Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Išsilavinimo skirtumas bendraujant poroje.

Išsilavinimo skirtumas bendraujant poroje.

Svetlana

S

980 įrašai

2011/02/19 17:05:28 17:05:28

Ekspertas: Liūdna, kad moterims nebereikia nuoširdumo, pagarbos, tikėjimo, o tik babkės, babkės ir diplomai – diplomai ir babkės. Nebeliko paslaptie, kuri vadinama meile. Ech jūs, moteriškatėmis dar vadinatės, gražuolėmis, panelėmis vadinatės, o gal jau be reikalo?

Na is kur jus tai istraukete, Eksperte? Jus matote ar norite matyti tik tai,ka smerkiate? Apsidairykite gi aplink.

ekspertas

E

14 įrašai

2011/02/19 17:42:23 17:42:23

Apsidarius pamatai, kad kiekvienas turi ir pranašumų, ir trūkumų. Savimi pasitikintis vyras nešokinės apie labai jau diplomuotą moterį ir košės kartu nemaišys. Jis veiks tikslingai su diplomuota moterimi, kol jai pradės patikti.

Tetulė

T

1 įrašai

2011/02/19 17:53:34 17:53:34

Lelis Borgia: Jei vyras baigęs tik vidurinę mokyklą arba pradinę, kaip aš, o moters išsilavinimas aukštasis universitetinis, tai prieš mylėjimąsi reiktų, tam, kuris su menku išsilavinimu, pasimelsti.

Borgia, vaikeli, tu tik su pradiniu išsilavinimu? Tai ką tuomet čia veiki?

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/19 18:08:59 18:08:59

Tetulė:
Lelis Borgia: Jei vyras baigęs tik vidurinę mokyklą arba pradinę, kaip aš, o moters išsilavinimas aukštasis universitetinis, tai prieš mylėjimąsi reiktų, tam, kuris su menku išsilavinimu, pasimelsti.

Borgija apsimetineja ,,ekspertu'', ,,Queen of Chinatown'', ,,Ne tik kai kada'' ir ,,sveciu''. Va ka cia veikia Borgia. O kas daugiau jam belieka - kiekvienam savo role

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/19 18:13:15 18:13:15

Svečias:
Tetulė:

Borgija apsimetineja ,,ekspertu'', ,,Queen of Chinatown'', ,,Ne tik kai kada'' ir ,,sveciu''. Va ka cia veikia Borgia. O kas daugiau jam belieka - kiekvienam savo role

Svečiau ar svetienė, gal iš proto išsikraustei? Negi dumoji, kad Borgija iki to galėtų nusileisti? Gal poryt pas daktarą užsirašyk. Jei nesi beviltiškas, -a - padės.

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/19 19:05:19 19:05:19

tai kad niekur jis ir nebuvo pakiles kur jau cia zemiau nusileisi. Zmogui demesio trukumas,tik kvailai atrodo, kai visi is eiles postai vieno zmogaus skirtingais nic'kais

Mona

M

110 įrašai

2011/02/19 19:10:08 19:10:08

renata24_: Hriene, ten ironija, iroooonija

Mona, super. Bet tai kad žinai, hmmm, "Da Vinčio kodas" - tikrai ne prie rimtosios literatūros

Mano požiūriu, tikrai rimčiau negu detektyvas. Pabrėžiu, mano požiūriu, užtat ir įvertinau žmogų:)

Queen of Chinatown

Q

15 įrašai

2011/02/19 19:13:13 19:13:13

Tai čia aš tau Borgia? Nejuokink, bo visi ne tik baratės, bet dar ir sergate sekimo manija. Linksma čia su jumis ir kartu negražu.

Mona

M

110 įrašai

2011/02/19 19:46:35 19:46:35

Svečias:
Mona: O jeigu žmogus su viduriniu, bet skaito sunkokai įkandamą "Da Vinčio kodą" ar istorines knygas, tai jis - tinkamas ar nelabai? O jeigu diplomuota moteris neatsiplėšia nuo "muilo operų", o svarbiausiu skaitalu laiko "Žmones"? Ir atvirkščiai.
Kuo dėtas išsimokslinimas, jeigu žmogus nejaučia poreikio matyti plačiau, mąstyti giliau, negeba vertinti ar tiesiog bendrauti, net ir turėdamas tuos antspauduotus popierėlius. Kai dirbau valstybinėj įstaigoj ir rinkausi darbuotojus mačiau puikius CV - keli diplomai, kalbų žinojimas, o vėliau pasirodė, kad tai nykūs, nuobodūs žmonės.
Iš bendravimo sunkiai atskirsi - išsimokslinęs žmogus ar ne, tačiau renkantis partnerį pagal diplomą didesnė tikimybę atrasti nuobodą.

"Da Vinčo kodas" sunkokai įkandamas ??? ))). Prajuokinote. Man tai pigus romanas, iškreipiantis istorinius faktus (verta paskaityti isorikų komentarus). O "Žmones" perku kiekvieną savaitę. Na ir kas. Manau, kad diplomas tikrai nieko nereiškia, bet taip pat ir nereikėtų skirstyti žmonių pagal tai, ką skaito ar kuo domisi.

Tam, kad padarytume išvadą, jog faktai iškreipti, rekia būti skaičiusiam daugiau. Apie tuos iškraipymus, beje, ir diskutavome su tuo "žmogumi be diplomo":)
Sutinku, kad žmonių negalima skirtsyti pagal tai, ką kas skaito, bet tikrai riboti pokalbiai su žmonėmis, kurie skaito TIK a la "Žmonės".

VanillaSky

V

623 įrašai

2011/02/19 20:04:41 20:04:41

aš irgi skaitau "Žmones"

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume