Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → VYRO ZODZIAI MOTERIMS...

VYRO ZODZIAI MOTERIMS...

ieva

I

96405 įrašai

2009/11/28 19:18:47 19:18:47

Svečias: O jus ką, žmona paliko?

o tūretų?

ieva

I

96405 įrašai

2009/11/28 19:39:47 19:39:47

Svečias:
Svečias: O jus ką, žmona paliko?

o tūretų?

o jaučiatės tiek prisidirbęs?

swx

S

127 įrašai

2009/11/28 20:16:50 20:16:50

As labai atsiprasau uz si flluda temos autores.
Jauciuosi lyg ir is manes imtu "interviu". Sekanciam kartui, bukit malonus nesiukslinkim temu, kokia ji bebutu, kazkur yra "tema' apie "swx'. Galit sukurt nauja ir tt.
Ziniukui kasciukui atsakau: nei per nago juodyma

Naudodamasis ta proga, Visaziniuko Kasciuko paklausiu, o tu zinai kur ji?! ir kaip ji atsirado ten kur dabar?! Gali neatsakyti arba taip kaip prasiau auksciau.

PS Man labai gaila, bet i vedlius, greiciausiai neatsakysiu

ziniukas

Z

2 įrašai

2009/11/28 21:24:24 21:24:24

swx: As labai atsiprasau uz si flluda temos autores.
Jauciuosi lyg ir is manes imtu "interviu". Sekanciam kartui, bukit malonus nesiukslinkim temu, kokia ji bebutu, kazkur yra "tema' apie "swx'. Galit sukurt nauja ir tt.
Ziniukui kasciukui atsakau: nei per nago juodyma
Naudodamasis ta proga, Visaziniuko Kasciuko paklausiu, o tu zinai kur ji?! ir kaip ji atsirado ten kur dabar?! Gali neatsakyti arba taip kaip prasiau auksciau.

PS Man labai gaila, bet i vedlius, greiciausiai neatsakysiu

Ačiū už niką
Tik nesupratau apie ką klausi manęs - apie temos autorę?
Taip, žinau kur ji. Tačiau svarbu, kad ji pati susivoktų kur ji yra. Jei jai patinka ten būti - tai nieko daugiau daryti ir nereikia. O jei nepatinka - reikia jai pačiai atsekti kodėl ji ten atsidūrė, kad galėtų iš ten išeiti.

Jei autorė norėtų - su ja apie tai ir kalbėčiau Nes skauda - jai. O kiti - tik smalsuoliai.
Pagarbiai

kora

K

2495 įrašai

2009/11/29 11:56:25 11:56:25

mistika: Sveiki kaip interpretuotumet vyro zodziu tokius....jau N-aji karta jis mane nori palikti ir sako as tave myliu nu bet reikia skirtis...REIKIA !!! Ir vel persigalvoja sako myliu visa kita.... kaip tai interpretuoti kai ne meile? Kaip pajuoka..... nes tai gelia tik skausma...

Jei jus moteris, o draugas vyras, tuomet gal meile? O jusu abejones jam sukelia netikrumo jausma ir nora nuo skausmo begti, nors tai padaryti labai sunku, taciau imanoma. Kai jums skaudet pradejo, juk supratot, kad kazka daryti reikia?

Žiniukė

Ž

5 įrašai

2009/11/30 09:39:32 09:39:32

kora:
mistika: Sveiki kaip interpretuotumet vyro zodziu tokius....jau N-aji karta jis mane nori palikti ir sako as tave myliu nu bet reikia skirtis...REIKIA !!! Ir vel persigalvoja sako myliu visa kita.... kaip tai interpretuoti kai ne meile? Kaip pajuoka..... nes tai gelia tik skausma...

Jei jus moteris, o draugas vyras, tuomet gal meile? O jusu abejones jam sukelia netikrumo jausma ir nora nuo skausmo begti, nors tai padaryti labai sunku, taciau imanoma. Kai jums skaudet pradejo, juk supratot, kad kazka daryti reikia?

Kora, kodėl linkite mistikai blogo? Kodėl sakote, kad santykiuose, kuriuose vyras ją akivaizdžiai žemina, ji pati kalta?

Asta31324579346_db

A

763 įrašai

2009/11/30 17:15:08 17:15:08

Žiniukė:
kora:

Kora, kodėl linkite mistikai blogo? Kodėl sakote, kad santykiuose, kuriuose vyras ją akivaizdžiai žemina, ji pati kalta?

O kas tada kaltas? jei autore nemyli saves, leidzia save skaudinti, tai kaltas vyras?
Jei jis sako reikia skirtis, reiskias reikia. Reiksias jis turi tam priezasciu, tik bijo atsakomybes uz iniciatyva. O tie gryzinejimai yra tik is patogumo, pripratimo ar pan.
Autorei reikia tokio vyro?

namiokass

N

226 įrašai

2009/11/30 20:05:22 20:05:22

Atsakydamas į temą pasakyčiau kad jis nevertas tada tavo meilės

Setkina

S

2 įrašai

2009/12/01 09:06:30 09:06:30

Mano situacija irgi panaši.Vyras išėjo iš namų prieš pusę metų.Dažnai lankosi pas vaikus,kartais persimetam žodžiais ir mes.Kelis kartus prašiau grįžti,tačiau atsisakė.Pasiūliau skirtis,tačiau tada pasiskubino dingti iš namų.Daugiau bijau grįžti prie skyrybos temos,nes visiškai nenoriu skirtis.Bet ko gero reikia suimti save į rankas,nes jo poelgiai mane žeidžia ir skaudina,ir pradėti skyrybų prosecą.

ieva

I

96405 įrašai

2009/12/01 10:15:54 10:15:54

Emocijos tabu! Jei tau kažkas nesiseka tai esi silpnesnis !? Juk skųstis ir “žliumbti”, kad tau kažkas negerai, nevyriška ar ne?! Tada atspėk!
O kurį auklėjo kitaip?!

Galvoji kas lengviau?!
Nutraukti ?!
Bet juk vėl tas pats?!

swx
PS.Gerulė “knygelė” į rankas papuolė. Kai “sugraušiu” papasakosiu

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume