sweiki,nezinau ka daryti visiskai nesuprantu vaikino...arba gal man kazkas negerai.
Draugaujame jau kelerius metus. Per ta laika buvo visko, tame tarpe jis man buvo neistikimas, na bent jau as tai laikau neistikimybe, jis tai apibudinai: kaip nieko nereiskianti flirta. O neistikimas man jis buvo per interneta - radau toookiu riebiu zinuciu su kitomis, tame tarpe ir su savo buvusia. Atleidau, nors dar prisimenu, bet jau negriebia taip uz sirdies kaip anksciau. aisku po to ivykio ir ko tik nebuvo...ir jis mane mest norejo ir aiskino kad nebemyli, nesenai paaiskejo kad jis man apie kelis faktus pamelavo. pvz. jo pirmas prisipazinimas meileje buvo melas ir tai gana skaudu. karts nuo karto vis pagalvoju ar isvis jis mane myli , o jei ne koks tikslas buti su manimi. santykiai kuri laika buvo gana geri, bet ddabar vel neaisku, mano nuojauta kaip ir tada sako kad jis turi kita. O si pojuti pakursto ir tai kad jis atsales, nenori myletis, nenori bendrauti, nors pasak jo mes bendraujame, tik va beda kad tas "bendravimas" "vyksta" ziurint televizoriu. bijau klaust apie manomai esama kita, nes zinau kad prasides staugimas jog man paranoja ir t.t. Kazkaip man sunku juo pasitiketi juolab kai zinau kad ir tas svarbus zodis santykiuose "myliu", tebuvo melas. Mane tai vercia abejoti siuometu kiekvienu siuo zodziu pasakytu.ir blogiausia kad jis niekada nenori su manim atvirai pasisneketi, pasidalinti tuom ka galvoja, savo jausmais. nezinau ka daryt , gal sugrizo sena mano emocine krize isgyventa per tuos ivykius, o gal cia jau ne mano psichologines bedos, o jo?
Gal kas buvot atsidure panasioje situacijoje? Gal galit pasidalint gyvenimiska patirtimi?