Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Jis myli- Ji Ne

Jis myli- Ji Ne

gryzau

G

32 įrašai

2010/01/09 23:30:38 23:30:38

unknown: as tas pats edwis, taip ir galvojau kad tokiu situaciju buna ne tik man ka suzinojau is savo kitos puses kad tiesiog prisipazint kad myli yra nedrasu, gedijasi ir kazkiek bijo, nes pirma karta isimylejo. tiesiog tiesiai sviesiai paklauskit ar jus myli, kad nuosirdziai atsakytu ar tam laiko reikia ar tiesiog zaidzia su jumis o gal visada ir mylejo tik tylejo, jeigu nesako pabandykit parodyt ragiukus savo, padeda tikrai nu cia kiekvieniem kazkiek skirtingai, cia tik mano nuomone

nemanau,kad reikalinga intriga su visokiais ragiukais,jei lauki to (myliu)is paneles,nebent panelei nedrasu ,siulyciau truputi pasistengti-kokia maloniai lengva staigmenele ,o kokia stagmenele-tai jau paciam spresti-turetu pavykti..sekmes

Unknown

U

6 įrašai

2010/01/10 10:22:01 10:22:01

patikek, buvau ir staigmeneliu pridares ir dovaneles dovanojau, nieko gero nesulaukiau tada pabandziau atvirkstine psichologija, pavaidinau truputį susinervavusi ir tiesiai šviesiai paklausiau ir pasakė tiesą tada žinau kad myli ji, bet noris kad normaliai kada pasakytų nuoširdžiai, ne vien merginos laukia graziu zodziu bet ir vaikinai

Samanta

S

1028 įrašai

2010/01/10 12:30:27 12:30:27

unknown: as tas pats edwis, taip ir galvojau kad tokiu situaciju buna ne tik man ka suzinojau is savo kitos puses kad tiesiog prisipazint kad myli yra nedrasu, gedijasi ir kazkiek bijo, nes pirma karta isimylejo. tiesiog tiesiai sviesiai paklauskit ar jus myli, kad nuosirdziai atsakytu ar tam laiko reikia ar tiesiog zaidzia su jumis o gal visada ir mylejo tik tylejo, jeigu nesako pabandykit parodyt ragiukus savo, padeda tikrai nu cia kiekvieniem kazkiek skirtingai, cia tik mano nuomone

Kam forsuoti įvykius ir klausinėti, myli ar ne? Yra pakankamai daug neverbalinių ženklų, kai tą galima be žodžių nuspėti. O vertimas prisipažinti visą žavesį nubraukia... Mes skubame tarsi iki pasaulio pabaigos liko 2 dienos

Unknown

U

6 įrašai

2010/01/10 16:35:47 16:35:47

na taip kategoriskai neklausiau, tiesiog gavos kalba apie tai... tas ir yra kad aš is jos jokiu ženklų tokiu kad suprasciau ir nemaciau, o jeigu as jai toks svarbus ir brangus labai kaip sako, tai nejaugi taip sunku pasakyt bent karta per tiek laiko ta paprasta zodį myliu... bent jau kad parodytu kaip nors... na ka darysi buna visokiu zmoniu

Samanta

S

1028 įrašai

2010/01/10 16:49:22 16:49:22

unknown: na taip kategoriskai neklausiau, tiesiog gavos kalba apie tai... tas ir yra kad aš is jos jokiu ženklų tokiu kad suprasciau ir nemaciau, o jeigu as jai toks svarbus ir brangus labai kaip sako, tai nejaugi taip sunku pasakyt bent karta per tiek laiko ta paprasta zodį myliu... bent jau kad parodytu kaip nors... na ka darysi buna visokiu zmoniu

Būna sunku tai pasakyti - nes tas žodis toks atrodo nuvalkiotas...ir tai yra taip svarbu kad nesinori mėtytis tokiais žodžiais. Ir dar tai yra atsakomybė - pasakyti žmogui, kad jį myli - o tokios atsakomybės ne kiekvienas imasi greitai. O jūs jai pirmas tai pasakėte?

Unknown

U

6 įrašai

2010/01/10 17:20:34 17:20:34

taip, aš jai pirmas pasakiau kad myliu, apskirtai aš pats niekam anksčiau to nebuvau sakęs, tik jai... pirma karta tokia rimta draugyste yra tiek jai, tiek man kai kartoja tai labai daznai tai tikrai buna nuvalkiota ir nebekreipiama demesio i jos prasme laikas suaugt ir nebebijot atsakomybes

Samanta

S

1028 įrašai

2010/01/10 17:32:28 17:32:28

unknown: taip, aš jai pirmas pasakiau kad myliu, apskirtai aš pats niekam anksčiau to nebuvau sakęs, tik jai... pirma karta tokia rimta draugyste yra tiek jai, tiek man kai kartoja tai labai daznai tai tikrai buna nuvalkiota ir nebekreipiama demesio i jos prasme laikas suaugt ir nebebijot atsakomybes

Suaugimas - procesas netrumpas. Ten, kur skubama, gali būti trumpalaikis dalykas. Negerai, kad žiūrime į žodį "myliu" kaip į nuvalkiotą- į ką gi tada žiūrėti su pasitikėjimu ir pagarba? O gal kaip pažiūrėsime, taip turėsime?
Tikiu, kad jūsų draugė jums tai sakys dar ne kartą ir tai bus nuoširdu .

razorlt

R

22 įrašai

2010/01/11 14:17:22 14:17:22

Žinai tavo atvejis yra kažkuo panašus į manajį... Gali pasiskaityt "MUSU ISTORIJOS - KA DARYTI?" Tavo mergina kaip ir manoji... Išpradžių buvo susižavėjimas, todėl ir sulaukdavai iš jos tuos žodžius... O kai jo nebeliko.... Jos priverst nepriversi tavęs mylėti... Duok jai laisvės... Leisk jai pačiai savyje surast tai ko ji nori, suprast ką ji tau jaučia ištikrųjų... O laikas viską parodys... Pats dabar tai išgyvenu... Nelengva, bet jai nenori vėliau dar labiau kankintis.... Kaip pas mane vienas parašė žmogus : " Jai išskridęs paukštis sugįš, jis liks su tavimi amžinai". Manau jog šie žodžiai išties yra prasmingi... Kuo ilgiau delsi tuo vėliau bus sunkiau... Jei tu išties ją myli, tai su laiku tas jausmas augs ir stiprės... Taigi spręsk pats... Neskaičiau aš ką kiti rašė, bet parašiau savo nuomonę... Gal jau pervėlai, bet geriau vėliau nei niekados... Gal kam nors kitam tai padės...

razorlt

R

22 įrašai

2010/01/11 14:49:14 14:49:14

Žinai paėmiau ir viską perskaičiau, ką kiti rašė ir ką tu pats rašei... Iš to kaip regavai į kitų nuomones, esi išties ne šventasis.. Jai tau daug kas sako ar pataria, jog kažką blogai darai, tai susimąstyk išties... O ne kaip nutrūkgalvis atstatyk ragus ir ginčykis, kad tu esi teisus, o kitus nesusitupėjusiais vadint... Tai yra mažų mažiausiai kito žmogaus nepagarba ir vaikiškas elgesys... Išties, kad vadint save subrendusiu, reik ne vien vaidint, kad toks esi, bet ir tokiu būt... Jog sakai kad galvoji apie ateitį tai man juokas paėmė... Mano nuomone jai tu būtum toks jau subrendęs, tai taip tikrai nešnekėtum... Ir pažiūrėk ne vien į merginos veiksmus ar elgesį bet ir į savo...

Unknown

U

6 įrašai

2010/01/13 18:42:24 18:42:24

siaip tai nei vieno nera svento jeigu supranti... o as bendrauju su zmonem taip kaip su manim jie bendrauja, kurie normaliai pataria man, tiem normaliai ir atrasau, bet jeigu varo visaip ant manes, nenorek kad as kitaip elgciausi... sakai kad as nesubrendes, kad tu tiesiog manes net nepazysti ir tuo labiau mano merginos, reik zinot gerai situacija pries peikiant mane, kas pazysta mane, kitaip kalba... karocia nebesigilinam nes cia pabaigos nebus gincam, mano santykiai susitvarke ir viskas gerai

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume