Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → As Tave Myliu...silpnybe ar stiprybe?

As Tave Myliu...silpnybe ar stiprybe?

niekas

N

62 įrašai

2010/02/14 19:48:20 19:48:20

Siame forume daug skaitau,kai turiu "tikra" nuomuone visada pasisakau...bet skaitant ilgainiui isidemiu keleta moteru,kurios nusvilusios ar kitaip nusivilusios santykiais iskart puola saukt:netikelis,luzeris,vyru nera,jie ismire ir t.t.
O klausimas paciom moterim:kai vyrai taria...myliu Tave,jums galvoje koks vertinimas...kvailys ar vyras?

19881id_Šaltmėtė

1

16 įrašai

2010/02/14 20:02:56 20:02:56

Man tai atrodo, kad labai priklauso nuo situacijos... jei sako vien tam, kad nusitempti į lovą, tai tada kvailys, jei sako nuoširdžiai - šaunu ir vyriška, kad nebijo...

Emporija

E

849 įrašai

2010/02/14 20:47:07 20:47:07

Jei jis parase "Tave" is didziosios raides, tai aisku, kad neturi tik to primityvaus ketinimo omeny. Mes, moterys, linke isvedzioti. Vyrai konkretesni.

kora

K

2495 įrašai

2010/02/14 20:48:57 20:48:57

Niekas: Siame forume daug skaitau,kai turiu "tikra" nuomuone visada pasisakau...bet skaitant ilgainiui isidemiu keleta moteru,kurios nusvilusios ar kitaip nusivilusios santykiais iskart puola saukt:netikelis,luzeris,vyru nera,jie ismire ir t.t.
O klausimas paciom moterim:kai vyrai taria...myliu Tave,jums galvoje koks vertinimas...kvailys ar vyras?

Man asmeniskai galvoje sukasi mintis, kaip pazvelgt i siela tarianciajam, ar nemeluoja jis, nesvarbu, ar tai kvailys, ar vyras.

Moteris_Ji

M

268 įrašai

2010/02/15 06:10:20 06:10:20

Mes stiprūs esame pripažindami savo silpnumą. Nėra nei stiprių, nei silpnų - esame žmonės, kurie esame visokie ir silpni, ir stiprūs, ir klystame, ir apisgauname, ir mylime ir neapkenčiame ir ... ir...
Man būtų visuomet malonu išgirsti, kad mane myli. Nemanau, kad gilinčiausi, ar "tikra" ar "netikra" ta meilė. Kam? ir kaip pamatuoti tą tikrumą ? Mano pačios reikalas ir apsisprendimas turėtų būti, kaip priimti tuos žodžius ir kas toliau.

Samanta

S

1028 įrašai

2010/02/15 07:47:11 07:47:11

Prisipažinti kad myli - yra STIPRYBĖ. Jei tai tiesa ir nesimėtoma žodžiais.

Samanta

S

1028 įrašai

2010/02/15 07:48:31 07:48:31

Moteris_Ji: Mes stiprūs esame pripažindami savo silpnumą. Nėra nei stiprių, nei silpnų - esame žmonės, kurie esame visokie ir silpni, ir stiprūs, ir klystame, ir apisgauname, ir mylime ir neapkenčiame ir ... ir...
Man būtų visuomet malonu išgirsti, kad mane myli. Nemanau, kad gilinčiausi, ar "tikra" ar "netikra" ta meilė. Kam? ir kaip pamatuoti tą tikrumą ? Mano pačios reikalas ir apsisprendimas turėtų būti, kaip priimti tuos žodžius ir kas toliau.

Man patinka jūsų pozicija .

Laurynas-IX

L

30 įrašai

2010/02/15 08:07:25 08:07:25

Klausei moterų, bet negaliu susilaikyti neprabilęs.

Esmė ne ką sakai, o kaip tai padarai. Jei ištari moteriai, kad myli ją, nes tai dovana, kurią dovanoji ir už kurią nieko neprašai, nes tai yra tikra, tada tai vyriška. O jei tari myliu su daugtaškiais ir tavo akys išduoda, kad tenori, kad tave patį pamiltų, tada tai silpnumas ir kvailystė. Kovoti dėl to kuo tiki - stiprybė, maldauti to ko nori - silpnumas.

Ech kokie laikai atėjo, vyrai apie tai kas vyriška klausia moterų. Pone niekas, juk tai tas pats, kas tu moteriai pasakotum apie tai ką reiškia būti moterimi.

laukine vysnia

L

697 įrašai

2010/02/15 09:36:29 09:36:29

pats klausimas iš esmės yra nesamonė....tai žodžiai su stipriausia energetika,žodžiai pakeliantys sielą iki dangaus,žodžiai ilgiausiai skambantys ore,labiausiai išlaukti žodžiai,kuriuos pati sau kartoji dar tūkstanti kartų...iki vėl išgirsti,pripažinimo ir pasitikėjimo žodžiai....
tikrai didelė "stiprybė" tai jausti ir jokiu budu nepasakyti..bet būna ir taip

ir vargšas tas,kuris sako dėl "naudos"...

ieva

I

96405 įrašai

2010/02/15 12:05:33 12:05:33

Niekas: Siame forume daug skaitau,kai turiu "tikra" nuomuone visada pasisakau...bet skaitant ilgainiui isidemiu keleta moteru,kurios nusvilusios ar kitaip nusivilusios santykiais iskart puola saukt:netikelis,luzeris,vyru nera,jie ismire ir t.t.

Kvailys, kvailys yra žmogus (vyras ar moteris), kuris sako ar nesako myliu tik todėl, kad laukia kažkokio vertinimo, tikisisulaukti sau pačiam užsidėtos etiketės patvirtinimo, ar nori ją pasikeiti nauja, blizgesne...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume