Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Nemokejimas flirtuoti- Lietuvos vyru problema

Nemokejimas flirtuoti- Lietuvos vyru problema

Samanta

S

1028 įrašai

2010/03/26 16:36:46 16:36:46

Kategoriškai niekas ir neteigia - bet norisi žaismingumo nors truputį...

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/26 17:13:22 17:13:22

namiokass: xDDDDDDDDDD nematau sioje sferoje problemos

Saunuolis, pasirodo yra dar mastanciu ir netiesmukisku vyru

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/26 17:15:14 17:15:14

namiokass: Na gali buti kad nuobodu, pvz tau galvoje ramantiški jausmai sukasi ir megsti paflirtuoti o bachuras ateina ir pradeda kalbeti apie automobili koki jis turi kokia stora pinigine jo ir panasiai, cia jau skaitosi, netiesioginis merginos pirkimas tam tikrais daiktais

Kodel manai pirkimas? Juk tu daiktu padovanot nieks nesiulo.

Taskas

T

207 įrašai

2010/03/26 19:52:45 19:52:45

Man nepatinka temos pavadinime vienas žodis, kad būtent LIETUVOS vyrai nemoka flirtuoti. Nejaugi tik lietuvos vyrai yra tokie? Nejaugi čia esančios moterys taip jau išbandė daugybės valstybių vyrus, jog priėjo prie šios išvados. Šiaip sutikčiau, jog dauguma vyrų nemoka flirtuoti. Bet ir nereikia noreti jog vyras mokėtų flirtuoti su bet kuria moterimi. Yra buve ir man ne karta jog bandai kalbinti, juokauti, o ji tik akis varto ir tyli tipo tu čia mane kalbink ir juokink. Jei butum ten labai komunikabilus tai gal ir pramuštum ledus, bet kai nesi toks tai ir užmuša tą belikusį humoro jausmą. Bet va kai susirandi sielai artimesnį zmogu, tai ir liežuvis atsiriša ir komplimentą gauni už nesibaigiančius bajerius. Galu gale ir pats nustembi savo iškalba Žodžiu as nesuku smegenu, jog negaliu prajuokinti, bet kurios merginos. Ir šiaip , per daug jau tos moterys dejuoja. Tie vyrai tokie ir anokie tesigirdi. Gal negirdejote posakio, jog kaip šauksi taip ir atsilieps

Jeigu plačiau mastant, tai tie vyrai juk neateina is kitų planetų. Jie ateina iš šeimų, kuriose įdiegiamas ar tas vyriškumas ar tas flirtavimas. Kam tuos dabartinius vyrus tiek keikti, jei juos tokius padare jų mamos ir tėvai. Kažin kokiais vyrais padarysite savo sūnūs? Ir ar jų tai pat nekeiks moterys.
Aš suprantu moters norą turėti jau gatavą, vyrišką ir humoro jausmo nestokojantį vyrą. Na tiek to, visi vyrai yra blogi, šią vyrų kartą nurašykime, jūs esate pačios šauniausios ir jūsų sūnūs užaugs supermenais

Mangofruit

M

1982 įrašai

2010/03/27 13:10:45 13:10:45

Kad mūsų sūnūs užaugtu supermenais-reikia ne vien moters-reikia vyro, kad turėtų pavyzdį iš ko imti. bet kadangi vos ne kas antra moteris augina vaikus viena ir turi daug dirbti, kad juos išlaikyt-taip išeina, kad vaikai auga vieni. ir tt...

Taskas: Man nepatinka temos pavadinime vienas žodis, kad būtent LIETUVOS vyrai nemoka flirtuoti. Nejaugi tik lietuvos vyrai yra tokie? Nejaugi čia esančios moterys taip jau išbandė daugybės valstybių vyrus, jog priėjo prie šios išvados. Šiaip sutikčiau, jog dauguma vyrų nemoka flirtuoti. Bet ir nereikia noreti jog vyras mokėtų flirtuoti su bet kuria moterimi. Yra buve ir man ne karta jog bandai kalbinti, juokauti, o ji tik akis varto ir tyli tipo tu čia mane kalbink ir juokink. Jei butum ten labai komunikabilus tai gal ir pramuštum ledus, bet kai nesi toks tai ir užmuša tą belikusį humoro jausmą. Bet va kai susirandi sielai artimesnį zmogu, tai ir liežuvis atsiriša ir komplimentą gauni už nesibaigiančius bajerius. Galu gale ir pats nustembi savo iskalba Žodžiu as nesuku smegenu, jog negaliu prajuokinti, bet kurios merginos. Ir šiaip , per daug jau tos moterys dejuoja. Tie vyrai tokie ir anokie tesigirdi. Gal negirdejote posakio, jog kaip šauksi taip ir atsilieps
Jeigu plačiau mastant, tai tie vyrai juk neateina is kitų planetų. Jie ateina iš šeimų, kuriose įdiegiamas ar tas vyriškumas ar tas flirtavimas. Kam tuos dabartinius vyrus tiek keikti, jei juos tokius padare jų mamos ir tėvai. Kažin kokiais vyrais padarysite savo sūnūs? Ir ar jų tai pat nekeiks moterys.
Aš suprantu moters norą turėti jau gatavą, vyrišką ir humoro jausmo nestokojantį vyrą. Na tiek to, visi vyrai yra blogi, šią vyrų kartą nurašykime, jūs esate pačios šauniausios ir jūsų sūnus užaugs supermenais

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/27 14:53:02 14:53:02

Mangofruit: Kad mūsų sūnūs užaugtu supermenais-reikia ne vien moters-reikia vyro, kad turėtų pavyzdį iš ko imti. bet kadangi vos ne kas antra moteris augina vaikus viena ir turi daug dirbti, kad juos išlaikyt-taip išeina, kad vaikai auga vieni. ir tt...
Taskas: Man nepatinka temos pavadinime vienas žodis, kad būtent LIETUVOS vyrai nemoka flirtuoti. Nejaugi tik lietuvos vyrai yra tokie? Nejaugi čia esančios moterys taip jau išbandė daugybės valstybių vyrus, jog priėjo prie šios išvados. Šiaip sutikčiau, jog dauguma vyrų nemoka flirtuoti. Bet ir nereikia noreti jog vyras mokėtų flirtuoti su bet kuria moterimi. Yra buve ir man ne karta jog bandai kalbinti, juokauti, o ji tik akis varto ir tyli tipo tu čia mane kalbink ir juokink. Jei butum ten labai komunikabilus tai gal ir pramuštum ledus, bet kai nesi toks tai ir užmuša tą belikusį humoro jausmą. Bet va kai susirandi sielai artimesnį zmogu, tai ir liežuvis atsiriša ir komplimentą gauni už nesibaigiančius bajerius. Galu gale ir pats nustembi savo iskalba Žodžiu as nesuku smegenu, jog negaliu prajuokinti, bet kurios merginos. Ir šiaip , per daug jau tos moterys dejuoja. Tie vyrai tokie ir anokie tesigirdi. Gal negirdejote posakio, jog kaip šauksi taip ir atsilieps
Aš suprantu moters norą turėti jau gatavą, vyrišką ir humoro jausmo nestokojantį vyrą. Na tiek to, visi vyrai yra blogi, šią vyrų kartą nurašykime, jūs esate pačios šauniausios ir jūsų sūnus užaugs supermenais

Nu cia tai nusnekejot. Nepazistu nei vienos moters, kuri viena augintu vaika. Nesakau kad tokiu nera, bet gal nereiketu spresti pagal savo pazistamu rata, o paskui to absoliutinti visiems?

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/27 15:05:28 15:05:28

samanta: Kategoriškai niekas ir neteigia - bet norisi žaismingumo nors truputį...

O kam zaisti? Suprantu, kad moterims malonu pats flirto procesas, bet mums svarbu tik rezultatas. Gal laikas su tuo susitaikyti?

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/27 16:31:34 16:31:34

Svečias:
samanta: Kategoriškai niekas ir neteigia - bet norisi žaismingumo nors truputį...

O kam zaisti? Suprantu, kad moterims malonu pats flirto procesas, bet mums svarbu tik rezultatas. Gal laikas su tuo susitaikyti?

nori rezultato, mokek jo siekti. nes koks rezultatas, kai vyras tiesiai sviesiai, vos susipazines sako, kad nori sekso... -toks, kad lieka negaves... Moketu paflirtuoti, netingeti- gautu. Daryk isvadas.

insieme_noi

I

23 įrašai

2010/03/27 17:13:30 17:13:30

Taskas: Man nepatinka temos pavadinime vienas žodis, kad būtent LIETUVOS vyrai nemoka flirtuoti. Nejaugi tik lietuvos vyrai yra tokie? Nejaugi čia esančios moterys taip jau išbandė daugybės valstybių vyrus, jog priėjo prie šios išvados.

Paminejau Lietuvos vyrus, nes su jais nuolat tenka bendrauti. Kitu saliu vyrai man neaktualus, nedaug su jais bendrauju. Todel ir diskusija pradejau tik apie vietinius.

Taskas: Šiaip sutikčiau, jog dauguma vyrų nemoka flirtuoti. Bet ir nereikia noreti jog vyras mokėtų flirtuoti su bet kuria moterimi. Yra buve ir man ne karta jog bandai kalbinti, juokauti, o ji tik akis varto ir tyli tipo tu čia mane kalbink ir juokink. Jei butum ten labai komunikabilus tai gal ir pramuštum ledus, bet kai nesi toks tai ir užmuša tą belikusį humoro jausmą. Bet va kai susirandi sielai artimesnį zmogu, tai ir liežuvis atsiriša ir komplimentą gauni už nesibaigiančius bajerius. Galu gale ir pats nustembi savo iškalba Žodžiu as nesuku smegenu, jog negaliu prajuokinti, bet kurios merginos.

Bet juk flirtas tai ne vien juokau. Flirtas, tai zaismingumas su erotikos priemaisa, kai priarteji ir nutolsti, kai lauki atsakomuju partnerio veiksmu, kad galetum vel arteti. Nepriimk to tiesmukiskai. Priarteti- perkeltine prasme, o daugelis ciumpa be ceremoniju,kaip alkanas duona... Faktas, kad moteris patinka, o elgtis nemoka ir net nebando galvoti, kame problema, nemoka elgtis taip, kad ne tik jis noretu, bet ir jo noretu.

Taskas:
Ir šiaip , per daug jau tos moterys dejuoja. Tie vyrai tokie ir anokie tesigirdi. Gal negirdejote posakio, jog kaip šauksi taip ir atsilieps

Tikrai nedejuoju ir nekeikiu. Ir man tai jokia problema. Vyrams patiems problema. Nemoka elgtis- buna atstumti. Paskui sako, kad moteris nezino ko nori. Kad pasimylet ner su kuo, na ir kitaip nepatenkinti santykiais ir moteru gimine apskritai. Si diskusija tam, kad gal vyrai paskaite susimastys ir bus maziau tokiu nesusipratimu. O gal ir jie pastabu del moteru flirto turi. Kaip jie situacija mato-irgi idomu.

Taskas:
Aš suprantu moters norą turėti jau gatavą, vyrišką ir humoro jausmo nestokojantį vyrą. Na tiek to, visi vyrai yra blogi, šią vyrų kartą nurašykime, jūs esate pačios šauniausios ir jūsų sūnūs užaugs supermenais

Tikrai ne. As visada linkus padeti ismokti subtilaus elgesio. Todel, tie (o dazniausiai jaunimas) gauna geru patarimu. Deja, vyresni kartais tikrai nesupranta ir jau kazin ar supras.

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/27 17:15:44 17:15:44

Svečias:
Svečias:

nori rezultato, mokek jo siekti. nes koks rezultatas, kai vyras tiesiai sviesiai, vos susipazines sako, kad nori sekso... -toks, kad lieka negaves... Moketu paflirtuoti, netingeti- gautu. Daryk isvadas.

O kodel vien vyrai turi jo siekti? Susidaro ivaizdis, kad moterys - princeses ant sosto, kurioms nei sekso, nei meiles nereikia visai, apie kurias visi turi sokineti, tenkinti uzgaidas, o vyrai - istroske sekso manjakai, kurie NIEKAIP NEGALI apsieti be moteru, todel turi deti visas imanomas ir neimanomas pastangas, kad tik princese paziuretu i ju puse, ir dar (jei labai pasiseks) - gaus pagaliau (!!!) to sekso...
Banalumas, susireiksminimas ir stereotipiskumas tiesiog liejasi is sito forumo.
Dristu pareiksti, kad man seksas santykiuose nera svarbiausia. Bet ar kam idomu? Visviena, vyrams bus uzklijuoti ta pati etikete, o mano komentaras - greiciausiai praignoruotas.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume