Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → kai vyras moteriai suteikia visiska laisve

kai vyras moteriai suteikia visiska laisve

bruke

B

87 įrašai

2009/08/17 12:42:53 12:42:53

na pasidalinsiu patirtim ir kaip jus su tuo tvarkotes ir ka manot

turejau toki drauga, vyresni, santykiai sakyciau tokie "nesuprasi" kokie. (Issiskyres jau senai, turi sunu ).As visasa musu santykius ivardinau taip - gerai praleistas laikas (kaip ir jis taip skaydavo) UZuominos is jo puses buvo ivairiu, viena karta kad kazko nori is manes daugiau, kita karta - "ko tu nori is manes- daugiau?Nesitikek"

na ir daznai kalba - kad mes draugai, kad man gera sneketis su tavimi, gal tu kazka kita isimylejai, tai pasipasakok, matau kad kazkas tau negerai, tu gali daryti ka nori, myletis su kuo nori. Zodziu suteikia visiska laisve, darau ka noriu, bunu su kuo noriu. Taciau kai iskyla kazkoks konfliktas tarp manes ir jo ir visada numanau kas po tuo paslepta, prasideda tokie priekaistai. Kad tu kitiem daugiau demesio skiri nei man, tu esi "emancipuota moteris" (taip niekad nepavadinciau saves), tu esi izeidi, tu visada darai ka nori ir t t.

Paskutinis konfliktas buvo (ir lemiamas ) kai mes sedejome bare, ir po didelio nekalbejimo pareiske kad man labiau rupi drauges sveikata nei jo. Ta vakara mes nemazai isgereme ir as nuejau i toleta, begriztant as pamaciau kaip jis buvo uzdejas rankas ant padavejos uzpakalio ir tas vaizdas mane pribloske (tai ne pirmas kartas). Aisku suvokiu as viska savo galva, kad jei vyras rimtai ziuretu i mane butu kitaip. Bet daugelio dalyku nesupratau as is jo. Supazindino su tevais, kartu ten pas juos leisdavom laika. Su jo broliu ir seserim. Niekadad nesiverziau pazinti jo daugiau, jo seimos, jo draugu (nes maniau visa tai zmone sdar labiau suartina) santykius apribojau kaip -malonumo ir tiek. Ir tie jo dviprasmiski pasisakymai, kaip kad noriu buti su tavim ir gera, bet tu mylekis su kuo nori, as tau nieko nedraudziu, o cia sale ciupineja kita, mane tiesiog pribaige ir viena grazia diena pasakiau ate

esu laisves salininke, ir man santykiaiū patiko, iki tam tikros ribos, as pasitikiu juo ,jis pasitiki mane:) viskas liux, niekada nelaksciau su kitais, man buvo gera su juo. Pazistamu ratas vyru tarpe didelis, eus bendraujantis zmogus, veiklos ir naturalu kad bare visada sutiksiu kazka pazistamo, ypac kai baras salia namu:)ir manau visai taktiska su zmonemis, kuriuos pazisti, pasisveikinti, persimestsi keliais zodziais kaip sekas.

kora

K

2495 įrašai

2009/08/17 12:55:44 12:55:44

Bruke, supratau, kad pakol kas tu ieskai tik draugu bendravimui maloniam, o ne jausmo tikro, kuris degintu ir gydytu cia pat kartu. Is tiesu, tokiu bare nereikia ieskoti su zibintu, ir tikiu, kad be nuoskaudu dideliu ne vienam "ate" dar pasakysi.

Martynas Vasarėlė

M

55 įrašai

2009/08/17 13:03:40 13:03:40

Tai koks cia klausimas? Kad ir kiek, kad ir kokiu dviprasmiskumu bebutu, jeigu zmogus pasake, kad is manes nieko daugiau nesitikek, o tau tai netinka, is karto sakyt ate reikejo. Juk tas pasakymas "duokis su kitais, man dzin" butent tai ir reiskia - duokis su kitais, man dzin.

bruke

B

87 įrašai

2009/08/17 13:05:33 13:05:33

Bruke, supratau, kad pakol kas tu ieskai tik draugu bendravimui maloniam, o ne jausmo tikro, kuris degintu ir gydytu cia pat kartu. Is tiesu, tokiu bare nereikia ieskoti su zibintu, ir tikiu, kad be nuoskaudu dideliu ne vienam "ate" dar pasakysi. [/quote]

na is vieno teksto sunkiai suprasi kita zmogu:)
ieskau rimtu santykiu, ne tik tokiu, bet nenorejau skubeti. Turiu aisku ir as fobiju, kaip ir kiekvienas is musu. Jeigu matau kad is bendravimo nieko nebus,tai santykius apriboju. Tiksliau abu poroje issiauiskinam kiekvienas savo norus, lukescius. Bet pasimetu tada kai tas zmogus daro visa tai atvirksciai, nei buvo tai numatyta. O zmogiska laisve naturali, nes jei uzdraustu viska kas man gyvenime patinka,tiesiog nebebuciau asmenybe, o to zmogaus verge.

KIek teko bendrauti su vyresniasi vyrais, jie kazkaip i viska ziuri paprasciau. Pasak ju, juk naturalu cia bare sneketis su padaveja ar panasus ju "bajeriukai". Arba tiesiog ant tokiu uztaikau:)
Na ir be nuoskaudau deja niekas nepraeina...

MaryteL

M

5 įrašai

2009/08/17 14:03:50 14:03:50

Niekada neilysi i kita zmogu ir juolab "neatspesi" - o ka jis ten galvoja. Jei sugebate susikalbeti kaip normalus ir uzauge, subrende zmones, tuomet ir isgirsite, kas ka mano. Ziurek savo jausmu, nesistenk atspeti, fantazuoti, kaip ten kas ka mano. Gal pats tavo draugas nesusigaudo savo jausmuose, gal nesusitupejes, neisauges... ir t.t. ir blaskosi. Issiaiskink pati ko nori ir ar tau tinka tokie neapibrezti santykiai. Jei netinka, isdrysk pasakyti jam neteisdama ir nekritikuodama, o jei nesupranta arba nesiruosia nieko keisti, kam tau kankintis. Nebent patinka buti tokia kankine. . Manyciau, kad neverta eikvoti energijos tusciai . Drasiau, bus tu diedu kai pakelsi akis ir apsidairysi.

Mangofruit

M

1982 įrašai

2009/08/18 05:45:25 05:45:25

nemanau, kad tai ką rašai-yra suteikia laisvę. Tai, apie ką rašai-yra man reikia mergos gerai praleisti laiką. jeigu man būtų pasakęs, kad galiu daryti ką noriu-taip ir būčiau padariusi, bet be jo:)

bruke

B

87 įrašai

2009/08/18 08:27:40 08:27:40

mangofruit0406: nemanau, kad tai ką rašai-yra suteikia laisvę. Tai, apie ką rašai-yra man reikia mergos gerai praleisti laiką. jeigu man būtų pasakęs, kad galiu daryti ką noriu-taip ir būčiau padariusi, bet be jo:)

tai ka tu rasai tai jau pribcipu vaikymasis ar mazos mergaites igeidziai:)
as nemanau kad man zmogus gali nurodinet ka as turiu daryt: dabar tu miegok, o dabar tu nemiegok.Nemanau kad vyras tureyu apskritai apie tai kalbet: daryk ka nori,arba naedaryk to ir to, tai yra zmogaus nebrandumas:)
turim galva ant peciu ir ja vadovaujames,o jei as buciau darius ka man butu sake nu tai nez:)))
vyrai daznai tokias frazes vartoja tikrinti moteris, kiek ji vadovaujasi savo galva. Tik nez kam to reikia:)

Mangofruit

M

1982 įrašai

2009/08/18 08:36:52 08:36:52

o tai labai daug vyrų teko pažinti, kad žinotum kaip jie tikrina ar netikrina? jeigu vyras laiko apkabinęs kitą ir tuo pačiu sako, kad gali daryt ką nori-tai yra akivaizdus tavęs negerbimas.O jeigu negerbia-vadinasi nemyli, nes šie du dalykai visada eina greta. Tai va-jeigu save gerbi-žinai ką turi daryti.

ieva

I

96405 įrašai

2009/08/18 09:09:04 09:09:04

O kas cia apie meile kalbejo? Kurioj vietoj autore meile paminejo? Kaip supratau, tas draugas - fcuk buddy. Susitinki, padarai ka reikia ir issiskiri. Jei dar yra apie ka pasneket ar kartu linksmai laika praleist - labai smagu. Tam, kad nesiduot su bet kuria, susirandi tokia a la "drauge".Cituoju autore - "As visas musu santykius ivardinau taip - gerai praleistas laikas ". Ir viskas. Jokios meiles, bendros buities, baldu perstatymo, rupesciu bendru ar dar kokio velnio. O paskui pati nezino ko tikisi. Ko norejai, kas turejo toliau vykt? Abu stabdo, bet vis kazko nori ir vis kas nors netinka. Jei jau laisve, tai atleisk vadeles visiskai be jokiu kaprizu "nenoriu, kad ciupinetum padaveja".

aurasim

A

30 įrašai

2009/08/18 10:21:14 10:21:14

man atrodo , kad siuo atveju pasakymas "duokis su kitais" reiskia---- butu gerai brangioji, kad tu nematytum, kaip as duoduos su kitom..... jis visiskai nenori,kad tu butum su kitais, bet nori ,kad uzsimerktum kai jis bus su kitom......juk lengviau pasiteisinti " as gi tau, brangioji , irgi daviau pilna laisve......

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume