Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Išsilavinimo skirtumas bendraujant poroje.

Išsilavinimo skirtumas bendraujant poroje.

nazz

N

27 įrašai

2010/04/18 13:45:44 13:45:44

Protingas, išsilavinęs ir intelektualus žmogus (nebūtinai tas, kuris turi diplomą ar du) niekada neniekins žmonių, turinčių mažiau diplomų, dirbančių "šoferiais" ar elektrikais.
Nesistengs įrodyti savo pranašumo prieš juos. Nebandys jų žeminti.
Matau nemažai pseudointelektualų, kurie išmokę rišliai ir protingai dėstyti mintis, neįstengdami sulaikyti besipučiančio savo ego ir didybės, įsivaizduoja esą traukos centrai, apie kuriuos sukasi visi likę žmonės ir objektai. Neabejotinai menkesnės svarbos, nei jie patys.
Protas, išmintis ir išsilavinimas ne visada eina drauge.

Pasileidusi

P

395 įrašai

2010/04/18 14:01:07 14:01:07

nazz: Protingas, išsilavinęs ir intelektualus žmogus (nebūtinai tas, kuris turi diplomą ar du) niekada neniekins žmonių, turinčių mažiau diplomų, dirbančių "šoferiais" ar elektrikais.
Nesistengs įrodyti savo pranašumo prieš juos. Nebandys jų žeminti.
Matau nemažai pseudointelektualų, kurie išmokę rišliai ir protingai dėstyti mintis, neįstengdami sulaikyti besipučiančio savo ego ir didybės, įsivaizduoja esą traukos centrai, apie kuriuos sukasi visi likę žmonės ir objektai. Neabejotinai menkesnės svarbos, nei jie patys.
Protas, išmintis ir išsilavinimas ne visada eina drauge.

Dar labiau apgailėtina, kai pseudointelektualai net nelabai išmoko savo mintis dėstyti, o vistiek pučiasi

Viešnia

V

281 įrašai

2010/04/18 15:23:48 15:23:48

Mokslininkai nagrinėja diplomuotų ir nediplomuotų žmonių vertybines orientacijas, nustatytas dar remiantis psichologo E. Spranger (1882–1963 m.) sukurta teorija ir jo tyrimo metodika. Tyrimo rezultatai rodo, kad vertybinėms skirtingų išsilavinimų vyrų ir moterų orientacijoms susidaryti didelę įtaką turi daug veiksnių, iš kurių esmingi – lytis, kilmė ir kiti socialiniai veiksniai bei skirtingas vyrų ir moterų atsakomybės jausmas. Taip kad vyrukams be išsilavinimo nėr ko čia per daug spurdėti, kai gauna pagrįstos kritikos ir nesavanaudiško patarimo neišsišokti.

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/18 15:36:49 15:36:49

Viešnia: Mokslininkai nagrinėja diplomuotų ir nediplomuotų žmonių vertybines orientacijas, nustatytas dar remiantis psichologo E. Spranger (1882–1963 m.) sukurta teorija ir jo tyrimo metodika. Tyrimo rezultatai rodo, kad vertybinėms skirtingų išsilavinimų vyrų ir moterų orientacijoms susidaryti didelę įtaką turi daug veiksnių, iš kurių esmingi – lytis, kilmė ir kiti socialiniai veiksniai bei skirtingas vyrų ir moterų atsakomybės jausmas. Taip kad vyrukams be išsilavinimo nėr ko čia per daug spurdėti, kai gauna pagrįstos kritikos ir nesavanaudiško patarimo neišsišokti.

Kai pasiskaitau tokius pasisakymus ir man gėda pasidaro, kad esu moteris, "su dviem aukštaisiais", padariusi karjerą... gėda, kad kas nors ims ir pagalvos, kad čia aš kaip viešnia rašinėju...

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/18 15:47:15 15:47:15

Svečias:
Viešnia: Mokslininkai nagrinėja diplomuotų ir nediplomuotų žmonių vertybines orientacijas, nustatytas dar remiantis psichologo E. Spranger (1882–1963 m.) sukurta teorija ir jo tyrimo metodika. Tyrimo rezultatai rodo, kad vertybinėms skirtingų išsilavinimų vyrų ir moterų orientacijoms susidaryti didelę įtaką turi daug veiksnių, iš kurių esmingi – lytis, kilmė ir kiti socialiniai veiksniai bei skirtingas vyrų ir moterų atsakomybės jausmas. Taip kad vyrukams be išsilavinimo nėr ko čia per daug spurdėti, kai gauna pagrįstos kritikos ir nesavanaudiško patarimo neišsišokti.

Kai pasiskaitau tokius pasisakymus ir man gėda pasidaro, kad esu moteris, "su dviem aukštaisiais", padariusi karjerą... gėda, kad kas nors ims ir pagalvos, kad čia aš kaip viešnia rašinėju...

"Kitas svecias"

Kam zmogui su tokia biografija,taip gedintis. Kuklumas ne visada puosia.

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/18 16:36:21 16:36:21

Svečias:
Svečias:

"Kitas svecias"

Kam zmogui su tokia biografija,taip gedintis. Kuklumas ne visada puosia.

kažkaip prisiminiau Antį "kaip gražiai susiklostė mano biografija..." tiesiog, susiklostė biografija ir tiek. Kuo čia girtis? Žmogų puošia paprastumas, o ne pasipūtimas.

Viešnia

V

281 įrašai

2010/04/18 16:38:49 16:38:49

Ko čia purkštauji su tais dviem diplomais? Nesupranti dabarties reikalavimų ir vadovaujiesi pasenusiais stereotipais - Cogito ergo sum („Mąstau, vadinasi, esu“), kai dabar svarbiau ne gebėjimas logiškai mąstyti, o diplomas – turiu diplomą, vadinasi, esu. Ne tik esu, bet ir šį bei tą galiu. Studijuodama aukštąją matematiką supratau, kad ji iš kitų mokslų išsiskiria ne tiek savo tyrimo objektu, kiek savo tyrimo metodu, kur kas pranašesniu nei Kirchhofo dėsniai. Laikmetis ir informatika pripažįsta matematiką kaip metodą, leidžiantį ne tik logiškai sisteminti mokslines tiesas, bet ir analizuoti bei kurti ir įgyti teisę į pelnytą pranašumą. Tačiau Lietuvoje stebima nerimta tendencija sulyginti diplomuotų ir nediplomuotų darbuotojų teises privačiuose UAB-uose dėl tokių uabų savininkų ir direktorių bukumo, neišprusimo. Juose žmogus be išsilavinimo, be diplomo gali tapti viršesniu už diplomuotą. Kur mes nueisime tada? Ar tai gerai, ar taip turi būti? Tas pats ir šeimoje.

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/18 17:03:07 17:03:07

Viešnia: Ko čia purkštauji su tais dviem diplomais? Nesupranti dabarties reikalavimų ir vadovaujiesi pasenusiais stereotipais - Cogito ergo sum („Mąstau, vadinasi, esu“), kai dabar svarbiau ne gebėjimas logiškai mąstyti, o diplomas – turiu diplomą, vadinasi, esu. Ne tik esu, bet ir šį bei tą galiu. Studijuodama aukštąją matematiką supratau, kad ji iš kitų mokslų išsiskiria ne tiek savo tyrimo objektu, kiek savo tyrimo metodu, kur kas pranašesniu nei Kirchhofo dėsniai. Laikmetis ir informatika pripažįsta matematiką kaip metodą, leidžiantį ne tik logiškai sisteminti mokslines tiesas, bet ir analizuoti bei kurti ir įgyti teisę į pelnytą pranašumą. Tačiau Lietuvoje stebima nerimta tendencija sulyginti diplomuotų ir nediplomuotų darbuotojų teises privačiuose UAB-uose dėl tokių uabų savininkų ir direktorių bukumo, neišprusimo. Juose žmogus be išsilavinimo, be diplomo gali tapti viršesniu už diplomuotą. Kur mes nueisime tada? Ar tai gerai, ar taip turi būti? Tas pats ir šeimoje.

Kitas svecias
As cia retas paukstis. Tai nelabai suprantu ar cia PMS jus taip veikia, ar tas perteklinis issimokslinimas ?

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/18 17:27:34 17:27:34

Viešnia: Ko čia purkštauji su tais dviem diplomais?

Ar aš čia purkštauju? ne, man rodos gyvenimu nesiskundžiau...

Viešnia: Tačiau Lietuvoje stebima nerimta tendencija sulyginti diplomuotų ir nediplomuotų darbuotojų teises privačiuose UAB-uose dėl tokių uabų savininkų ir direktorių bukumo, neišprusimo. Juose žmogus be išsilavinimo, be diplomo gali tapti viršesniu už diplomuotą. Kur mes nueisime tada? Ar tai gerai, ar taip turi būti? Tas pats ir šeimoje.

Na išeitis tik viena - kurk savo uabą ir mokėk visiems pagal diplomus. o aš savajame uabe mokėsiu taip, kaip man atrodo

xxx

X

308 įrašai

2010/04/18 19:13:39 19:13:39

Svečias: Akivaizdu, kad Borgijai truksta sekso, todel ir malasi cia.

o tai ką cia yr gelbėtoju patenkina sexo poreikį kad sakot dėl to čia malasi?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume