Sveiki, rašau trumpai savo istorija ir norėčiau kad pakomentuotumėte.
Susipažinau su mergina studijuodamas, tuo metu jai buvo santykiuose krizė, nes tuo metu ji draugavo su ilgamečiu savo draugu. kaip minėjau susipažinom jai sunkiu laikotarpiu ir patikom vienas kitam labai. Taip atsitiko, kad ji išsikyre su draugu su kuriuo praleido 5 metus, ir mes pradėjom draugaut. Viskas vyko labai greitai aistra meilė, prabuvom ganėtinai trumpai daugiau nei puse metų, tačiau tas jos buves nepaliko jos ramybėj vis bandė susigrąžint, aš žinojau apie buvusio bandymus ir kad ji susitinka su juo, taigi pasakiau arba aš arba jis. Deja ji pasirinko jį, po mėnesio mes vėl pradėjom bendraut, bet ne kaip draugai o kaip meilužiai, visur leisdavom laiką, ji sake kad myli mane ir jaučiau tai,taip buvo ir iš mano puses,stengiau ja susigrąžint bet nepavyko, ir visa tai tesėsi pora metų.
Sunku buvo nes buvome kursiokai. Bandydamas susigrąžint pridariau klaidų, ji buvo isižeidusi, bet pasakiau jai, kad jų daugiau nepasikartos, aptarėme tai, ir ji pasakė kad noras grįžt yra, bet aš turiu pasistengt, kad turi atsirast gražus bendravimas ir palaipsniui kilti. Stengiausi, siūliau jai vos ne kiekviena dieną susitikt, nuveikt ką nors, tačiau ji atsisakydavo, motyvuodavo, laiko nėra, na aš nepasidaviau, toliau jai siūliau, poto ji pradėjo kaltint kad forsuoju įvykius ir spaudžiu. Tada, buvo kažkur mėnesio nebendravimo tarpas,nustojau ąš, kviest. iš jos per ta laiką nesulaukiau nieko, i po to mėnesio vėl pasiūliau, ji atsisakė,pasakiau jai norėsi duok žinia, nes nebe ketinų, kiekvieną dieną, prašyt.Vėl buvo nebendravimo tarpas, ir aš iš jos sužinau , kad ji susižadėjo, pareiškė, kad per ta nebendravimą, pagalvojo kad aš kita turiu ir nusprendė gyvent toliau.Man buvo šokas, nes iki dabar man dideli jausmai buvo, išgyvenu blogiausius laikus.Žinau, kad jau viskas..., bet ar aš kažka blogai dariau ar ji?