Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Šalti vyrai

Šalti vyrai

axis

A

1 įrašai

2010/02/17 14:02:17 14:02:17

Kaip elgtis su vyru, jei jis tapo šaltas? Jam nepatinka ilgos "įžangos", bučiniai, kada bandau pasikalbėti atsakymas maždaug toks: tai ko tu dar nori? Jis visiškai neturi jokio žaismingumo "lipšnumo". Anksčiau taip nebuvo... Buvo kur kas meilesnis... Kai pati bandau elgtis meiliai, būnu atstumta. Ne manau, kad vyras turi meilužę, nes daug laiko leidžia namuose....Kaip elgtis? Vos keli mėnesiai kai susituolėm. Iki tol draugavom 7 metus. Ačiū už nuomones.

ieva

I

96405 įrašai

2010/02/17 15:02:47 15:02:47

Greičiausia jam norisi kažko naujo Visgi 7 metai jau praėję

Gerasis Meskiukas

G

12 įrašai

2010/02/17 16:21:50 16:21:50

Anksciau tiesiog reikejo daugiau stengtis, kad to "seksiuko" gaut, tai ir vyras ir stengdavosi labiau itikt, zaisdavo pagal moters taisykles. O dabar moteris "suzieduota", niekur nepabegs, seksualiai galbut ir jau pabodus, tai kam cia dar vargt su visokiom izangom ir lipsnumais

Emporija

E

849 įrašai

2010/02/17 17:10:06 17:10:06

Greiciausiai tu jam nusibodai. Dar tiketina, kad jo demesi patrauke kita. O visai gali buti, kad ir turi kita. Tai kas, kad daug laiko praleidzia namuose? Tai netrukdo megzti romano. Oi, patikek, jie sugeba!

nesuprasta

N

2 įrašai

2010/02/17 17:48:04 17:48:04

Aš taip pat turiu klausimą. Kaži kas yra mano draugui, jei jis pastoviai vieną sako, o kitą daro. Tarkim "Aš tavęs tikrai niekada nepamiršiu, būk rami" "O realybėj laiko randa viskam tik ne man. Bendraujam neilgai, bet net tiek pirmi mėnesiai nebuvo tokie gražūs kaip visada. Kartais man atrodo, kad jis manęs bijo, nes kilę mes iš mažo miestelio, o čia aš priklausau tam vadinama "elitui" o jis kaip iš kitos kompanijos jaučia tokį keistą jausmą, kad jis manęs nevertas, nes dar ir mano draugės sako, kad tipo kam tu su juo būni. Bet juk ei man patinka. Nejaugi jis bijo prisirišti ir todėl šaltai su manim bendrauja?

Emporija

E

849 įrašai

2010/02/17 18:07:43 18:07:43

Jeigu laiko randa viskam, tik ne tau, tai kazin ar jau taip bijo prisiristi. Mes mislinga vyru elgesi nesamoningai bandome pateisinti ir aiskintis save paguodziancia linkme. Taip apgaudineja ne tik jie mus, bet apgaudinejame ir pacios save. Apsiraizgome iliuzijomis. Naivios mes. Per geros jiems. Jie musu neverti. Man jau ir skausmai visi praejo, nes supratau, kad jie neverti ne trupucio to, ka del ju iskenciame.

ieva

I

96405 įrašai

2010/02/18 05:47:51 05:47:51

nesuprasta: ... o čia aš priklausau tam vadinama "elitui" o jis kaip iš kitos kompanijos jaučia tokį keistą jausmą, kad jis manęs nevertas, nes dar ir mano draugės sako, kad tipo kam tu su juo būni. Bet juk ei man patinka. Nejaugi jis bijo prisirišti ir todėl šaltai su manim bendrauja?

Jeigu tai jis girdėjo, jeigu bent kartą Tu jam apie tai užsiminei, net jeigu jis tai pajuto ... Nėra čia jokios baimės, tiesiog suveikia atmetimo rekcija su priešiškumo pasekmėmis. O žodžius "Aš tavęs tikrai niekada nepamiršiu, būk rami" galima ir kitaip suprasti, nebūtinai kartu gyvenant, o kaip gyvenimo pamoką

Alida1309810884_db

A

99 įrašai

2010/02/18 06:45:37 06:45:37

Man atrodo, vyrai dažniau elgiasi tiesiai, ne nori parodyti kažką įmantraus, kad būtų suprastas, o elgiasi, taip kaip yra, kaip jie paprasčiausiai jaučiasi. Jei nerūpi, ir nerodo dėmesio, jei aistra praėjo, ir nerodo švelnumo. Gražiai pasakė Emporija : "apgaudinejame ir pacios save. Apsiraizgome iliuzijomis" .

ieva

I

96405 įrašai

2010/02/18 07:25:49 07:25:49

Emporija: Jeigu laiko randa viskam, tik ne tau, tai kazin ar jau taip bijo prisiristi. Mes mislinga vyru elgesi nesamoningai bandome pateisinti ir aiskintis save paguodziancia linkme. Taip apgaudineja ne tik jie mus, bet apgaudinejame ir pacios save. Apsiraizgome iliuzijomis. Naivios mes. Per geros jiems. Jie musu neverti. Man jau ir skausmai visi praejo, nes supratau, kad jie neverti ne trupucio to, ka del ju iskenciame.

Mazochiste...

Emporija

E

849 įrašai

2010/02/18 08:36:01 08:36:01

Visai ne

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume