2009/08/22 09:58:06 09:58:06
man 18m. busiu dvyliktoke,draugauju su vaikinu kuriam 28m. dirba statybose,buna,kad jis turi darbo, o kartais ir ne. labai gyventi noriu kartu su juo, bet kai neturi darbo tai nebutu islaikymui buto,beato jis mano kad mudviem neuztektu menesiui apie 2tukst.lt isgyvenimui,man atrodo jog jis bijo buti atsakingas, kekvienas gyvenam pas savo tevus,ir ne vienas nenorim kad abu gyventume pas katro tevus,taigi,as is jo nematau iniatyvos toje srityje jam gerai kaip yra,jog savtg. bunu pas jy,ir taip jau puse metu kaip draugaujam, o galbut as skubu? na tiesiog nez, ne pati ka galvoti... ka jus manote? ka galvojate laukiu... aciu
2009/08/22 11:15:25 11:15:25
OI, tu gi tik dvyliktoke dar...Manau tikrai per anksti kartu kraustytis gyvent..Be to, negi nori buti kažieno išlaikoma? Kai baigsi studijas, turėsi normalų darbą ir savo pajamų, karty galima nuomotis butą ir gyventi...O dabar visai normalu leisti savaitgalius kartu...Kodėl reikia skubėti kartu gyventi?
Be to, nieko keisto, kad už tave vyresnis ir tikėkimės labiau subrendęs vaikinas labiau suvokia įsipareigojimų rimtumą ir atsakomybę ir neskuba jų prisiimti..
2009/08/22 13:11:34 13:11:34
alytaite: man 18m. busiu dvyliktoke,draugauju su vaikinu kuriam 28m. dirba statybose,buna,kad jis turi darbo, o kartais ir ne. labai gyventi noriu kartu su juo, bet kai neturi darbo tai nebutu islaikymui buto,beato jis mano kad mudviem neuztektu menesiui apie 2tukst.lt isgyvenimui,man atrodo jog jis bijo buti atsakingas, kekvienas gyvenam pas savo tevus,ir ne vienas nenorim kad abu gyventume pas katro tevus,taigi,as is jo nematau iniatyvos toje srityje jam gerai kaip yra,jog savtg. bunu pas jy,ir taip jau puse metu kaip draugaujam, o galbut as skubu? na tiesiog nez, ne pati ka galvoti... ka jus manote? ka galvojate laukiu... aciu
ir is kur tokiu atsiranda:)
Imbiero arbata
I
252 įrašai
2009/08/22 13:25:55 13:25:55
Nėra tau kur skubėti... Ir vargu bau ar tavo dabartiniam draugeliui labai rūpi tas tavo svajojamas gyvenimas kartu Ir gerai, kad neskuba - ką jis su tavimi net mokslų nebaigusia darys? Visą gyvenimą išlaikys, kaip bejėgį kačiuką? Labai jam to reikia? O tavo svajonė būti priedu prie viryklės, skalbyklės? Ir juolab, kad jis pats tų pinigų nelabai turi, nes vargu ar gyventų taip ilgai pas tėvus.
Būtų gerai, kad suprastum, kad ne su juo tu gyventi nori, o atskirai nuo tėvų - tik vat su nuosavomis pajamomis problemytė, nes pati dar neuždirbi. Juk tu jau ir dabar ne savo, o jo pinigus skaičiuoji...
2009/08/22 14:12:02 14:12:02
na jis kaip suprantu ir pats be moksu, taigi pats tas abiemu buti, o 2.000 abiem, o paskui juk bus ir 3 tikrai per mazai. jis gyvena, mamyte namuose apskalbia, valgyt padaro, seksui ir laisvalaikiui tu esi..kam dar kazko? koks gyvenimas kartu???? na jis tai gerai isitaise.
2009/08/22 19:42:55 19:42:55
elenka: jis gyvena, mamyte namuose apskalbia, valgyt padaro, seksui ir laisvalaikiui tu esi..kam dar kazko? koks gyvenimas kartu???? na jis tai gerai isitaise.
gal jis geras zmogus ir jam pasiseke gyvenime
2009/08/22 20:04:23 20:04:23
2009/08/22 21:12:01 21:12:01
Kas liečia 2000 dviems, tai galima sakyti kad tai yra vos ne prabanga. Pažįstu šeimų, kurios keturiese verčiasi iš mažesnės sumos - ir pragyvena. Tikrai įmanoma susimažinti išlaidas, kad užtektų tų pajamų - tai ne priežastis atsisakyti džiaugsmo gyventi kartu. Kai daug pinigų ir jokių sunkumų - atsiranda kitokių problemų..
2009/08/23 19:43:34 19:43:34
Kokia prabanga2000 , juk uz buta reikia moketi ir t.t.t.,???!!! nors kitam gal ir 200lt prabanga..Bet kuriuo atveju pinigai -ne priezastis gyventi ar negyventi kartu. Merginai tokiam amziui reikia ne apie seimos gyvenima galvoti, o apie moksla ir studijas, jei nenori visa gyvenima praleist statybininko islaikoma.
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume