Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Nemokejimas flirtuoti- Lietuvos vyru problema

Nemokejimas flirtuoti- Lietuvos vyru problema

Buvusi ugnelė

B

150 įrašai

2010/04/21 04:27:52 04:27:52

JJJJJ: O aš "radau" internete vyrą, kuris flirtuoja nerealiai. Užveda , rodos, visai nereikšmingu savo sakiniu. Bet to sakinio konstrukcija pataiko tiesiog į dešimtuką. Tirpstu kaip ledkalnis bendraudama su juo.....

Ir aš šitoje DP turėjau vyrą, nerealiai flirtuojantį. Iki šiol jo negaliu pamiršti... Manau, tai tokia Dievo dovana... Jo laiškų niekaip negaliu ištrinti, nes tiesiog užveda.

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/21 06:13:04 06:13:04

Svečias: taip didziulė problema nes dauguma moterų adatos nematę

Pėdkelnių niekas jau seniai nelopo

xxx

X

308 įrašai

2010/04/21 19:40:27 19:40:27

Mangofruit: labai gaila, bet dauguma vyrų nesupranta vyro žodžio reikšmės. ką jau kalbėti apie flirtą ir visus kitus dalykus. taip, knygučių reikėtų paskaityti.

MAŽYTĖ PATAISĖLĖ DAUGUMA VYRŲ NESUPRANTA VYRO ŽODŽIO PRASMĖS KAIP TĄ PRASMĘ SUPRANTA MANGOFRUIT,TACIAU TIKRAJA PRASME PUIKIAI SUPRANTA NES JI NETOKIA KOKIA SUPRANTA MANGOFRUIT.

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/21 19:55:22 19:55:22

xxx, isjunk Caps Lock!
Tau jau aiskino, kad rasymas didziosiomis, internete reiskia agresija ir saukima. Taip, kad buk malonus, nesukauk ant dalyviu.
Aciu.

xxx

X

308 įrašai

2010/04/21 20:49:04 20:49:04

Gerai pasitaisysiu nesinervuok vistiek flirtuot nemoku tai problema

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/21 20:56:11 20:56:11

Dar gali ismokti. Iki pensijos turi laiko.
Kazkada, kai buvau 9 klasej, mokemes su vienmeciu pusbroliu akiu flirto. Ir dabar, kaiprisiminus panaudoju, labai veiksminga buna.

Mangofruit

M

1982 įrašai

2010/04/21 21:49:59 21:49:59

Gali ramiai trinti lauk, nes ko gero, tai yra copy paste, kurie buvo išsiųsti kokiom penkšim moterų, jei ne daugiau. sakau iš patirties, nes vienas toks poetas siunte laiškus ir man, ir draugei..viens prie vieno dažniausiai būna kokių rašytojų ar poetų paimtos frazės

buvusi Ugnelė:
JJJJJ: O aš "radau" internete vyrą, kuris flirtuoja nerealiai. Užveda , rodos, visai nereikšmingu savo sakiniu. Bet to sakinio konstrukcija pataiko tiesiog į dešimtuką. Tirpstu kaip ledkalnis bendraudama su juo.....

Ir aš šitoje DP turėjau vyrą, nerealiai flirtuojantį. Iki šiol jo negaliu pamiršti... Manau, tai tokia Dievo dovana... Jo laiškų niekaip negaliu ištrinti, nes tiesiog užveda.

Samanta

S

1028 įrašai

2010/04/22 05:59:36 05:59:36

Mangofruit: Gali ramiai trinti lauk, nes ko gero, tai yra copy paste, kurie buvo išsiųsti kokiom penkšim moterų, jei ne daugiau. sakau iš patirties, nes vienas toks poetas siunte laiškus ir man, ir draugei..viens prie vieno dažniausiai būna kokių rašytojų ar poetų paimtos frazės
buvusi Ugnelė:

Tikrai taip gali būti . Man vienas kadais parašė kelis puikius laiškus, ne flirtą, bet pasirodė labai įdomus žmogus. Nuejau susitikti - primityvas visiškas... Kas jam tuos laiškus padėjo rašyti? -tikriausiai koks rašytojas. Pasakiau jam kad laiškų forma ir turinys nėmaž neatitinka jo asmenybės realybėje - įsižeidė vargšelis...Patarimas: greičiau susitikite su flirtuotoju, poezijos tomelį jis pasidrovės atsinešti, ir pamatysite jo iškalbą realybėje. O tirpti čia nėra dėl ko: jūsų nematė, jūs jo irgi, nepazistate vienas kito - visa kita tik fantazija. Tokie šnekoriai realijoje nepatikimi.

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/22 07:58:10 07:58:10

Svečias: xxx, isjunk Caps Lock!
Tau jau aiskino, kad rasymas didziosiomis, internete reiskia agresija ir saukima. Taip, kad buk malonus, nesukauk ant dalyviu.
Aciu.

Kitas svecias
..dar paranoja, egocentrizma ir nepilnavertiskuomo kompleksa

Ir siaip.... trukdai dalyviams miegoti

Diore

D

70 įrašai

2010/04/22 19:19:58 19:19:58

O manes niekad "neveze" poetai, apsiseilije romantikai visokie... Patinka rimti vyrai, tvirtai stovintys ant zemes. Visokie saldus skystimeliai nepraeina juodai!!!

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume