Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Jaunesnis draugas

Jaunesnis draugas

velniukstis

V

1 įrašai

2010/06/05 21:25:16 21:25:16

Mano galva, čia kiekvieno asmeninis reikalas, draugauti su 5, 10 ar 15 metų vyresne moterimi. Asmeniskai, mane kaip tik traukia vyresnes, labiau subrendusios, išsilavinusios moterys. Ir nelaikau aš savęs jokiu iskrypeliu bei neturiu kokių nors problemų susirandant jaunesne. Tik kad dauguma tų jaunesnių, mažvaikės, kurios nieko nesupranta apie gyvenimą. Ir galiu pasakyti tik tiek: jei jauciat kad vyresne moteris arba vyresnis vyras jums artimas/a, tai nesvyruokit, nes niekas šito gyvenimo nenugyvens apart jūsų. Juk ir ant Osvencimo koncentracijos stovyklos vartu buvo vokiškai užrašyta "Kiekvienam savo". Aš ir pats tokios ieškau rimtiems santykiams, nes jau nusibodo kvailos mažvaikės... Man reikia gyvenimo mėtytos ir vėtytos, tokios kaip ir aš. Taigi sėkmės visiems ieškantiems...

ieva

I

96405 įrašai

2010/06/06 07:55:26 07:55:26

Pasileidusi:
pasileidusiai: Negražu, kad pasileidusi ir ištvirkusi. Gaila, bet svečiai manė, kad tu solidi pana, o va, še tau, kad nori, pasirodo ji - pasileidusi. O gaila, labai gaila! Tiek daug vilčių dėjome.

Svečių lūkesčiai be pagrindo pačių svečių problemos. O gražu-negražu - subjektyvus pačių svečių vertinimas

Matome, kad pati susipainiojote tarp objektyvaus ir subjektyvaus, tiesa? Mesk vadovėlines žinias iš galvos - jos netikros, o tik kvailinančios mūsų vaikus. Jos melagingos ir tokia pat melaginga elito propaganda.

AdelijaM

A

22 įrašai

2010/06/06 10:09:42 10:09:42

Bendrauju su penkeriais metais jaunesniu vyriškiu, amžiaus skirtumo nejaučiu. Man su juo žymiai smagiau nei su vyresniais: aktyvus, protingas, paslaugus,iniciatyvus ir t.t. . Iki jo buvau skeptiškai nusiteikusi tokiam amžiaus skirtumui ir bendraudavau tik su vyresniais ir gerokai vyresniais vyrais. Amžiaus skirtumas nėra svarbiausias kriterijus santykiuose.

salamonijus

S

97 įrašai

2010/06/06 14:01:01 14:01:01

samanta: Tikrai niekada nepasirašyčiau už savo draugystę su jaunesniu bent kiek vyru - net jei dvasiškai būtų artimas, netrauktų. Tokių pažinčių atsisakau. Gamtos surėdyta, kad moteris būtų jaunesnė už vyrą - jaunesniai moteriai daug didesnis šansas pagimdyti sveikų vaikų. Moteris vysta fiziologiškai greičiau už vyrą. Puikiai jaučiuosi, kai vyras 5 metais vyresnis , nes turėtų būti bent kiek protingesnis už moterį. Ir atrodyti už jį norisi daug jaunesnei.

Is kur istraukei, kad GAMTOS SUREDYTA jog moteris turi but jaunesne? ir kodel manai, kad vyras 5m vyresnis uz moteri turetu buti protingesnis? ir isvis man toks vaizdas, kad tamsta nori buti moteris is leliu namu, zaisliukas vyrui ir namu atributas.

Regina00

R

6 įrašai

2010/06/17 07:34:06 07:34:06

koks skirtumas kuris is ju vyresnis ir kiek vyresnis? svarbu, kad jiems gerai...

xxx

X

308 įrašai

2010/06/17 08:01:57 08:01:57

Jo tesingai koks musų suknistas reikalas kas su kuo draugauja ar miega,bet cia klausimas buvo ar patys bendrautut atsakau bendrauciau jei norėciau bendraut nuo zmogaus priklauso.tik tas didelis amziaus skirtumasir turi ribas pvz 20-40 neko baisaus bet reik nepamirst kad po dvidesimt metų bus 40-60 otai jau manau negerai nes nelabai isivaizduoju ka veikt keturiasdesimtmeciui su 60m bobute ar atvirksciai .todel visdelto sakau tas amziaus skirtumas nori nenori turi turėt ribas o kokias pasirenka kas kaip nori.

Regina00

R

6 įrašai

2010/06/17 08:13:30 08:13:30

viskas vystosi savaime... kol abiems gerai, jie bendrauja... o be lytiniu santykiu dar yra ir dvasinis rysys... kitas dar budamas 40 - ties jau nieko nesugeba lovoj... arba jam sekso aplamai nereikia...

ieva

I

96405 įrašai

2010/06/17 10:19:57 10:19:57

AdelijaM: Bendrauju su penkeriais metais jaunesniu vyriškiu, amžiaus skirtumo nejaučiu. Man su juo žymiai smagiau nei su vyresniais: aktyvus, protingas, paslaugus,iniciatyvus ir t.t. . Iki jo buvau skeptiškai nusiteikusi tokiam amžiaus skirtumui ir bendraudavau tik su vyresniais ir gerokai vyresniais vyrais. Amžiaus skirtumas nėra svarbiausias kriterijus santykiuose.

Man labai patinka vienas vyriskis 5metais jaunesnis uz mane. Ir visgi nedristu galvoti apie artimesni rysi. Jis man simpatizuoja, atrodau jaunesne negu pagal metus, neisdristu buti arciau, pati statau barjera . Turbut esu kvaile? kaip perzengti save?

švelnuška

Š

26 įrašai

2010/06/23 11:27:58 11:27:58

ech, ir aš turėjau šią problemą, virš dviejų metu draugavau su drauge, kuri buvo vyresnė virš10 metų, pats baisiausias dalykas, kai reikia skirtis. Kai žinai, kad negali jai suteikti visapusiško konforto gyvenime. Kai pripranti, labai sunku vienas kitą palikti, žinai kad tas laikas ateis, negali išeiti į viešumą, nes jai nemalonu jai sutiktų pažįstamą žmogų ir aiškinti kas tu esi. Tėvams taip pat nepristatyti jauno draugo, nebent būtų labai supratingi. O kai būni dviese, atrodo laikas sustoja ir savaitgaliais guli lovoje, net tingėti tingisi. Tau patariu gerai pamąstyti, po to ateityje gali susidurti su daugumą problemų. Tam kartui abiem pusėm labai gerai, džiaugiatės gyvenimu užsidėję rožinius akinius.

švelnuška

Š

26 įrašai

2010/06/23 11:30:18 11:30:18

Svečias:
AdelijaM: Bendrauju su penkeriais metais jaunesniu vyriškiu, amžiaus skirtumo nejaučiu. Man su juo žymiai smagiau nei su vyresniais: aktyvus, protingas, paslaugus,iniciatyvus ir t.t. . Iki jo buvau skeptiškai nusiteikusi tokiam amžiaus skirtumui ir bendraudavau tik su vyresniais ir gerokai vyresniais vyrais. Amžiaus skirtumas nėra svarbiausias kriterijus santykiuose.

Man labai patinka vienas vyriskis 5metais jaunesnis uz mane. Ir visgi nedristu galvoti apie artimesni rysi. Jis man simpatizuoja, atrodau jaunesne negu pagal metus, neisdristu buti arciau, pati statau barjera . Turbut esu kvaile? kaip perzengti save?

Ne metuose laimė !Siūlau susitikti ir pakalbėti, jai senai neturėjai vyriškos giminės šalia, o kodėlgi nepabandžius ? Už tai per galva niekas neduos, o kad jaunesnis 5 metais, tai dar niekis. Pabandyk, gal nenusivilsi ? Sėkmės tau !

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume