Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Ištikimybė

Ištikimybė

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2009/09/03 21:14:44 21:14:44

"O tau patiktų, kai tavo mylima moteris išdėstytų pas meilužį dulkintis tau pasakius "Žinai, man reikia pasidulkinti-bet čia nėra neištikimybė"- o jūs manote, kad taip nėra? Na, gal čia tiesmūkiškai išsireikšta, reikėjo kažkaip kitaip, švelniau, paprasčiau, aiškiau, bet tai esmės nekeičia. Juk puikiai žinai, kad liberalizmas įkainavo žmogų: žmoną, vyrą, meilužius. Dabar gi dažnai užkulisiuose damos šneka maždaug taip: docentas Bosas kainuoja 10 limonų, Petras 3 limonus, o Jonelis nieko nevertas - jo kišenės tuščios, bet jis žada būti ištikimu. Mes praradome vieną evangeliją ir sukūrėme patobulintą Mamonos evangeliją, pavadindami ją Liberalizmo evangelija. Mūsų gyvenimas nebėra moralus, nėra abipusė parama, o abipusis priešiškumas. Sutuoktinius sieja saitai, kurie 99 atvejais iš 100 esti "Grynas pinigas", jei nori būti turtingas, liberalus ir avangarde. Dabartinės liberalios santuokos vadinamos "Respectable People, the better sort of people", toleruojančios neištikimybę. Visą žmogaus orumą šiandien lemia jo mainomoji vertė, toks yra prekinis gyvo daikto pobūdis. Viskas virto preke, kapitalizuota viskas: žmonių elgesys, tarpusavio santykiai, jausmai, mintys, meilė, ištikimybė, mokslas, menas paversti pinigine išraiška. Bet daugėja ir vyrų, pasiryžusių už limoną būti ištikimi turtingai žmonai ir leidžia jai turėti meilužių, svarbu, kad jiems būtų garantuotas limonas. Ypač dabar, kai trečdalis darbingų vyrų yra bedarbiai ir nuvaryti į užribį, ištikimybė už babkes tampa madinga. Net tokios vedybinės sutartys dabar sudarinėjamos, negirdėjot? Pasiteiraukit advokatų. Aišku, yra ir kitokia visuomenės dalis, be abejo, kurioje ištikimybė yra vertybė, už kurią nereikia susimokėti.

Mangofruit

M

1982 įrašai

2009/09/04 06:11:55 06:11:55

Patys kuriame tokią visuomenę-kas dabar kaltas? jeigu Petrelis ar Jonelis yra tinginiai, kurie nenori dirbti ir užsidirbti, o drybsoti prie tv visą dieną-tai kam tokie Joneliai reikalingi? vadinasi, moteris turi dirbti kad ir už minimumą, draskytis per pusę, kad išlaikytų vaikus ir dar tokį Jonelį? Ak, nesakykite, kad darbo nėra - jo yra.Kas nori dirba.

Lelis Borgia: "O tau patiktų, kai tavo mylima moteris išdėstytų pas meilužį dulkintis tau pasakius "Žinai, man reikia pasidulkinti-bet čia nėra neištikimybė"- o jūs manote, kad taip nėra? Na, gal čia tiesmūkiškai išsireikšta, reikėjo kažkaip kitaip, švelniau, paprasčiau, aiškiau, bet tai esmės nekeičia. Juk puikiai žinai, kad liberalizmas įkainavo žmogų: žmoną, vyrą, meilužius. Dabar gi dažnai užkulisiuose damos šneka maždaug taip: docentas Bosas kainuoja 10 limonų, Petras 3 limonus, o Jonelis nieko nevertas - jo kišenės tuščios, bet jis žada būti ištikimu. Mes praradome vieną evangeliją ir sukūrėme patobulintą Mamonos evangeliją, pavadindami ją Liberalizmo evangelija. Mūsų gyvenimas nebėra moralus, nėra abipusė parama, o abipusis priešiškumas. Sutuoktinius sieja saitai, kurie 99 atvejais iš 100 esti "Grynas pinigas", jei nori būti turtingas, liberalus ir avangarde. Dabartinės liberalios santuokos vadinamos "Respectable People, the better sort of people", toleruojančios neištikimybę. Visą žmogaus orumą šiandien lemia jo mainomoji vertė, toks yra prekinis gyvo daikto pobūdis. Viskas virto preke, kapitalizuota viskas: žmonių elgesys, tarpusavio santykiai, jausmai, mintys, meilė, ištikimybė, mokslas, menas paversti pinigine išraiška. Bet daugėja ir vyrų, pasiryžusių už limoną būti ištikimi turtingai žmonai ir leidžia jai turėti meilužių, svarbu, kad jiems būtų garantuotas limonas. Ypač dabar, kai trečdalis darbingų vyrų yra bedarbiai ir nuvaryti į užribį, ištikimybė už babkes tampa madinga. Net tokios vedybinės sutartys dabar sudarinėjamos, negirdėjot? Pasiteiraukit advokatų. Aišku, yra ir kitokia visuomenės dalis, be abejo, kurioje ištikimybė yra vertybė, už kurią nereikia susimokėti.

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2009/09/04 07:11:23 07:11:23

"Patys kuriame tokią visuomenę-kas dabar kaltas? jeigu Petrelis ar Jonelis yra tinginiai, kurie nenori dirbti ir užsidirbti, o drybsoti prie tv visą dieną-tai kam tokie Joneliai reikalingi? vadinasi, moteris turi dirbti kad ir už minimumą, draskytis per pusę, kad išlaikytų vaikus ir dar tokį Jonelį? Ak, nesakykite, kad darbo nėra - jo yra.Kas nori dirba." - na taip, mes patys kuriame tokią visuomenę, nors kartais ir ne visai. Trūksta jėgų ir proto, sąmoningumo, žinių, neišugdytas atsakingumas kurti kitokią visuomenę ir save. Kartais jėgos nelygios, nes stipresnė jėga nori kitokios visomenės, nori ją nugirdyti ir kriminalizuoti, nukvailinti, kad ji nesimaišytų pseudo elitui, valdančiajai ekonominei klasei po kojomis ir leistų gyventi kitų sąskaita - gauti viršpelnį nedirbant, o išnaudojant nulėpausius ir kitus lengvatikius. Ne taip čia viskas paprasta, o gan sudėtinga. Tinginius, "visažinius", visus vaginančius, be abejo, reiktų jėga verst dirbti, o ne pašalpas tokiems ereliams Joneliams mokėti. Už pašalpas turėtų dirbti viešuosius darbus - visuomenei naudingą darbą: pjauti žolę, valyti mišką, paupius, paežerius, pajūrį, gatves, kiemus ir taip toliau - globoti senelius. O dabar net jų kasdienes seks išdaigas kiti apmoka: vieni gauna orgazmą, gaudo "kaifą", o kiti apmoka jo rezultatą. Vieniems malonumas, o kitiems sąskaitos už jų orgazmą. Augina ir išlaiko jų vaikus, skriausdami savus. Žodžiu, dzin chėbrytei sekasi ne blogai: nereikia dirbti ir alimentų vaikams mokėti - "lafa". Taip vyksta visuomenės alinimasis - savigriova.

Mangofruit

M

1982 įrašai

2009/09/04 08:24:35 08:24:35

Ir dar-pagal kažkokio "svečio" pasisakymus, dirbdama per kelis darbus, kad išsilaikyčiau ir išlaikyčiau Jonelį ar Petrelį, kuris iš nuobodumo sekso puslapius kompe varto ir pažinčių ieško-tai anot svečio, dar turėčiau ir meilužę namo parvesti, kad nenuobodžiautų?? Ir kad "neprisirištų prie internetinio bendravimo"?? Spirčiau į šikną tokiam Joneliui, lėktų toli toli.

Lelis Borgia: "Patys kuriame tokią visuomenę-kas dabar kaltas? jeigu Petrelis ar Jonelis yra tinginiai, kurie nenori dirbti ir užsidirbti, o drybsoti prie tv visą dieną-tai kam tokie Joneliai reikalingi? vadinasi, moteris turi dirbti kad ir už minimumą, draskytis per pusę, kad išlaikytų vaikus ir dar tokį Jonelį? Ak, nesakykite, kad darbo nėra - jo yra.Kas nori dirba." - na taip, mes patys kuriame tokią visuomenę, nors kartais ir ne visai. Trūksta jėgų ir proto, sąmoningumo, žinių, neišugdytas atsakingumas kurti kitokią visuomenę ir save. Kartais jėgos nelygios, nes stipresnė jėga nori kitokios visomenės, nori ją nugirdyti ir kriminalizuoti, nukvailinti, kad ji nesimaišytų pseudo elitui, valdančiajai ekonominei klasei po kojomis ir leistų gyventi kitų sąskaita - gauti viršpelnį nedirbant, o išnaudojant nulėpausius ir kitus lengvatikius. Ne taip čia viskas paprasta, o gan sudėtinga. Tinginius, "visažinius", visus vaginančius, be abejo, reiktų jėga verst dirbti, o ne pašalpas tokiems ereliams Joneliams mokėti. Už pašalpas turėtų dirbti viešuosius darbus - visuomenei naudingą darbą: pjauti žolę, valyti mišką, paupius, paežerius, pajūrį, gatves, kiemus ir taip toliau - globoti senelius. O dabar net jų kasdienes seks išdaigas kiti apmoka: vieni gauna orgazmą, gaudo "kaifą", o kiti apmoka jo rezultatą. Vieniems malonumas, o kitiems sąskaitos už jų orgazmą. Augina ir išlaiko jų vaikus, skriausdami savus. Žodžiu, dzin chėbrytei sekasi ne blogai: nereikia dirbti ir alimentų vaikams mokėti - "lafa". Taip vyksta visuomenės alinimasis - savigriova.

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2009/09/04 09:10:00 09:10:00

Nors aš ir sutinku su jūsų nuomone, bet noriu pasakyti, kad, oi, kokios sunkios dienos laukia mūsų Jonelių - vyrų nunykimas ir degradacija, jei neįvyks kokia revoliucija. Vien vakar mačiau būriais besišlaistančių girtų buvusių statybininkų paklaikiusiomis, alkanomis akimis po Vilnių apie 23 val. važinėdamas su dviračiu kartu su drauge, kuri siūlė net bėgti. Anksčiau gi jie uždirbdavo po 5, 6, 8 tūkstančius per mėnesį litų, o dabar liko be nieko, o anas babkes pragėrė ir su plaštakėmis prašvilpė - tai yra būdami neištikimi savo žmonoms ir draugėms. Akivaizdu, kad vyrai užleidžia pozicijas moterims, bet vienos jūs neliksite. Mus pakeis arba slavai, arba dar tolimesni rytiečiai arba Islamas. Laisva vieta guolyje ilgai neužsilaikys. Įsiropš stipresnis, vieningesnis, moralesnis už mūsų vyrus. Vienam vyrui iš Rytų teks po keletą intelektualių gražuolių. Nežinau, tik kaip tada bus su neištikimybe. Man tai tikrai nepatinka, kai mes degraduojame ir esame keičiami į babajus.

Mangofruit

M

1982 įrašai

2009/09/04 09:34:10 09:34:10

na man irgi nepatinka, kad nebėra lietuvių lietuvoj. 30-35m. 20000(oficialiais duomenimis) vyrų lietuvių gyvena Norvegijoje, kur Airijos, Anglijos ir kt.? Kodėl daug jaunų moterų sąmoningai pasirenka gyventi viena, nei su išlaikytiniu. Kur anksčiau normalus reiškinys būdavo moterį per pasimatymą pakviesti į kavinę susipažinimui, dabar siūlo pažintis automobilyje!!! Ir iškart-arba duosi, arba nereikia. Man tada nereikia.O viskas dėl to, kad normalių vyrų trūksta-visi jie šeimose.Jeigu išmesti iš šeimų-vadinasi-nieko gero. Arba jaunikliai-rašinėja jaunikliai, nes "savo giliu įsitikinimu" jie mano, kad vyresnei moteriai nereikia nieko-nei gėlių, nei vaišint, nei kur kviest, nes nu supraskit-ką žmonės pasakys... o dar ir patys nori būti vaišinami, paglostyti ir pan...Tai va-babajai, pasirodo, kur kas žmogiškesni. Ir pas babajus žmonos nedirba, o būna namuose. Slavai, kaip rašote (ukrainiečiai turbūt jūsų mintyse)-tai va-patys geriausi meilužiai ir vyrai, galiu pasakyti. Draugavau su vienu daug metų ir būčiau tikrai gyvenusi, jeigu nebūtų numiręs. Jo mirtis man atėmė penkis gyvenimo metus.

Lelis Borgia: Nors aš ir sutinku su jūsų nuomone, bet noriu pasakyti, kad, oi, kokios sunkios dienos laukia mūsų Jonelių - vyrų nunykimas ir degradacija, jei neįvyks kokia revoliucija. Vien vakar mačiau būriais besišlaistančių girtų buvusių statybininkų paklaikiusiomis, alkanomis akimis po Vilnių apie 23 val. važinėdamas su dviračiu kartu su drauge, kuri siūlė net bėgti. Anksčiau gi jie uždirbdavo po 5, 6, 8 tūkstančius per mėnesį litų, o dabar liko be nieko, o anas babkes pragėrė ir su plaštakėmis prašvilpė - tai yra būdami neištikimi savo žmonoms ir draugėms. Akivaizdu, kad vyrai užleidžia pozicijas moterims, bet vienos jūs neliksite. Mus pakeis arba slavai, arba dar tolimesni rytiečiai arba Islamas. Laisva vieta guolyje ilgai neužsilaikys. Įsiropš stipresnis, vieningesnis, moralesnis už mūsų vyrus. Vienam vyrui iš Rytų teks po keletą intelektualių gražuolių. Nežinau, tik kaip tada bus su neištikimybe. Man tai tikrai nepatinka, kai mes degraduojame ir esame keičiami į babajus.

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2009/09/04 11:41:16 11:41:16

Oi ne, ukrainiečiai(banderos) būdavo patys geriausi mūsų draugai rusų kariuomenėje. Ne kartą gelbėdavo kokį nulėpausį lietuviuką - mamyčiuką nuo pražūties - nuo mirties.

Svečias

S

689 įrašai

2009/09/05 06:31:28 06:31:28

Ne ištikimybė dabar svarbu, o babkės. Tai supranta visos panelės ir mergaičiukės ir atitinkamai elgiasi. Kas iš tos ištikimybės?

Svečias

S

689 įrašai

2009/09/05 06:41:12 06:41:12

Tai jau, kai dabar vyrų ir moterų santykiai vieni nesusipratimai, labai pašliję, vien apgaulės ir neapykanta - pyktis. Kokia gali būti ištikimybė, kai dažna moteris sako: “Aš tave myliu”, o turi omenyje: “Myliu tavo pinigus”, arba “Pagimdysiu tau vaiką”, jeigu gerai pamokėsi ir, galbūt, “Niekur tavęs nepaleisiu”, jei turėsi babkių? "Tu man babkes", o aš tau "Savo kūną" dovanosiu - laikinai perleisiu, kol mokėsi. Kai nebemokėsi - susirasiu kitą, geresnį, turtingesnį, pajėgesnį ir pašvilpk man. Man dzin tavo problemos. Ar taip nekalba dažna panelė, moteris? Ištikimybė, pagarba, įsipareigojimai prarado savo vertę šiandien - tai akivaizdu.

Nusivylusiam

N

2 įrašai

2009/09/05 09:49:29 09:49:29

Svečias: Tai jau, kai dabar vyrų ir moterų santykiai vieni nesusipratimai, labai pašliję, vien apgaulės ir neapykanta - pyktis. Kokia gali būti ištikimybė, kai dažna moteris sako: “Aš tave myliu”, o turi omenyje: “Myliu tavo pinigus”, arba “Pagimdysiu tau vaiką”, jeigu gerai pamokėsi ir, galbūt, “Niekur tavęs nepaleisiu”, jei turėsi babkių? "Tu man babkes", o aš tau "Savo kūną" dovanosiu - laikinai perleisiu, kol mokėsi. Kai nebemokėsi - susirasiu kitą, geresnį, turtingesnį, pajėgesnį ir pašvilpk man. Man dzin tavo problemos. Ar taip nekalba dažna panelė, moteris? Ištikimybė, pagarba, įsipareigojimai prarado savo vertę šiandien - tai akivaizdu.

Kokios Tavo pažiūros taip ir kitus matai ir vertini. Pažįstu daug žmonių, kuriems nėra gyvenimo pagrindinis tikslas - pinigai. Labai paprasta nusivylus moterimis jas kaltinti, sunkiau i save atsigrezti ir paklausti, kas as esu arba ka as darau ne taip, kad tik tokias sutinku ?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume