Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Inicijavau pati skyrybas, o dabar noriu susigrazinti.

Inicijavau pati skyrybas, o dabar noriu susigrazinti.

Persona1297118296_db

P

252 įrašai

2009/11/12 11:49:25 11:49:25

viktorija, ką bepasirinktum dabar, patarimas ateičiai- JOKIŲ klausimų nespręsk taip. tai yra neprotinga ir nepatikima. ir, kaip pati jau matai, tikrai skaudu ir neefektyvu. liežuvis duotas tam, kad kalbėtume.

beje, tos vyrų meilės... na, jie linkę vaizduot save akmeniniais, bet... tai, kad jis su kita, nereiškia, jog nieko nebejaučia. jau sakiau, kiek pamenu. tiesiog taip paprasčiau užsimiršti, numaldyti skausmą...

PWD

P

56 įrašai

2009/11/12 13:37:48 13:37:48

Man čia viskas atrodo taip paprsta. Meilė gal ir buvo, bent jau iš merginos pusės, bet buvo su netinkamu žmogumi. Buvo drauge, bet nebuvo gerai. Patariu ieškokis kito vaikino, sau tinkamesnio. Kiekvienam savas žmogus.

Taskas

T

207 įrašai

2009/11/12 17:25:35 17:25:35

Manau pati prisidirbai, todel pati dabar ir srebk. Kalbetis nenorejai ir vaikina du kartus atstumei. Kvaila manau dabar isikasti ta minti ir taip save raminti, kad va jei kita po menesio turi tai reiskia nemylejo taves. Taip bandai pateisinti ta savo poelgi, tipo pasielgei teisingai. Mes aisku tau nepasakysime ar vaikinas tave mylejo, bet kvaila yra teigti, kad jei po menesio susirado kita tai vadinasi nemylejo taves. Tiesiog po tokiu isikyrimu vieni nusigeria, kiti pasineria i darba o kiti susiranda kita pana. Gal jis nenorejo staugti vienas is skausmo ir todel susirado kita, kad lengviau visa tai uzsimirstu.Bliamba, kaip biesina tokios merginos kurios is problemos padaro ja 100 kartu didesne ir galu galiausia uz tai apkaltina vyra. Kalbetis reikejo ir dar karta kalbetis.
Eik pas ji ir isakyk viska nuo A iki Z. Kad tau buvo sunku su pinigais, kad truko geliu ir demesio, kad issiskirusi galvojai sitaip demesio gauti, kad myli ir kad gailiesi del sio savo poelgio. Tavo vietoje pridurciau, kad ir durna esi bet tiek to. Zodziu busi nors pabandziusi, o paskui jau viskas bus vaikino rankose. Busi nors pabandziusi. Jei vaikinas vistiek pasakys ne , nu tai tada nusigersi, pasinersi i darba arba susirasi kita bahura. Tiesa dar gali patapti tokia kurios sako, kad visi vyrai yra kiaules ir paskui su draugemis dejuoti , kad nera vyru, kad geriausia uzsienieciai, nes tie tai jau moka rodyti demesi.
Sory uz pikta tona, bet nu jus merginos kartais ir sukomlikuojate padeti...AUKSAS yra ta moteris, kuri yra supratinga ir nesitiki, kad vyras perpras jos moteriska mastysena. O ateina ir ramiai, be jokiu kaltinimu nupasakoja kaip jauciasi ir ko noretu.

VIKTORIJA2009

V

12 įrašai

2009/11/12 22:43:51 22:43:51

Aciu uz komentarus, na taip ismones man kartais truksta. Kad esu kvaila, gal but ir nepasakyciau, bet truksta pavyzdzio, kaip turi buti idealioje poroje, ar seimoje... todel visu nuomonemis ir vadovaujuosi, tuo metu man pasirode teisinga nuomone pasiielgti taip. Dabar pripazystu savo klaidas. Si vakara su juo pasikalbejau, issakiusi viska ka galvoju... ir tikrai nepaisant nieko noriu buti su juo. Jo reakcija buvo: papasakojo viska, ka jaute ir ko tikejosi. Dabar bijo rizikuoti, kad kazkas panasaus nepasitaikytu. Jis viska vertina protu, as vadovaujuosi emocijomis ir jausmais. Jo siulomas variantas: Kadangi jau turi simpatija, jis jaustusi labai nesaziningai pries ja, jeigu nutrauktu santykius ir plius pries savo aplinkinius, nes kai issiskyre pries visus isvadino materialiste. Del meiles- jis sako kad jos dar like. Is tikruju labai keistai pasijauciau, (bet gerai ) kada kovojau uz savo meile, as noreciau, kad ji testusi ir toliau. Bet kitu atveju nezinau: ar stengtis is visu jegu rodyti kaip noriu viska susizgrazinti, ar atsitraukti ir stebeti ? (nes jis sake, kad jeigu nepavyktu nieko su nauja simpatija, tada viska galetume testi, bet kada jis dabar renkasi nauja simptaija, paskui as jausiuosi sutrypta jeigu noresime susitaikyti). Kaip elgtis: ar stengtis bet kokia kaina susigrazinti ar palikti viska taip kaip yra ?

rudnosiukas

R

1260 įrašai

2009/11/13 06:07:49 06:07:49

VIKTORIJA2009: ... gal toks mano elgesys buvo noras isitikinti ar tikrai Jisai mane myli ? ...

... ar nusipirkus kokį Volvo už 100000 tiesiai iš salono, norėdama įsitikinti ar jis tikrai saugus, bandysi gerai įsibėgėjus tvot į artimiausią stulpą ar sieną???

VIKTORIJA2009: ... nes jis sake, kad jeigu nepavyktu nieko su nauja simpatija, tada viska galetume testi, bet kada jis dabar renkasi nauja simptaija, paskui as jausiuosi sutrypta jeigu noresime susitaikyti...

Gal jis tau per geras? Gal ne tavo nosiai? Jis [u:3ckbb9kg]atsakingai[/u:3ckbb9kg], skirtingai nei tu, žiūri, į bendravimą, o tu ir vėl bandai jam kaltę suverst, neva jis tave tuo trypia/tryps/sutryps...

Gal apskritai dar per mažai užaugus su vaikinais bendraut?

Human

H

653 įrašai

2009/11/13 06:58:20 06:58:20

Shaize. . as ta bahuriuka uzjauciu. O kad materialiste isvadino tai ne veltui turbut, net manau kad tu tikrai nepasikeisi ir busi tokia, nes is pasisakymu . . Ne uz ka.

VIKTORIJA2009

V

12 įrašai

2009/11/13 07:45:02 07:45:02

Hmm... manau, galiu pasikeisti, nes matau, kad verta pasikeisti. "Ar as kalta, kad kvaila ? "

PWD

P

56 įrašai

2009/11/13 08:46:11 08:46:11

VIKTORIJA2009: Hmm... manau, galiu pasikeisti, nes matau, kad verta pasikeisti. "Ar as kalta, kad kvaila ? "

Žmonės iš esmės nesikeičia, gali tik stengtis, vaidinti. Ar kalbėjai su vaikinu kodėl taip įvyko? Ką žadat daryti kad to nebebūtų. Kadangi pati prašai jo sugryžti, manau, vaikinas tikrai nesikeis.Ar tikrai nori ir toliau slėpti ašaras stovint prie kasos.
[i:10rnbsa1]Kadangi jau turi simpatija, jis jaustusi labai nesaziningai pries ja, jeigu nutrauktu santykius ir plius pries savo aplinkinius, nes kai issiskyre pries visus isvadino materialiste[/i:10rnbsa1] Oho. Jam svarbiau vos kelias saveites trukusi draugystė negu 2 metai su tavim! Jam svarbiau ką pagalvos kiti, kad tave jau "apšnekėjo" tikriausias slėpdamas iš gėdos kad būten tu palikai jį.
"Išjunk" savo dabartinius jausmus ir "įsijunk" protą.

VIKTORIJA2009

V

12 įrašai

2009/11/13 09:48:52 09:48:52

Protas? Hmmm... negaliu sakyti, kad tik sirdis linksta i jo puse... protas taip pat sako: kad tai tas vaikinas... kad noriu buti su juo. Ar esate tureje toki jausma: kad butent su siuo zmogumi sukursite savo ateiti. As tuo tikejau 100 proc. ka ten 100, visais 120 proc. as ir dabar turiu toki TIKEJIMA, Ir niekas man neatima to tikejimo, net ir ta nauja JO simpatija, as ji issivaizduoju savo vyru, savo vaiku tevu ir savo partneriu iki gyvenimo pabaigos. Tuo metu kai skyriausi, buvo daug itakos is kitu zmoniu, aisku ta vieta (del finansiniu dalyku), ji man nepatinka, bet kiti dalykai tai atstoja. Del jo pasakymu: kad nesmagu pries naujaja jo simpatija, as is dalies suprantu, nes jis saziningas zmogus, bet kad Ji Jam svarbiau nenoreciau tuo tiketi. O kaip pagal Jus teisingiausia butu pasielgti sioje situacijoje man ? P.S. as jauciu jau baime priimti tam tikrus sprendimus, ir is sono ziurint atrodau jauciu kad keistai. Bet dabar man svarbiau kas kita , nei kaip atrodau.

Viešnia

V

281 įrašai

2009/11/13 10:13:55 10:13:55

O man taip natūraliai iškilo klausimas: o kas vyko tuo metu, kai jūs buvot išsiskyrę? t.y. kol jis neturėjo kitos merginos ir jums jo nereikėjo? Tada nesikalbėjot, kodėl viskas įvyko taip, kaip įvyko?
Na bet jei jau dabar situacija aiški, tai gal ir leiskit savo buvusiajam gyventi savo gyvenimą ir pačiam spręsti, kuri mergina jam artimesnė. O pati irgi pabandykit iš šalies pažiūrėti į viską Žinau, kad sunku, bet ne veltui liaudis sako: laikas gydo visas žaizdas O gal jis dar ir sugrįš pas jus

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume