Gal kas turit kokiu minciu?
Gal jis impotentas? Turi visoms metų dienoms po draugę. Puikiai praleidžia laiką ir lieka paslaptyje....
Svečias
2009/09/07 16:59:43 16:59:43
Gal jis impotentas? Turi visoms metų dienoms po draugę. Puikiai praleidžia laiką ir lieka paslaptyje....
blomberge
2009/09/07 17:09:38 17:09:38
Gerai cia parasiai Kartais irgi apie tai pagalvojau
Sistina
2009/09/07 17:37:12 17:37:12
o siuo metu atsitiko kita istorija su manim,
turiu drauga,su juo palaikome 6 metus bendravima,kazkada buvo jaunatviska meile, aistra,bet kazkaip keliai issiskyre ir dabar periodiskai kelis kartus i metus susitinkam kavos isgert,nueit i filma,pakalbet draugiskai:) po paskutinio musu bendravimo likau 2 naktim pas ji (jo iniciatyva), bet kadangi jis gyvena su mergina 4 metus kazkaip net nesitikiu kad kazkas tarp musu gali but net nediskutuoju tu palik ja ir pan...
bet tai zmogus,su kuriuo noreciau ateiti kurt. Na jis man pareiske kad duociau jam laiko nusprest kaip jis nori test santykius, jis nori skirtis su dabartine mergina. Tik klausimas ka man veikt per ta laikotarpi, nes susitareme nesimatyti,na jis man paraso paskambina....tai va ir laukiu to termino kuri sutarem. Kaip ten bebutu, kad ir koks jo sprendimas butu, tos dvi nuostabios naktys ir dienos paliko grazius prisiminimus. Kartais nutinka idomiu istoriju gyvenime, kai tenka daryti drastiskus sprendimus ir rinktis.TIkiu, kad visada reikia pabandyti,o ne paskui 100k gailetis. Taip ir tau sakau,
na pakvieks tu ji i pasimatyma, susitikima ar kaip tu tai pavadintum. Negi neturi draugu siaip vaikinu, su kuriais tu susitinki, ar su visais vyrais reik megst romantiskus santykius, tegu tai buna draugiskas, laisvas bendravimas, be dideliu lukesciu ir klausimu. Leisk santykiam vyniotis savaime ir pamatysi, bus is ties smagu
sekmes [/quote]
O Tu mergyt neleisk veltui laiko laukdama:) rezervuokis koki puki, juk zinai, kad po kokiu nepilnu 4 metu jis tave keis i ka nors
blomberge
2009/09/07 17:48:26 17:48:26
O Tu mergyt neleisk veltui laiko laukdama:) rezervuokis koki puki, juk zinai, kad po kokiu nepilnu 4 metu jis tave keis i ka nors [/quote]
Na taip, sudetinga tavo situacija... Kai myli, tai viska galimapadaryti del to zmogaus ir atleisti jam... Paskutinis tikras mano vaikinas nelabai graziai pasielge su manim - nutrauke musu draugyste, sakydamas kad nori pailseti nuo jos...Kaip galima pailseti nuo merginos, kuri patinka ( taip jis man sake issiskirdamas )? Issiskirem. Po kazkokio laiko paskambino man, norejo susitikti, bet as buvau per daug izeista, bet ir meile jam po to ivykio po truputi bleso... Nesusitikau... O dabar kartais pagalvoju, kad reikejo susitikti, gal viskas butu kitaip..
Vyrai yra gudrios butybes - moka suvyliuoti, pritraukti prie saves, ir dar jie polygamai - nelabai gali pasitenkinti viena mergina. Na, aisku , ne visi tokie,bet tikrai dauguma...
Zinai, jeigu jis tikrai labai myletu tave, tai iskart issiskyrtu su dabartine mergina ir butu su tavim... Na, o jeigu jam reikia dar laiko, tai reikia pagalvoti, ar tie jausmai tau yra tikri...
ieva
2009/09/08 11:58:12 11:58:12
as kuri laika pazistama su vienu vaikinu...pradzioj kiek supratau jam patikau, bet kuo toliau, tuo maziau...dabar santykiai lyg ir vel atsinaujino, bet per menesi laiko mums taip ir nepavyksta susitikt. jis rodo tik tiek iniciatyvos, kiek as. jei as, pakvieciu ji kur nors, tai kita karta jis irgi kviecia, jei nekvieciu, tada jis ir ne. ne karta jam sakiau, jei nenori tai taip ir sakyk, bet tada jis viska neigia. aisku, suprantu tik tiek, kad nesu jam tiek svarbi kiek jis man. pradzioj irgi maniau, kad gal truksta iniciatyvos is mano puses, jis gal nedrasus, neuztikrintas del manes ir t.t. bet kaip pasirode, tai ta mano iniciatyva padejo tik palaikyti "leisgyvius" santykius...bet nieko daugiau. nauda tokia, kad bent jau pabanziau viska issiaiskinti. bet postumio i prieki jokio.
ieva
2009/09/10 14:21:08 14:21:08
nenori jis taves ir tiek. toks ispudis susidaro, kad zmones kurcniabyliai, kurie negali susikalbet.
algis09
2009/09/10 18:15:15 18:15:15
gal tiesiog nemoki kalbet?
Samantta
2009/09/10 19:31:32 19:31:32
Vis tiek jau nėra kur toliau santykiams plėtotis be tavo žingsnio - nagi pasikviesk jį kur nors ir pamatysi, kas bus toliau. Tik va neaišku, kur jis nori būti pakviestas...