Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Išsilavinimo skirtumas bendraujant poroje.

Išsilavinimo skirtumas bendraujant poroje.

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/17 16:52:28 16:52:28

Kvailiukai. Dazna tokiu kurie kazin kaip baige, uzsideda zvaigzdes. Tada taip, jam ar jai reikalingi zvaigzdeti. Susitike kas kuri iskvailins. Ne zvaigzdeti aplamai nieko verti.
Milzinisk temu ivairove. Keliems metams pakaks tavo temu? gal pabendraujam apie kvantine fizika! o gal apie Dieva. Nereik milzinisku kiekiu, pakaks vienos bendros.
Kiek ilgai istvertu. Nereik istverti, reik megautis.[/quote]
Borgia tik apie seksa ir istvirkavimus nutuokia

Nu apie Kvantinę mechaniką tik puskvailis Borgia galėtų papostringauti.[/quote][/quote]

Apie kokius ištvirkavimus tu čia vapsi? Borgia yra fizikas ir šiandien jo gimtadienis. Nenusišnekėk. Išėjo iš darbo jau prieš pietus.

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/17 17:10:15 17:10:15

renata24_: Blyn, apie Enigmą gerai arba nieko Fsio, išvada - aš neišsilavinus

Jūs čia apie ką? Apie Engimą - rotorinę šifravimo mašiną, kurią nufyrino džentelmėnai?

renata_

R

358 įrašai

2011/02/17 18:15:12 18:15:12

Apie muziką, o ne tą mašiną

Viešnia

V

281 įrašai

2011/02/17 19:04:35 19:04:35

Išsilavinimas yra pagrindų pagrindas. Negi aš, turėdama aukštąjį išsilavinimą, bendraučiau su žmogumi, su vyru be išsilavinimo? Jokiu būdu. Vat čia ir bėda, kad daugėlis čia jo taip ir neturi, bet pretenduoja į neaišku ką. Apgaudinėja rimtas moteris. Man tokie vyrai sunkiai suprantami. Tai ne tik kad nekultūringa - tai amoralu.

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/17 19:15:16 19:15:16

Viešnia: Išsilavinimas yra pagrindų pagrindas. Negi aš, turėdama aukštąjį išsilavinimą, bendraučiau su žmogumi, su vyru be išsilavinimo? Jokiu būdu. Vat čia ir bėda, kad daugėlis čia jo taip ir neturi, bet pretenduoja į neaišku ką. Apgaudinėja rimtas moteris. Man tokie vyrai sunkiai suprantami. Tai ne tik kad nekultūringa - tai amoralu.

madame, pirma issipagiriokite, po to prisiregistruokite, o po to jau pretenzijas reikškite.
Tchouse, ciao:)

netvarka

N

3 įrašai

2011/02/17 19:36:58 19:36:58

Viešnia: Išsilavinimas yra pagrindų pagrindas. Negi aš, turėdama aukštąjį išsilavinimą, bendraučiau su žmogumi, su vyru be išsilavinimo? Jokiu būdu. Vat čia ir bėda, kad daugėlis čia jo taip ir neturi, bet pretenduoja į neaišku ką. Apgaudinėja rimtas moteris. Man tokie vyrai sunkiai suprantami. Tai ne tik kad nekultūringa - tai amoralu.

Norėčiau tamsta tikėt kad jus baigėte universitetĄ o gal net kelis ir turite diplomą bet visgi ar turite aukštajĮ išsilavinimą tai dar klausimas, popiergalis ir suolo trynimas penkis metus to negarantuoja tai priklauso nuo pačio žmogaus ar jis tą isilavinimą igijo ar buvo statistu aukštojoje mokykloje!

senas hrienas

S

540 įrašai

2011/02/18 18:21:59 18:21:59

Moteris_Ji:
senas hrienas: Enigma, ruskoje radio klasikine muzika...
O Dievo zodzio klausymas ar skaitymas, cia issilavinimo ar degradacijos pozymis?
Ka apie tai mano issilavine... ir nelabai.

Dalyvauju apklausoje.
Aš klausausi Enigmą ir klasikinę muziką.
šv. Raštą skaitau kasdien (bent taip stengiuosi), klausausi - kiekvieną sekmadienį. Manau, kad man tai teikia dvasinio "maisto", dvasinio augimo. Domiuosi įvairiais dalykai ir skaitau įvairią literatūrą. Tiesa, skonį išsilavinau - pigių romanų ir ufonautiškų straipsnių ("kas laukia 2012 m.") neskaitau.
Esu išsilavinusi (su aukštuju) ir kiek save pamenu, tiek kažkur mokausi ar studijuoju.
Pažįstu išsilavinusių (turinčių diplomą) žmonių taip ir neišaugusiais iki Asmens ir atvirkščiai. [color=#FF0000:1a8193jb]Išsimokslinimas išmokina mokintis, praplečia mąstymą, gauni žinių, ir tai - nebūtinai. Išminties nesuteikia[/color:1a8193jb].

Esme tame, kad musuose issimokslinimas islavina prota, bet reikalas tame, kad protas labiau reikalingas moterims, tuo met kai vyrams reiketu vystyti intelekta. Deja ...dabar tiek daug moterisku vyru...apie isminti as jau nekalbu.

Svečias

S

689 įrašai

2011/02/18 18:55:33 18:55:33

Svečias: Aukstasis mokslas intelekto neprideda, tik ismoko profesijos. Jei zmogus be paskaitu lankymo daugiau niekuo nesidomejo, tai jis nebus protingesnis uz ta, kuris tik vidurine baige ir taip pat niekuo nesidomejo. Deja dazniausiai niekuo nesidomi tie kurie tik vidurine baige, bet visada buna isimciu. Pazystu ne viena zmogu, apie kuri nepasakysi, kad tik vidurine baiges.

O kažkodėl aš galvoju, kad būtent studijos, jei jos buvo tikros studijos ( o ne pirktos studijos ) intelekto prideda. O kaip tik galiu teigti, kad aukštasis išsilavinimas profesijos neišmoko . Profesijos išmoko proftechninės mokyklos, ( jei šiuo metu dar tokių yra), arba aukštesniosios ( t.y. tos kurios suteikia aukštąjį neuniversitetinį išsilavinimą).

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2011/02/18 19:11:41 19:11:41

Aukštasis mokslas žmogum nepadaro.

Svečias

S

689 įrašai

2011/02/18 19:17:20 19:17:20

Lady-scorpio: Aukštasis mokslas žmogum nepadaro.

BEABEJO, išsilavinimas žmogum nepadaro.. , jei pats to nenorėsi ir nesieksi ...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume