoką žiūrėsime kaip į verslo sandėrį, išbrauksime jausmus, paliksime tik dalykinius santykius, ji turėtų būti tikrai patikima. Viskas apskaičiuota Klausimas, ar tik tiek ir užtenka?

O ginčytis su moterimis ne kvailystė Ir nelabai svarbu, kas laimės. Svarbu KAIP tai padarys ir kaip elgsis po to

Dalia

D

99 įrašai

2011/10/26 10:33:30 10:33:30

Iš tikro aktuali ir įdomi tema.Pirmiausiai pasakysiu,kad yra išimčių ir be abejo,kad ne visi su viduriniu ar pagrindiniu yra neišprusę ar niekuo nesidomintys,nieko nežinantys. Bet yra atvejų,kai išsilavinimo skirtumas yra iki skausmo akivaizdus ir būtent todėl,kad žmogus pats jaučia kompleksą bendraudamas su aukštesnį išsilavinimą turinčiu žmogumi. Kalbant tam tikromis temomis,reiškiant tam tikras mintis žmogus ima reikšti nepasitenkinimą,kodėl tu taip arogantiškai kalbi,tu viską atseit žinai,tu pasikėlus,nors žmogus net nesugeba atskirti pasitikėjimo savimi,savivertės nuo arogancijos,tada imi jaustis vos ne kalta,kad tikrai daugiau žinai,o jis/ji mat kompleksuoja,tada imi vengti bendravimo su tuo žmogumi,nes bendraudama turi vos ne teisintis kodėl ir vėl taip taisyklingai rašai ir sklandžiai kalbi,kalbėk paprasčiau,nes matai žmogus šalia jaučiasi lyg kalbėtų su kažin kuom,o ne su paprastu žmogumi,nors taip elgiesi ir bendrauji tiesiog natūraliai ir tai turi nuolat įrodinėti ir aiškinti,kad esi paprastas žmogus ir nieko nežemini. Galų gale situacija tampa tragikomiška ir tampa našta,todėl liaudiškai tariant "tepi slides". Žmogus ir vėl galvoja,kad pasielgei arogantiškai,nes nebenorėjai bendrauti:) Tiesiog žmogus jaučia tokį kompleksą,kad dėl to ima kaltinti kitus. Žodžiu cirkas be pinigų.
Todėl vis gi manau,kad geriau yra tiesiog ieškoti sau lygaus žmogaus (be mano jau minėtų išimčių) ir tuomet nebus nesusipratimų. Tai tik mano patirtis šiokia tokia,bet manau tokių atvejų pasitaiko ir daugiau.

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/07 11:15:33 11:15:33

Issilavinimo skirtumas didele problema. Kai buvau 18-kos, visi vaikinai atrode protingi, bent jau dauguma. Dabar dauguma vyru atrodo kvaili...

Dārayavauš

D

12 įrašai

2011/12/01 19:58:42 19:58:42

na as esu "be poperiuko",o man lengva bendraut su issilavinusiomis merginomis, galbut tiesiog kad daug kuo domiuosi, stengiuos ismokt visko ko reik mano gyvenime, darbe, tad manau bendravime su skirtingo issilavinimo zmogumi reik kreip demesi i pati bendravima, o ne tiesiog nuvertint zmogu del to, kad jis nieko nebaiges. isilavinimas neapibreziamas vien kazkokiu aukstuju mokslu baigimu, ypac kai dauguma ju tiesiog nusiperkama. pazystu keleta zmoniu, kurie turi net aukstaji universitetini issilavinima, o yra buki kaip..., neidomus ir net pasneket apie ka nera. kas liecia asmenine patirti, tai internetinej pazinciu platybej issilavinusios paneles iskart "nuraso" tokius kaip as, na suprantama gal jos tiesiog jau pakankamai daug sykiu turejusios reikalu su neissilavinusiais, ir eilini syki nebenori gaist laiko bijodamos uzmint ant to pacio greblio... na bet sekmes visiems protingiems,, nors ir neissilavinusiems

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume