Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → aklavietė

aklavietė

Samanta

S

1028 įrašai

2010/01/05 22:26:32 22:26:32

Atsiduokite savo jausmui, bet...būkite pasiruošusi galimiems netikėtumams. Ir išmokite tiesiai aiškiai sakyti, ką manote, vyrai nelabai supranta užuominas. Linkiu, kad jums pasisektų .

Samanta

S

1028 įrašai

2010/01/06 08:40:59 08:40:59

Psileidusi:
Alida: Matau tik vieną išeitį: pasisodinti šalia savęs ir atvirai išsikalbėti. Pasakyti, ką jauti, kaip jautiesi, kai jis pasiplauna, ko tikiesi, ką galvoji apie jūsų ateitį. Te atvirai išdėsto, ką jis apie visa tai galvoja, o paskui kartu nuspręsti, ar tąsytis toliau, ar ieškotis kiekvienam gyvenimo draugo, kuris bus "tas žmogus", nuo kurio nebereiks pabėginėti. O mintijimas- "gal gal" nieko gero neduoda- įsivarysi nemigą, susigadinsi nervus. Tikruose santykiuose vyrauja aiškumas ir visiškas pasitikėjimas partneriu. Ko ir linkiu.

Na ir ką toks pasisėdėjimas ir pasikalbėjimas duos? pasakys uuu tu man darai spaudimą aš nepasairuošęs aš nežinau ko noriu ir t.t.

Alida, jei tu taip elgtumeis su vaikinu, negi nesuprastum, kad jis tavęs laukia, o tu juo elementariai naudojiesi?

Aš esu už Alidos pasisakymą. Tikra tiesa: [i:3ess7bzt]Tikruose santykiuose vyrauja aiškumas ir visiškas pasitikėjimas partneriu.[/i:3ess7bzt]. Arba tokie dalykai pamažu ugdomi. Neaišku, kiek laiko jie jau bendrauja. Jei kokius metus ar pusę metų - tai kažkas gali būti ne taip..

BjauriBoba

B

64 įrašai

2010/01/06 16:25:18 16:25:18

Duok dieve jums sveikatos ir laimes. Tik nepamirsk, kad vyrai kartais meluoja...

niekas

N

62 įrašai

2010/01/06 19:58:42 19:58:42

BjauriBoba: Duok dieve jums sveikatos ir laimes. Tik nepamirsk, kad vyrai kartais meluoja...

Moterys taip pat

Pasileidusi

P

395 įrašai

2010/01/06 21:10:44 21:10:44

saulegraza: Sveikuciai, stai issiaiskinau, kaip cia Alida sake, pasisnekejome, mekenau kazka, o jis pats iki aiskumo kalba siek tiek nukreipe...Pasirodo, jam esu svarbi, bet nenori jis manes prirista laikyti, kitos tikrai neturi, o bendrauti taip tik temoka... kalbejo ir apie mudvieju ateiti...pats! As konkreciai net neuzsiminiau, tai jis dave suprasti kad mes dabar pora ir niekaip kitaip:) Na ka gi, tesime santykius, gal yra toks zmoniu tipas, kurie taip bendrauja... Aciu dar karteli visiems:). Gal tai dar ne pabaiga, gal verksiu dar...kas zino...

Na nežinau... Kaip čia aiškiau pasakyti - jie iš tikro manai, kad jis tik taip bendrauti temoka, o taip kaip jis bendrauja tave skaudina... verksi. Norėsi jį pakeisti ir verksi...

Tie kas sako sek širdies balso tegu skiria kur yra savęs apgaulė ir iliuzijų, vos ne įsivaizduojamo draugo susikūrimas ir kur yra širdies balsas, kai žmogų gali priimti tokį, koks jis yra. Nespausti ir nebandyti pririšti...

Saulegraza

S

9 įrašai

2010/01/07 07:43:36 07:43:36

Pasileidusi:
Na nežinau... Kaip čia aiškiau pasakyti - jie iš tikro manai, kad jis tik taip bendrauti temoka, o taip kaip jis bendrauja tave skaudina... verksi. Norėsi jį pakeisti ir verksi...
Tie kas sako sek širdies balso tegu skiria kur yra savęs apgaulė ir iliuzijų, vos ne įsivaizduojamo draugo susikūrimas ir kur yra širdies balsas, kai žmogų gali priimti tokį, koks jis yra. Nespausti ir nebandyti pririšti...

Jau pripratau ir as taip bendrauti, supratau kad pati masciau ne taip, norejau pernelyg ji savintis, o juk jis turi savo gyvenima, veikla, negali jis buti priristas prie manes visas dienas...Supratau, kad man buvo savrbu tik suzinoti, kad as jam svarbi, ir ta irodyma gavau, dabar apsiraminau. Jei pamatysiu, kad nesu svarbi, tada taip, viskas per nauja...

Samanta

S

1028 įrašai

2010/01/07 08:16:07 08:16:07

Moterys kitaip suvokia bendravimą: jos gali visiškai atsiduoti tam bendravimui, jos randa laiko tarp nepabaigiamų darbų paskambinti arba parašyti žinutę rūpimam žmogui. Tuo tarpu vyrai užsiėmę kažkuo, sunkiai persijungia į kitą veiklą, taip jau yra. Gal čia nesutarimų atsakymas?

Pasileidusi

P

395 įrašai

2010/01/07 08:25:24 08:25:24

saulegraza:
Pasileidusi:

Jau pripratau ir as taip bendrauti, supratau kad pati masciau ne taip, norejau pernelyg ji savintis, o juk jis turi savo gyvenima, veikla, negali jis buti priristas prie manes visas dienas...Supratau, kad man buvo savrbu tik suzinoti, kad as jam svarbi, ir ta irodyma gavau, dabar apsiraminau. Jei pamatysiu, kad nesu svarbi, tada taip, viskas per nauja...

Taip, tikrai, ne tik save, bet net ir mane jau įtikinai, kad dėl visko tu kalta pati ir tik tu viena. Na sėkmės...

Mona

M

110 įrašai

2010/07/25 15:14:33 15:14:33

Aūūūūū, saulėgrąža Ar nebeverki, ar viskas Tau gerai pagaliau? Nudžiugink mus

Iš tikrųjų smalsu, ar galima priimti kito žmogaus bendravimo būdą, susitaikyti su tokiu, atsisakant sau priimtino. Nenustebsiu, jeigu saulėgrąžai dažniau sunku negu malonu ir ramu.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume