2009/11/13 10:22:04 10:22:04
su vaikinu mes jau 1metai ir 3 menesiai. tarp musu 70 km atstumas susitinkam sawaidgaliais gana daznai. jis studentas as jau baigus studijas, amzius taspats. man 21 jam 22. pasipykstam kaip ir kiekvienos poros bet tai netrunka ilgai. vakar jis man pasiskudnde kad nebera apie ka kalbeti o norisi bendrauti. isseko temos nerandam kompromiso. paklausiau ar tai musu santykiu pabaiga jis atsako kad nenoretu kad tai ivyktu. kas patars? kam yra buvus tokia situacija, kaip man elgtis?
2009/11/13 10:46:53 10:46:53
Galima dalintis kasdiene informacija - ką abu nuveikėte, ką matėte. Yra draugai, giminės, galima aptarti kokias nors situacijas (neapkalbėti!). Darbas, mokslas, pomėgiai, bendri ateities planai, perskaityta knyga, situacija Lietuvoje , skanus naujas patiekalas, pirkinys - kas kam aktualu, kuo kas gyvena. Vieni gvildena globalias, filosofines temas, kiti - kasdienes. Kai susipažinote,juk turėjote kažką bendro? Man buvo taip, kad su vienu žmogumi iš viso pokalbis nesimezgė, bet ten jau jo problema buvo (nes aš tik akmens nesugebėčiau prakalbinti ). O su kitu - abu nenutylame - ir įdomu! Nežinau kaip bus toliau. Sėkmės randant naujas temas ir gvildenant senas .
Persona1297118296_db
P
252 įrašai
2009/11/13 10:55:02 10:55:02
o iki tol turėjot apie ką kalbėt? jei taip, rasit ir dabar. nebent jis nebenori kalbėt
išeikit kur nors, pažiūrėkit filmą/spektaklį/parodą, sudalyvaukit kur- kad vėl būtų įspūdžių, kad vėl būtų veiklos. jei tik noras pas abu yra, tikrai išspręsit šitą reikalą
2009/11/14 17:17:36 17:17:36
Man buvo taip pat, kad ir norisi kalbėt bet niekaip neatrandu ką kalbėt, nėra čia blogai trumpalaikis dalykas, tiesiog "užsikirto" ir tiek
po keliu dienu turetų viskas manau susitvarkyt (o gal truputį ir vėliau)... jeigu niekaip nesiriša klaba pameginkit trumpam kartu atsitruakt vienas nuo kito, patikek tikrai bus geriau
Psichoanalitikas
P
3 įrašai
2009/11/18 06:18:42 06:18:42
Nenoriu but "juodas" pranasas bet dazniausiai kai issenka temos tolimesne santikiu lemtis 50 ir 50. Tai yra viskas priklauso tik nuo Jusu. Pabandikit surasti kazkokiu bendru uzsiemimu kurie patiktu jums abiem. Pamastikit apie ka jam yra idomu kalbet, galbut padiskutuot jums bendrom temom, galiausiai galma pabanditi pasikalbeti butent apie "neturejima ka kalbeti", ispresti sia problema bendravimu apie ja. Is asmenines praktikos: Poru neturejimas bendru temu, dazniausia priezastis kad pora arba vienas is poros nenori aplamai kalbetis, arba jam yra neidomu kalbeti arba del kazkokios priezasties sia akimirka jis nenori kalbet.
2009/11/18 07:20:17 07:20:17
Tai gal atėjo laikas veikti o ne kalbėti.
2010/03/23 20:58:09 20:58:09
samantta: Galima dalintis kasdiene informacija - ką abu nuveikėte, ką matėte. Yra draugai, giminės, galima aptarti kokias nors situacijas (neapkalbėti!). Darbas, mokslas, pomėgiai, bendri ateities planai, perskaityta knyga, situacija Lietuvoje , skanus naujas patiekalas, pirkinys - kas kam aktualu, kuo kas gyvena. Vieni gvildena globalias, filosofines temas, kiti - kasdienes. Kai susipažinote,juk turėjote kažką bendro? Man buvo taip, kad su vienu žmogumi iš viso pokalbis nesimezgė, bet ten jau jo problema buvo (nes aš tik akmens nesugebėčiau prakalbinti ). O su kitu - abu nenutylame - ir įdomu! Nežinau kaip bus toliau. Sėkmės randant naujas temas ir gvildenant senas .
As irgi turiu tokia problema su savo drauge... bet su ja aptarti kanors isvis neimanoma...visada sako nemokesiu paaiskint...arba labai daug pasakot.... ir as konkreciai nebeisivaizduoju ka daryt...
2010/03/23 21:18:48 21:18:48
Su savo zmogum gera ir patyleti. O jei tyla slegia- tai ne tavo zmogus...
rudnosiukas
R
1260 įrašai
2010/03/24 05:56:59 05:56:59
nebezinau: As irgi turiu tokia problema su savo drauge... bet su ja aptarti kanors isvis neimanoma...visada sako nemokesiu paaiskint...arba labai daug pasakot.... ir as konkreciai nebeisivaizduoju ka daryt...
Jei tik yra noras- mokykitės, vienas paaiškint ir kalbėt, kitas geriau suprast.
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume