na pasidalinsiu patirtim ir kaip jus su tuo tvarkotes ir ka manot
turejau toki drauga, vyresni, santykiai sakyciau tokie "nesuprasi" kokie. (Issiskyres jau senai, turi sunu ).As visasa musu santykius ivardinau taip - gerai praleistas laikas (kaip ir jis taip skaydavo) UZuominos is jo puses buvo ivairiu, viena karta kad kazko nori is manes daugiau, kita karta - "ko tu nori is manes- daugiau?Nesitikek"
na ir daznai kalba - kad mes draugai, kad man gera sneketis su tavimi, gal tu kazka kita isimylejai, tai pasipasakok, matau kad kazkas tau negerai, tu gali daryti ka nori, myletis su kuo nori. Zodziu suteikia visiska laisve, darau ka noriu, bunu su kuo noriu. Taciau kai iskyla kazkoks konfliktas tarp manes ir jo ir visada numanau kas po tuo paslepta, prasideda tokie priekaistai. Kad tu kitiem daugiau demesio skiri nei man, tu esi "emancipuota moteris" (taip niekad nepavadinciau saves), tu esi izeidi, tu visada darai ka nori ir t t.
Paskutinis konfliktas buvo (ir lemiamas ) kai mes sedejome bare, ir po didelio nekalbejimo pareiske kad man labiau rupi drauges sveikata nei jo. Ta vakara mes nemazai isgereme ir as nuejau i toleta, begriztant as pamaciau kaip jis buvo uzdejas rankas ant padavejos uzpakalio ir tas vaizdas mane pribloske (tai ne pirmas kartas). Aisku suvokiu as viska savo galva, kad jei vyras rimtai ziuretu i mane butu kitaip. Bet daugelio dalyku nesupratau as is jo. Supazindino su tevais, kartu ten pas juos leisdavom laika. Su jo broliu ir seserim. Niekadad nesiverziau pazinti jo daugiau, jo seimos, jo draugu (nes maniau visa tai zmone sdar labiau suartina) santykius apribojau kaip -malonumo ir tiek. Ir tie jo dviprasmiski pasisakymai, kaip kad noriu buti su tavim ir gera, bet tu mylekis su kuo nori, as tau nieko nedraudziu, o cia sale ciupineja kita, mane tiesiog pribaige ir viena grazia diena pasakiau ate
esu laisves salininke, ir man santykiaiū patiko, iki tam tikros ribos, as pasitikiu juo ,jis pasitiki mane:) viskas liux, niekada nelaksciau su kitais, man buvo gera su juo. Pazistamu ratas vyru tarpe didelis, eus bendraujantis zmogus, veiklos ir naturalu kad bare visada sutiksiu kazka pazistamo, ypac kai baras salia namu:)ir manau visai taktiska su zmonemis, kuriuos pazisti, pasisveikinti, persimestsi keliais zodziais kaip sekas.