Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Ar įmanoma kažkas daugiau?

Ar įmanoma kažkas daugiau?

rutute

R

12 įrašai

2009/11/09 19:40:26 19:40:26

Sveiki susiduriau su tokia problemele. Vienas bendradarbis man eme rodyti dideli demesi, keleta kartu buvome susitike, mylejomes, taciau apie jokius rimtus santykius neina kalba, jis man patinka, as patinku jam. Jis grazus, merginu demesio netruksta, gali tureti ka panorejes, taciau pasak jo, jis niekad nera niekam pajutes to stipresnio jausmo, kad kazkas labai labai patiktu.. Noreciau su juo pameginti, taciau nezinau ar pavyks, bijau, kad jis taip ir nepajus man kazko stipresnio, tada galiu likti iskaudinta. Mes bendraujam kasdien, kartais susitinkam, kaip manot gal greiciau nutraukti santykius? ar vis tik meginti?

Emporija

E

849 įrašai

2009/11/09 19:45:44 19:45:44

Pamegink. Tik buk atsargi. Nieko neprarasi. Naujoj pradzioj abejoniu visad buna. Sekmes!

Samantta

S

481 įrašai

2009/11/09 20:21:04 20:21:04

Be abejo mėgink, nes tik taip sužinosi, ar vertėjo.

Human

H

653 įrašai

2009/11/09 20:39:50 20:39:50

ux. . mergyt, nenoriu nieko linketi, bet svils jusu subinytes abidvi Pirmas variantas pasidziaugsit kol neuksnisit vienas kitu, antras variantas uzknisit anksciau laiko ir pykciai darbe atsiras del ko nukentes darbas, trecias variantas darbdavys pats sprendima padarys, ketvirtas nu neduok dieve jum pavyks

Jei atvirai netikiu kad ilgiau metu istemsi Grazi esi beje ir nelabai suprantu kaip tu taip sakai: jis grazus ir gali tureti bet kuria mergina, jobtvai roges, tu i veidrodi ziurejai, puse Kauno is paskos taves eitu.

rutute

R

12 įrašai

2009/11/09 21:27:56 21:27:56

Human: ux. . mergyt, nenoriu nieko linketi, bet svils jusu subinytes abidvi Pirmas variantas pasidziaugsit kol neuksnisit vienas kitu, antras variantas uzknisit anksciau laiko ir pykciai darbe atsiras del ko nukentes darbas, trecias variantas darbdavys pats sprendima padarys, ketvirtas nu neduok dieve jum pavyks

Jei atvirai netikiu kad ilgiau metu istemsi Grazi esi beje ir nelabai suprantu kaip tu taip sakai: jis grazus ir gali tureti bet kuria mergina, jobtvai roges, tu i veidrodi ziurejai, puse Kauno is paskos taves eitu.

Na dekui , nesitikejau dekui uz subtilu komplimenta na mes ne visai bendradarbiai, kolegos, bet mokslo, kartu mokomes esme ta pati, matau ji kasdien

Esme ta, kad db pati jam nesikariu ant kaklo, nerasineju, kai nori pats paraso, nelendu i gera vieta, paziuresiu jis nori ko ar ne, jam tai tik zaidimas, ar kazkas truputeli daugiau kas keisciausia, kad ir as pati nesu tikruju jausmu patyrusi, vsada budavo tik susizavejimas, kuris greit baigdavosi, nenoreciau, kad sitas vaikinas butu pirmasis krites man giliau i sirdi ir iskaudines, kitaip sakant bijau rizikuoti beto nesenai issiskyriau su vaikinu, tai tikriausiai reiketu laiko..

Human

H

653 įrašai

2009/11/09 21:37:02 21:37:02

As manau tu verta daugiau, nei galvos skausmo sito Nzn kodel bet man patiko tai ka maciau anketoj.

rutute

R

12 įrašai

2009/11/09 21:41:34 21:41:34

Human: As manau tu verta daugiau, nei galvos skausmo sito Nzn kodel bet man patiko tai ka maciau anketoj.

Ta prasme, kas butent patiko?

Human

H

653 įrašai

2009/11/09 22:14:49 22:14:49

Tai gal ne prie visu

Viešnia

V

281 įrašai

2009/11/09 22:18:56 22:18:56

O man atrodo kad pati nežinai ko nori. O mazochistiškai nori (tik sau to nepripažįsti) būti įskaudinta.
tai vienoje vietoje - nesu patyrusi tikrų jausmų ir tik miegojau, tai kitoje - nesenai išsiskyriau su vaikinu ir gal reikia pertraukos.. tai trečioje bandai forume flirtuoti (nors tai visai gražiai galima daryti ir privačiai). Atsipeikėk..

O kai prasideda svarstymai "norėčiau, bet nieko nedarysiu.." elementariai - nori perkelti atsakomybę už santykius vaikinui (oj koks jis kiaulė, tave įskaudins) ir net forumui "jūs man pasakykite kaip elgtis" tarsi kažkoks forumas gali įtakoti tave - vistiek "klausysi" ir išgirsi tik tuos patarimus, kurių pati norėsi.

Manau viską, kad būtum (ir iš pasisakymu jaučiasi, kad jau esi) įskaudinta jau padarei. Klausimas tik kiek toli eisi ir tuo mėgausiesi. Geriau nueik pas psichologą, kol gyvenime iš tikro sau neprisidirbai rimtų bėdų.

Mangofruit

M

1982 įrašai

2009/11/10 09:18:55 09:18:55

o- vėl atsirado patarimai ieškoti psichologų-greit į tualetą eisim su psichologu.
Nesupratau klausimo-verta..neverta..
jeigu yra nevedęs,neturi įsipareigojimų ir yra abipusė simpatija-kodėl gi ne?
pasaulyje daugiau nei 50 % susipažysta darbe.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume