Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Laimingos šeimos paslaptys:

Laimingos šeimos paslaptys:

ieva

I

96405 įrašai

2009/12/20 15:32:56 15:32:56

Susmulkink gyvenima iki akimirkos ir vargei suprasi,kad tobulybe egzistuoja.Tikriausiai,tobulybe ir yra jos ieskojimas,neatradimas,nes mes tobulai netobuli.

kora

K

2495 įrašai

2009/12/20 20:39:12 20:39:12

Svečias: Idomi teorija apie partnerius pries ir po vedybu:)

Logiska:meile iforminta,o nuotykiu troskimas pasamoneje islieka toks pats...idomu,ka apie tai mano kiti?

Vienintele vieta is viso straipsnio, kuri man patiko. Labai net linkusi siam teiginiui pritarti.

kora

K

2495 įrašai

2009/12/20 21:39:38 21:39:38

Svečias: "Paskaičiuokime, kiek kartų per dieną mes susilaikome nuo savo „neleistinų“ troškimų.
Ir štai jūs pasakysite: juk tai taip banalu! Kas nežino, jog vyrams reikia atskleisti savo moteriškąją pusę, o moterims- savo vyrišką? "
[url:12ul1wqw]http://gyvenimas.delfi.lt/love/article.php?id=27004843[/url:12ul1wqw]
swx

Manau, tai gali buti jausmas motinos ir kudikio, kuri patyreme kiekvienas pries salyti su aplinka. Islikes noras karts nuo karto pakartoti ir pajusti kazka panasaus.

Kad isgyventi aplinkoje ir be pedsaku neisnykti pasireiskia dauginimosi jausmas bei mastymas ir protas, kurie diktuoja savas tiesas.

kora

K

2495 įrašai

2009/12/20 21:56:27 21:56:27

Emporija: Man idomu, kodel visi sitie, cia esantys protingi, ismintingi, jautrus, kurybingi, gilus, issilavine, grazus, turintys subtilu bei sveika humoro jausma, sveiki tiek siela, tiek kunu zmones, yra vienisi? Kodel taip yra? Kas man galetu atsakyti?

Manau, kad daug kas skuba, nieko nebijo, nemasto, o veliau atvirksciai, delsia, bijo suklysti dar karta, abejoja, laukia, o poreikis jausti kita zmogu islieka, o galbut kai kam net sustipreja...

kora

K

2495 įrašai

2009/12/20 22:07:01 22:07:01

samanta: Vienas žinomas žmogus paklaustas, kas svarbiau šeimoje: meilė ar seksas, atsakė: kantrybė...

Tas zmogus i uzduota klausima neatsake, nes kantrybe, kaip prieskonis, tinka beveik visur. Manau, reikejo dar paklausti apie siu zodziu jo asmenini suvokima, nes man ispudis susidare, kad vyrai ir moterys kalba apie ta pati tik skirtingais terminais.

kora

K

2495 įrašai

2009/12/20 22:18:54 22:18:54

Svečias:
beki: Aš labai pritariu "svečiaui".... Nes šioje "chemijoje" tikrai negalime pritaikyti formulių, nes mes esame kiekvienas individualus "elemtas"

Tas smalsumas kada nors mane prazudys.
Na ir kagi tas individualus elementas bando atrasti sioje svetaineje? jei jau negalite pritaikyti jokiu formuliu ar yra prasmes ko nors siekti?
swx

Kai vyksta "chemine" reakcija, svarbu islaukti, kad tinkamai susijungtu elementai, o laukiamas rezultatas nepasirodytu kitoks.

P.S. Elementai ne vien tik jungiasi, taciau ir skaidosi sekmingai.

kora

K

2495 įrašai

2009/12/20 22:34:41 22:34:41

Svečias: Susmulkink gyvenima iki akimirkos ir vargei suprasi,kad tobulybe egzistuoja.Tikriausiai,tobulybe ir yra jos ieskojimas,neatradimas,nes mes tobulai netobuli.

Manau, suvokti savo tobulybes egzitencija, suprasti nepasiekiamuma, taciau nepaliaujamai jos siekti yra viena is ilgalaikes laimingos seimos paslapciu.

Perliukas

P

2 įrašai

2009/12/22 16:23:58 16:23:58

Pas mus irgi su vyru nera taip,kad sutariame idealiai, juk pasaulyje tobulumo nera Siaip buna susipykstam del labai svarbiu dalyku,o buna tiesiog del nieko.Na visko pasitaiko. Bet siaip laikomes vienas kito, turime maza dukryte kuri mus laiko ir stengemes,jog mergaite turetu tiek teti tiek mama.

kora

K

2495 įrašai

2009/12/22 17:10:20 17:10:20

Perliukas: Pas mus irgi su vyru nera taip,kad sutariame idealiai, juk pasaulyje tobulumo nera Siaip buna susipykstam del labai svarbiu dalyku,o buna tiesiog del nieko.Na visko pasitaiko. Bet siaip laikomes vienas kito, turime maza dukryte kuri mus laiko ir stengemes,jog mergaite turetu tiek teti tiek mama.

Man irgi patinka perliuku verinys nepabirejes, nes paskui sudetinga juos vel visus surinkt ir i pozicijas suvert senasias.

Samanta

S

1028 įrašai

2009/12/22 21:46:07 21:46:07

kora:
samanta: Vienas žinomas žmogus paklaustas, kas svarbiau šeimoje: meilė ar seksas, atsakė: kantrybė...

Tas zmogus i uzduota klausima neatsake, nes kantrybe, kaip prieskonis, tinka beveik visur. Manau, reikejo dar paklausti apie siu zodziu jo asmenini suvokima, nes man ispudis susidare, kad vyrai ir moterys kalba apie ta pati tik skirtingais terminais.

O kaip į tą klausimą jūs atsakytumėte? Visi jūs? Gal žmogus turėjo omeny, kad kantrybė išgelbsti ir blėstančią meilę, ir blėstantį seksą?... Manyčiau kad po kantrybės svarbiausia meilė, nes be jos neįsivaizduoju sekso.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume