2009/09/10 13:17:20 13:17:20
I mano santykius issisuko nuolatines salygos. "As busiu toks, jei tu busi tokia", "Veiksime tai, jeigu tu padarysi tai" ir panasios. Nebezinau, gerai tai, ar blogai. Nes regis, susitariame del visko. Bet kita vertus, tai jau pradeda panaseti ne i santykius, o i verso sanderius.. Ka manote apie nuolatines salygas ir ju derinima poroje?
2009/09/10 13:52:54 13:52:54
As sakyciau, kad visas sias "as tau, tu man" derybas reikia papildyti dar viena salyga. Susitarkit, kad laikas nuo laiko vienas kito nora ispildysit tiesiog siaip, neskaiciuodami ir nelaukdami jokio atlygio ar avanso, tiesiog vien del to, kad kitas zmogus jums yra svarbus ir norite, kad jis jaustusi gerai. Bei pasizadekit vienas kito pastangas vertinti kaip dovana ir vienas kito neeksploatuoti ir neisnaudoti. Tada vel viskas ims panaset i santykius, o ne verslo sanderius.
2009/09/10 19:38:25 19:38:25
as tai konkreciau prasyciau?!aisku jei to galima.
swx
2009/09/10 19:59:19 19:59:19
O aš perskaičiau antraštę ir prisiminiau garsiąją frazę "...su sąlyga, kad mėšlo negavau..."
Atsidariau tema - ir tikrai, apie tai ir kalbama.
Manau, kad tave erzina ne kažkokios sąlygos. Greičiau jau iš tų kelių frazių kurias parašei ar neatrodo, kad įvarčiai mušami tik į vienus vartus? Ar neerzina tiesiog manipuliavimas, elgesys su tavimi kaip su protingu mažu vaiku? "Jei būsi gera, tamsta mokytojas padarys taip kaip tu nori" ir išvis, atrodo kad čia tik tu visko nori ir tau tik nuolaidžiaujama?
2009/09/10 20:31:23 20:31:23
Jei santykiai poroje brandūs-jokios sąlygos vienas kitam nėra keliamos. Ilgainiui tai pradės vargint...ir santykiai gali nutrūkti.
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume